Nie wiem steemm czy to komplement rozumieć Overa
No widzisz, a ty co HotZlot łudzisz się w jednym i tym samym temacie i nic z tego nie ma
Nie wiem steemm czy to komplement rozumieć Overa
No widzisz, a ty co HotZlot łudzisz się w jednym i tym samym temacie i nic z tego nie ma
Burza też może być fajna
Ja czekam do czwartku i sprawdzam pogodę i wtedy zdecyduję co spakować.
Ale ja widziałem. Gdy przybije trzydziecha w czasie sesji nikt nie rozbierze się do gaci, a na basenie spędzić połowę dnia się nie da.
Na Zlocie zobaczysz
Oby nie
Ależ oczywiście. Wydatek na Zlot łącznie z podróżą i programem rozszerzonym to często ponad 300 zł (podróż w jedną stronę za ponad 40 zł i już mamy ponad 300 zł). Wystarczy, że ktoś nie pracuje, albo ma większą rodzinę i 170 zł za program rozszerzony może być kwotą zaporową. Ale tak samo jak i 150 zł. Dlatego kwota 20 zł podwyżki tylko za program rozszerzony nie jest istotna. Podkreślam - nie za Zlot, a za program rozszerzony, czyli dodatkowy dzień przyjemności.
W moim poprzednim wpisie zwróciłem na to uwagę, że jak kogoś z różnych przyczyn nie stać na dodatkowy dzień za 170 zł, to przecież za 50 zł ma dwa pełne dni w hotelu z wyżywieniem, ciekawymi sesjami, rozmowami, basenem, imprezą itp. Naprawdę nie trzeba być na rozszerzonym (ja w tym roku też niestety nie będę), aby być na Zlocie!
Z resztą naprawdę sporo osób wyjeżdża po Zlocie w niedzielę nie zostając na dodatkowy dzień. A to, że warto zostać, że można wtedy spokojnie pogadać, to oczywiste, ale trzeba mieć też świadomość, że to dodatek.
Jak brak jest funduszy zawsze można się zapożyczyć np. w Kasie Stefczyka W końcu HotZlot jest tylko raz w roku, a potem niech sobie komornik biega po naszym mieszkaniu - jak się bawić to się bawić
A mnie tak teraz coś chwyciło - albo szwankuje mi poczta, albo nie było żadnego maila o tej lekkiej podwyżce. Kiepsko byłoby, żeby osoby nie śledzące forum dowiedziały się w hotelu
Loża Szyderców ma tajne konta w kilku rajach bankowych. Podania o wsparcie finansowe pobytu rozszeżonego wraz z zaświadczeniami o trudnej sytuacji materialnej kierujcie do Fiesty
Podania mogę potrzymać, Reszta w rękach Wielkiego Randoma
To jeszcze nic, w tamtym roku zdarzyło się że podczas integracji barman lał piwo z zapasem i te stało dość czasu w kuflach przy tym przenośnym barze
Tu na Zamku, są lepsi barmani. Nie marnują tak bezsensownie, esencji złocistego trunku
Tak, czytam i czytam (bo po weekendzie trochę spóźniona z postami jestem)… i nie mogę się już doczekać
I jak tu przeżyć te 4 dni w pracy?
Weź do roboty coś na czym się nie znasz. Gwarantuję, że poszukiwanie rozwiązania i próby zrobienia tego tak zajmą Ci czas, że nie zauważysz kiedy zleci.
Ale może zauważyć gdy wyleci…
I wtedy będzie HotWylot
@Areh: spokojnie, na brak zajęć nie narzekam Tylko niecierpliwa jestem
@Frog: no, już Bez czarnych scenariuszy