HotZlot 2013 - wątek ogólny

Na stronie HZ -> relacja już się pojawiły zdjęcia tylko musisz przeczesać relację :smiley:

RoninPn, tomekb, januszek i chyba ktoś jeszcze w foto-relacji podzielili się linkami do swojej paczki zdjęć.

Mógłbym nawet wystawić je na FTP, ale nie wiem, czy spotka się to z aprobatą (i pozwoleniem) twórców… :wink:

Cierpliwości, lada dzień wszyscy uczestnicy pewnie dostaną maila z danymi do ftp, żeby wrzucać swoje zdjęcia.

Chyba nie są zbyt kompromitujące.

Jeśli ktoś nie będzie chciał gry grid2 jestem zainteresowany dostaniem kodu na pw lub na gg 5957337 .

Pytanie do Redakcji: rekord mocno wyśrubowany w drugi dzień? :slight_smile:

@foreste:

Poszło PW.

Ha, ha, znowu zaczynacie? :stuck_out_tongue:

Mohikanin, ha ha :))

Jeszcze raz dziękuję ;))

Kurcze nie było mnie jeden dzień na forum a tu już 6 stron wątku do przeczytania…

Co do @lukasamd

Sprzedałeś się 2 miesiące później po twoim wpisie “Sprzedajni blogerzy na sprzedajnych Dobrychprogramach atakują!”

Nie oczekiwałem akurat ciebie co do Allegro myślałem że to jakiś user jednorazowy no ale ok przyznałeś się to cie troszkę plusuje ale **** musiała być :stuck_out_tongue:

No ok ale koniec tematu :wink:

Co do FTPa to pewnie będzie udostępniony do tygodnia po zlocie także spokojnie, będzie ok :slight_smile:

Over , proszę o nieużywanie niecenzuralnych słów, bo Twój profil nieco się zażółci… :smiley:

Mam pyptanie slyszalm ze byla jakś jeszcze gra na hz chyba sniper czy to prawda ? jak tak też tym jestem zainteresowany ;).

Sniper 2 - Ghost Warior

Na Snipera 1 można się było załapać podczas zeszłorocznego zlotowego losowania.

U mnie już GRID 2 i Sniper dodany do STEAMA :slight_smile:

U mnie komunikat na Steam’ie = "Serwery Steam są w tej chwili zbyt zajęte, by zająć sie twoją sprawą dla gry GRID 2. Kod błędu (55)

Pograne i pozamiatane na dzisiaj…

A nie wiedziałem , że byłem u Ciebie :mrgreen:

Na to jest tylko jedno wytłumaczenie - faza :twisted:

Cześć,

Jakby ktoś jeszcze miał do oddania GRIDA to ja chętnie przyjmę.

Odezwij się na priva późnym wieczorem.

Witam.

Ja również byłbym chętny jeśli ktoś chciałby oddać Grida.

Dziękuję wszystkim za przekazane smycze, jeśli ktoś by chciał się dołączyć do akcji, proszę o kontakt na PW.

Paczkę będę wysyłał pod koniec sierpnia, więc czasu jeszcze trochę jest.