Wychodzi na to, że jestem sprytny.
Wychodzi na to, że jestem sprytny.
Orientuje się może ktoś czy są jeszcze wolne miejsca w tym darmowym autokarze z wrocławia?
Niestety, chyba nie zaznaczyłem opcji autokaru przy rejestracji, bo miał być osobny mail z info do ludzi którzy się zapisali.
Pewnie wszystkie wygrał Jak to z Mordziem bywa
Ja rezygnowałem więc się powinno zwolnić miejsce
Okej, napisałem też wcześniej maila z zapytaniem, może jutro dostanę odpowiedz
Ja
Ja również zrezygnowałem więc powinno być miejsce.
Polbus 23:45 z Gdańska - ktoś z was w nim jedzie poza mną?
Ja o 11:08 dojadę do Dworca Głównego w Gdańsku, później ruszam busem na lotnisko.
Że tak się wtrącę - nie lepiej Ci do wrzeszcza dojechać? Bo rozumiem, że jedziesz SKMką od siebie… Nie dość, że krócej SKMką to jeszcze autobus jedzie dwa razy krócej. No i ilość połączeń jest chyba taka sama…
21:00
Mógłbym się nie wyrobić z przesiadką na ten wcześniejszy więc wybrałem linię nocną. Obym tylko zasnął w autobusie.
I tak właśnie zrobiłem, masz u mnie piwo
I tak właśnie zrobiłem, masz u mnie piwo
To już są 2 piwa
i zapewne mu je postawisz w sobotnią integrację
Moja rezygnacja też jakiś czas temu poszła, także myślę, że dla nikogo miejsca w autobusie nie zabraknie.
Potrzebowalbym numer telefonu do Tomisha. Bede wdzieczny jakby ktos na szybko mi go podeslal na 691533571
Czy ma ktoś kto zostaje na rozszerzonym i będzie wracał do/przez Wrocław ma wolne miejsce w samochodzie zabrałby mnie ze sobą??
Szukam transportu z Zamku do Wrocławia, właśnie się obudziłem i stwierdziłem, że już po zlocie…
Żartuję
I tym optymistycznym akcentem wątek dotyczący transportu na HotZlot dokończył swojego żywota