Podpinam się do Twojego pytania, też jadę pierwszy raz
-
Nigdy do nikogo nie zwracaj się per Pan/Pani.
-
Nie krępuj się dosiąść z piwem (albo i bez) do jakiejś grupki osób.
-
Zabierz to co najpotrzebniejsze - bielizna, jakieś podkoszulki na zmianę, szczoteczka do zębów i pasta. Jest też basen itp. wiec jeżeli chcesz skorzystać, gacie podwodne też się przydadzą.
Gacie podwodne, ■■■?
- No i masę dobrego humoru
Mój siostrzeniec jak był mały tak mówił na kąpielówki.
No to do kompletu jeszcze buty do chodzenia po wodzie:
Odnośnie pluskiew, to poprosimy naszego McGywera Cyryllo o skonstruowanie naprędce jakiegoś scanera, i wszystko się wykryje, w miejsce prawdziwych pluskiew podłożymy atrapy wydrukowane na drukarce 3D i wsio będzie git
Przy współpracy z Kaworu http://www.dobreprogramy.pl/Kaworu/Zrob-to-sam-zdalne-sterowanie-aparatem-cz.-1-chyba-ogolny-opis,55616.html i jego dronem, będziemy mieli jednostkę anty-podsłuchową powietrzną, żadne spec służby nie mają szans :lol:
Służby jak służby ale co z kelnerami?
Będą sprawdzać jakość nagrań
Zamienimy na kelnerki jak ze zdjęcia na poprzedniej stronie
Skoro już o elektronice i zdalnym sterowaniu wspomniano, to patrzcie co wymyślił Microsoft (i jak na złość nie będzie ich przedstawiciela na zlocie…):
http://www.wykop.pl/link/2057620/intel-galileo-za-darmo-od-windows/
Za darmo i bez żadnych zobowiązać dają Intel Galileo?
Na wypadek końca świata (kto wie kiedy nastąpi) warto również spisać ostatnią wolę
Na wszelki wypadek się wpisałem Zawsze to jakaś opcja do zabawy, chciałem sobie Raspberry Pi zakupić, ale jakby to się trafiło to popróbujemy na tym
A tak btw, może ktoś z blogzlotu ma swoje Pi z którego nie korzysta i nie ma planów korzystać i mógłby odstąpić?
Podobno za darmo, ale nie wczytywałem się w zasady (jakoś nie mam siły po wczorajszym grillowaniu w towarzystwie przyjaciół i butelki Bushmillsa ). Podejrzewam, że po nagłośnieniu tego, będzie dużo tanich płytek na allegro a Microsoft zablokuje ich wysyłanie do Polski :>
I czeka na autobus
Myślicie że pójdzie wgrać na to Intel Galileo od MS z powrotem Linuksa :D?