HotZlot 2014 - organizacja dojazdu

Wychodzi na to, że jestem sprytny.

Orientuje się może ktoś czy są jeszcze wolne miejsca w tym darmowym autokarze z wrocławia?

Niestety, chyba nie zaznaczyłem opcji autokaru przy rejestracji, bo miał być osobny mail z info do ludzi którzy się zapisali.

Pewnie wszystkie wygrał :smiley: Jak to z Mordziem bywa :slight_smile:

Ja rezygnowałem więc się powinno zwolnić miejsce

Okej, napisałem też wcześniej maila z zapytaniem, może jutro dostanę odpowiedz 

Ja :slight_smile:

Ja również zrezygnowałem więc powinno być miejsce.

Polbus 23:45 z Gdańska - ktoś z was w nim jedzie poza mną?

Ja o 11:08 dojadę do Dworca Głównego w Gdańsku, później ruszam busem na lotnisko.

Że tak się wtrącę - nie lepiej Ci do wrzeszcza dojechać? Bo rozumiem, że jedziesz SKMką od siebie… Nie dość, że krócej SKMką to jeszcze autobus jedzie dwa razy krócej. No i ilość połączeń jest chyba taka sama…

21:00 :stuck_out_tongue:

Mógłbym się nie wyrobić z przesiadką na ten wcześniejszy więc wybrałem linię nocną. Obym tylko zasnął w autobusie.

I tak właśnie zrobiłem, masz u mnie piwo :wink:

I tak właśnie zrobiłem, masz u mnie piwo :wink:

To już są 2 piwa :wink:

i zapewne mu je postawisz w sobotnią integrację :stuck_out_tongue:

Moja rezygnacja też jakiś czas temu poszła, także myślę, że dla nikogo miejsca w autobusie nie zabraknie.

Potrzebowalbym numer telefonu do Tomisha. Bede wdzieczny jakby ktos na szybko mi go podeslal na 691533571

Czy ma ktoś kto zostaje na rozszerzonym i będzie wracał do/przez Wrocław ma wolne miejsce w samochodzie zabrałby mnie ze sobą??:slight_smile:

Szukam transportu z Zamku do Wrocławia, właśnie się obudziłem i stwierdziłem, że już po zlocie… 

Żartuję :stuck_out_tongue:

I tym  optymistycznym akcentem wątek dotyczący  transportu na HotZlot dokończył swojego żywota :slight_smile: