Koleś z konferencji build poza tym, że zrobił kilka wtop (pomieszał kolejność świateł w sygnalizacji, nie ustawił odpowiednio czsu itp.) wspomniał także o instrukcjach obsługiwanych przez SoC, mówił, że brakuje kilku instrukcji z PC-towego x86, ale informacji o innych ograniczeniach nie wyłapałem. Sam zamówię, ale na Niemiecki adres. Zobaczymy.
Wypełniłem. Ostatnie zdanie z maila wysyłanego automatycznie sugeruje, że w zgłoszenia się nie zagłębiają i wysyłają…
Przewidywanie pogody na tydzień z góry jest moim zdaniem bez sensu, pogode można przewidzieć na dzień max 3 ale nie tydzień, jak chcecie sie łudzić że będzie tak czy siak to proszę bardzo, ale nawet jak wam pisze że będzie tyle i tyle to i tak watpliwy jest fakt że tak będzie więc nie ma sensu szukać informacji tydzień przed czasem bo to jak przewidywanie numerów totolotka tydzien przed czasem…
1-3 Dni prognoza jest do przewidzenia, później to juz tylko spekulacje… to tak jakbyś chciał przewidzieć jaka litografia będzie użyta w 2030r w procesorach intela albo AMD…
A nie o spekulacje chodzi tylko o fakty?? Mam racje?