HotZlot 2014 - wątek ogólny

Podpinam się do Twojego pytania, też jadę pierwszy raz :slight_smile:

1. Nigdy do nikogo nie zwracaj się per Pan/Pani.

2. Nie krępuj się dosiąść z piwem (albo i bez) do jakiejś grupki osób.

3. Zabierz to co najpotrzebniejsze - bielizna, jakieś podkoszulki na zmianę, szczoteczka do zębów i pasta. Jest też basen itp. wiec jeżeli chcesz skorzystać, gacie podwodne też się przydadzą.

Gacie podwodne, ■■■? :wink:

1. No i masę dobrego humoru :slight_smile:

Mój siostrzeniec jak był mały tak mówił na kąpielówki.

No to do kompletu jeszcze buty do chodzenia po wodzie:

da30d203555082836d984d4f84a86375,21,1.jp

Odnośnie pluskiew, to poprosimy naszego McGywera Cyryllo o skonstruowanie naprędce  jakiegoś scanera, i wszystko  się  wykryje, w  miejsce prawdziwych pluskiew  podłożymy atrapy wydrukowane na  drukarce 3D i  wsio będzie git   :wink:

Przy współpracy z Kaworu http://www.dobreprogramy.pl/Kaworu/Zrob-to-sam-zdalne-sterowanie-aparatem-cz.-1-chyba-ogolny-opis,55616.html i jego dronem, będziemy mieli jednostkę anty-podsłuchową powietrzną, żadne spec służby nie mają szans :lol:

Służby jak służby ale co z kelnerami? :wink:

Będą sprawdzać jakość nagrań

Zamienimy na kelnerki jak ze zdjęcia na poprzedniej stronie wariat.gif

Skoro już o elektronice i zdalnym sterowaniu wspomniano, to patrzcie co wymyślił Microsoft (i jak na złość nie będzie ich przedstawiciela na zlocie…):

http://www.wykop.pl/link/2057620/intel-galileo-za-darmo-od-windows/

Za darmo i bez żadnych zobowiązać dają Intel Galileo?

Na wypadek końca świata (kto wie kiedy nastąpi) warto również spisać ostatnią wolę :wink:

Na wszelki wypadek się wpisałem :smiley: Zawsze to jakaś opcja do zabawy, chciałem sobie Raspberry Pi zakupić, ale jakby to się trafiło to popróbujemy na tym :slight_smile:

A tak btw, może ktoś z blogzlotu ma swoje Pi z którego nie korzysta i nie ma planów korzystać i mógłby odstąpić?

Podobno za darmo, ale nie wczytywałem się w zasady (jakoś nie mam siły po wczorajszym grillowaniu w towarzystwie przyjaciół i butelki Bushmillsa  :wink: ). Podejrzewam, że po nagłośnieniu tego, będzie dużo tanich płytek na allegro a Microsoft zablokuje ich wysyłanie do Polski :>

@Maniek_88 a pytaleś Overa?

Ja już spakowany i gotowy do wyjazdu :wink:

I czeka na autobus

waiting-in-rain.jpg

Myślicie że pójdzie wgrać na to Intel Galileo od MS z powrotem Linuksa :D?