HotZlot 2013 - wątek ogólny

Problem mam z udostępnioną agendą, po dodaniu do gmaila przychodzą mi przypomnienia już dziś na to co będzie jutro. Przykładowo teraz przyszło mi info o kolacji która będzie jutro o 19-tej.

Sprawdzałem już daty w telefonie itp. ogólnie nie mam przypomnienia ustawionego w ogóle. Ma ktoś podobny problem? :slight_smile:

ktoś pisał pod relacją chyba, że ma to samo…

Axles , ja mam inny- zdublowane wpisy w kalendarzu.

W pokojach są ręczniki, jeżeli chodzi o ręczniki na basen to można je otrzymać w recepcji.

Dzięki :slight_smile:

To może uda upchać się w mały plecak… :stuck_out_tongue:

EDIT:

Czas odwiedzić Spiż… a jak będzie z kim to i się napiję :slight_smile:

PS: Chyba, że nie rozpoznam ekipy ze względu na skryte podobieństwo do swojego avatara :stuck_out_tongue:

Krogulec , za rok będziecie musieli włączyć relację po rejestracji, bo tak czy siak samo pakowanie :stuck_out_tongue:

Chyba tak… :wink:

Szkoda ze nigdy nie będę na hz ;( atmosfera spotkania z specami brazy it gadgety dp :stuck_out_tongue_winking_eye: ;(.

Pisaliśmy ci już na sb, nie chce ci się i tyle :stuck_out_tongue:

Ja Lubelskie jazda pociągiem była na mnie masakra :stuck_out_tongue_winking_eye: dodatku z wózkiem bo dla chodzącego żaden kłopot siadam 12 h i jestem ;P.

Takie małe pytanko organizacyjne :slight_smile:

Czy w pokojach jest czajnik z herbatą? tak z ciekawości :wink: (jak na ubiegłorocznym zlocie)

A poco ci herbata ? przecież cysterna piwa będzie ;D.

Soczek byłby lepszym wyjściem :stuck_out_tongue:

Ja nie pijam alkocholu przed godziną 19 taka mam zasadę i na dobre mi to wychodzi :smiley:

To co ty pijasz do śniadania ?

Też się dziwię :stuck_out_tongue:

Herbatkę bo po kawie mi serducho zaczynało wysiadać po notorycznym piciu paru kaw dziennie…

soczek lepszy, herbata to w zimie :stuck_out_tongue_winking_eye:

@Over

Polecam kakao. Jest bardzo zdrowe :slight_smile:

Po tym to mi się spać chcę… więc lepiej nie :stuck_out_tongue: