HotZlot 2014 - wątek ogólny

I to jest dobra wiadomość

eee tam gorsza. Dwie paczki fajek mniej i po sprawie :slight_smile:

Jest elegancko… Fajnie, że będzie ‘inne’ piwo :slight_smile: Natomiast co do symbolicznie wyższej opłaty to tak jak było wspomniane wcześniej, jedna paczka fajek i jedno piwo mniej i rachunek na zero… Mam nadzieję, że nie znajdzie się nikt kto będzie narzekać i płakać z tego powodu.

Kiedy doczekamy się w końcu uzupełnionej agendy :stuck_out_tongue:

Wypije się cztery piwa mniej i budżet zostanie zachowany :slight_smile:

Alternatywnie można też wypić 40 jasnego :wink:

Nie znam osoby która za 20 zł by postawiła windowsa:)

Piwko Specjal no no dobra wiadomość piwko często dosyć mocno ograniczone dostępem w południowej polsce, za to w północnej jest bardzo często spotykane, a smakowo bardzo dobre moim zdaniem.

http://wiki.ictcsc.net/images/1/1b/Windows_box_seven_ultimate.png

Stoi? Stoi. 20 zł za coś takiego to uczciwa cena :D.

Piwa Specjal Jasne Pełne z Browaru w Elblągu nie piłem, więc chętnie przetestuję :slight_smile: 20zł więcej za pobyt rozszerzony to też żaden problem, więc można uznać, że złej wiadomości nie było :slight_smile: A co do finansowania Zlotów, to może następnym razem do rozmów byłoby dobrze zaprosić bohaterów ostatniej “afery taśmowej”, bo oni zawsze mogą nam gotówki dodrukować :wink:

Wydaje mi się że 20zł nie zrobi nikomu problemu przy tak zacnej imprezie! :wink:

Może by czas otworzyć już relację ?

Ciekawe kto pierwszy wyrusza na Zlota  ;)

Fiesta, z tego co widziałem na FB to djdziadek już jest w drodze :stuck_out_tongue_winking_eye:

To skąd on jedzie?? O.o

Nawet na rower to długawo :smiley:

Z Łodzi … Ktoś jeszcze wątpi że trudno wydostać się z Czarnej Dziury ??

Powinienem do środy (bo wtedy wyruszam) jakoś dozbierać te dodatkowe 20 zł :slight_smile:

Tam to musi być faktycznie mocne przyciąganie (małżeńskie) :stuck_out_tongue:

Pewnie zasysa jak wściekłe :lol:

W Czarnej Dziurze to ja mieszkam (lub - jak kto woli - w Czarnej D…e :stuck_out_tongue: )

Ja pojadę do skupu butelek. A że jednej mi brakuje żeby było 20 zł, to muszę szybko browarka skonsumować.

Jasne Pełne Specjal to piwo, które pamiętam jeszcze z lat 80. XX wieku, co prawda wtedy w Trójmieście królowało niepasteryzowane “Gdańskie”, trochę lepsze było “Artus” a potem “Hevelius”, ale Specjal z Elbląga też się pojawiał. Moim faworytem był bardzo mocny, ciemny “Kaper królewski” (ktoś jeszcze pamięta?).

Po zamknięciu gdańskiego browaru w sklepach zaczęły pojawiać się w większej ilości marki napływowe. Dziś Specjal jest w każdym sklepie.

Co do ceny za pobyt rozszerzony… Leszku, to nie jest zła informacja, przecież i tak jest to znacznie mniej, niż normalna noc w hotelu z wyżywieniem. Redakcja wraz ze sponsorami zapewnia dwa dni Zlotu w hotelu z pełnym wyżywieniem, jak ktoś ma ochotę posiedzieć dłużej, to na pewno nie będzie marudził, że ma za to płacić!

@krogulec ja tu czytając Twoja “złą” wiadomość spodziewałem się najgorszego, że dodatkowego dnia nie będzie wcale lub cena coś koło 250, a ty z taka miła koniec końców wiadomość mam przedstawiasz :wink:

A co do Specialu świetna wiadomość i cena, a wszystkie pozostale z tego co rozumiem to po 7.50?

Jeśli ktoś podobnie jak ja wspiera polskie marki, to proponuję się zapoznać z tym

http://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10314482_550404695078424_8318070781806514787_n.png

Wygląda na to, że na Zlocie będziemy patriotami :slight_smile: