HotZlot 2014 - wątek ogólny

O dziwno ja też nic nie dostałem :P, przy czym ale pobyt na rozszerzony zgłaszałem po rejestracji już mail-em.

Krogulec umieścił tę wiadomość tutaj na forum. Swoją drogą może pasowało by rozeslac tą informacje mailem żeby nie było niedomówień.

@ariiell

W żadnym wypadku nie zabijaj czasu w pracy tym co lubisz najbardziej. Kiedy byłem pracownikiem właśnie tak zrobiłem i straciłem posadę- ponieważ okazało się, że szef w przeciwieństwie do mnie, nie był miłośnikiem dźwięków jakie wydobywają się z kobzy. Na której ćwiczyłem namiętnie grę podczas przerw śniadaniowych :slight_smile:

PS.

Podkręcę twoją niecierpliwość informacją, że jako uczestniczka zlotu masz szansę zostać Królową Uśmiechu :slight_smile: tak samo jak pozostałe uczestniczki. I zdobyć pachnącą nagrodę. Życzę szczęścia i najładniejszego uśmiechu - Łowca Uśmiechów :slight_smile:

u mnie jeszcze 2 nocki w pracy i mam całe 6 dni wolnego :smiley: tyle odpoczywania :mrgreen:

Ale jakiż wymiar będzie miało cierpienie, związane z powrotem do pracy po Zlocie :smiley: Zawsze mam problemy z wskoczeniem w tryby codzienności po tej imprezie.

No właśnie, to to już jest profanacja piwa. No ale niektórzy wychodzą z założenia, że bydło i tak wypije.

Nie wspominając już o większej profanacji, gdy wiara gdzieś tam na stolikach zaczęła oblewać się piwem… ;]

Ja rozumiem, że to było brackie (które de facto okazało się nawet dobre), ale… litości, lepiej żeby się magistrat spalił… :wink:

na moje szczeście za tydzień we wtorek będę szedł dopiero na nockę do pracy a później 2 dni wolnego więc lajtowo będzie :smiley:

Będą w tym roku rozgrywki w siatkówkę? :slight_smile:

Jak będzie taka pogoda jak dzisiaj, to będzie piłka wodna, a nie siatkówka :confused:

E tam, całkiem fajnie leje ;p

No  baaa co za  pytanie?

To już tradycja, najwyższa pora montować ekipy :slight_smile:

Ja z chęcią w tym roku zagram :) 

Hej,

Maniek, no to trzeba skład montować. Songoku ma być, więc braakuje nam jednego. Tym razem “Pieczary” muszą zdobyć coś więcej niż brąz.

Pozdrawiam,

Dimatheus

A co z integracją Wrocławsko przed HotZlotową? :slight_smile: spotykamy się gdzieś w czwartek na piwo? :wink:

Myślę że jak najbardziej ja powinienem być we Wrocławiu w czwartek o 11:30

Szybkie pytanie - pamiętacie jak wyglądała sprawa zasięgu w zamku?

Songoku jedzie? Może w tym roku znowu nie przegramy żadnego meczu i tym razem zdobedziemy srebro ;p

Przypominam o keszowaniu po Wrocku. Zaczynamy jakoś 14-15, nie mam jeszcze dokładnego miejsca i dokładnej godziny ale wkrótce będę wiedział. Kilku miejscowych keszerów zadeklarowało, że będzie ponadto ja, kubut, msnet, Ave5 też był zainteresowany. Przy tym nagrywany odcinek Banana Keszera może być ciekawie =) Jeśli ktoś jest chętny i dodatkowo może zabrać jakąś kamerę nagrywającą w FullHD 30 klatek na sekundę minimum to byłoby super, materiał z więcej niż jednej kamery zawsze lepszy dla oka, a jeśli jest to GoPro to już w ogóle. W ostatnim odcinku jeden z keszerów, który ze mną nagrywał miał GoPro to ciekawie to wyszło. Dla niecierpliwych materiał z GoPro zaczyna się po 3 minucie.

Jak coś to ja jestem chętny. :wink: Po zeszłorocznym zlocie obiecałem sobie ze jak tylko uda mi sie dostać na HotZlot to będę grał w siatkę. :wink: Wiec jak coś to jestem chętny. :wink: