I to jest dobra wiadomość
eee tam gorsza. Dwie paczki fajek mniej i po sprawie
I to jest dobra wiadomość
eee tam gorsza. Dwie paczki fajek mniej i po sprawie
Jest elegancko… Fajnie, że będzie ‘inne’ piwo Natomiast co do symbolicznie wyższej opłaty to tak jak było wspomniane wcześniej, jedna paczka fajek i jedno piwo mniej i rachunek na zero… Mam nadzieję, że nie znajdzie się nikt kto będzie narzekać i płakać z tego powodu.
Kiedy doczekamy się w końcu uzupełnionej agendy
Wypije się cztery piwa mniej i budżet zostanie zachowany
Alternatywnie można też wypić 40 jasnego
Nie znam osoby która za 20 zł by postawiła windowsa:)
Piwko Specjal no no dobra wiadomość piwko często dosyć mocno ograniczone dostępem w południowej polsce, za to w północnej jest bardzo często spotykane, a smakowo bardzo dobre moim zdaniem.
http://wiki.ictcsc.net/images/1/1b/Windows_box_seven_ultimate.png
Stoi? Stoi. 20 zł za coś takiego to uczciwa cena :D.
Piwa Specjal Jasne Pełne z Browaru w Elblągu nie piłem, więc chętnie przetestuję 20zł więcej za pobyt rozszerzony to też żaden problem, więc można uznać, że złej wiadomości nie było
A co do finansowania Zlotów, to może następnym razem do rozmów byłoby dobrze zaprosić bohaterów ostatniej “afery taśmowej”, bo oni zawsze mogą nam gotówki dodrukować
Wydaje mi się że 20zł nie zrobi nikomu problemu przy tak zacnej imprezie!
Może by czas otworzyć już relację ?
Ciekawe kto pierwszy wyrusza na Zlota ;)
Fiesta, z tego co widziałem na FB to djdziadek już jest w drodze
To skąd on jedzie?? O.o
Nawet na rower to długawo
Z Łodzi … Ktoś jeszcze wątpi że trudno wydostać się z Czarnej Dziury ??
Powinienem do środy (bo wtedy wyruszam) jakoś dozbierać te dodatkowe 20 zł
Tam to musi być faktycznie mocne przyciąganie (małżeńskie)
Pewnie zasysa jak wściekłe :lol:
W Czarnej Dziurze to ja mieszkam (lub - jak kto woli - w Czarnej D…e )
Ja pojadę do skupu butelek. A że jednej mi brakuje żeby było 20 zł, to muszę szybko browarka skonsumować.
Jasne Pełne Specjal to piwo, które pamiętam jeszcze z lat 80. XX wieku, co prawda wtedy w Trójmieście królowało niepasteryzowane “Gdańskie”, trochę lepsze było “Artus” a potem “Hevelius”, ale Specjal z Elbląga też się pojawiał. Moim faworytem był bardzo mocny, ciemny “Kaper królewski” (ktoś jeszcze pamięta?).
Po zamknięciu gdańskiego browaru w sklepach zaczęły pojawiać się w większej ilości marki napływowe. Dziś Specjal jest w każdym sklepie.
Co do ceny za pobyt rozszerzony… Leszku, to nie jest zła informacja, przecież i tak jest to znacznie mniej, niż normalna noc w hotelu z wyżywieniem. Redakcja wraz ze sponsorami zapewnia dwa dni Zlotu w hotelu z pełnym wyżywieniem, jak ktoś ma ochotę posiedzieć dłużej, to na pewno nie będzie marudził, że ma za to płacić!
@krogulec ja tu czytając Twoja “złą” wiadomość spodziewałem się najgorszego, że dodatkowego dnia nie będzie wcale lub cena coś koło 250, a ty z taka miła koniec końców wiadomość mam przedstawiasz
A co do Specialu świetna wiadomość i cena, a wszystkie pozostale z tego co rozumiem to po 7.50?
Jeśli ktoś podobnie jak ja wspiera polskie marki, to proponuję się zapoznać z tym
Wygląda na to, że na Zlocie będziemy patriotami