HotZlot 2014 - wątek ogólny

Zapewne zdobędziecie bo drużyna “Androida” się sypie. Ja już nie dam rady grać, bo mam kontuzję po-trampolinową i nie wiem czy na zlocie również nie będę wyglądał jak terminator jak dziś :smiley:

Będę Was dopingował! :slight_smile:

W siatkówkę to chyba na polu przed zamkiem będziecie grać przez zniszczoną trawę ostatnim razem :stuck_out_tongue:

Kiedy rusza foto relacja?

A czemu nie mogą się dostać osoby poniżej 10 lat z rodzicami? :stuck_out_tongue: Pytam bo ciekaw jestem każdy może kompem zainteresowany być.

Takie zasady.Nie możesz jeszcze pić piwa a to podstawa.

Biorąc ciebie i rodzica zabierasz niepotrzebnie tylko komuś miejsce. Impreza jest tylko dla osób pełnoletnich.

Cierpliwości :slight_smile: Banan czekał i się doczekał :wink:

Poniżej 10 to na  kaszkę mannę do mamusi, to impreza dla osób pełnoletnich. To nie  kolonia letnia, tylko zlot.

Dokładnie tak impreza jest tylko i wyłącznie dla osób pełnoletnich. 

Wystarczy zakosić staremu ubranie, samochód, dowód osobisty i trochę kasy. I zlot stoi otworem - ja tak robię już czwarty raz. I nikt się nie skapował, że mam 14 lat.:stuck_out_tongue:

Twoja mistyfikacja byłaby perfekcyjna, gdyby nie to, że kilka osób widziało, jak ukradkiem na Zlocie lekcje odrabiałeś :wink:

To nie lekcje, wypełniałem kupony Lotto, bo chciałem wygrać trochę forsy żeby kupić fajki i browca postawić kumplom :wink:

Nie lekcje tylko do poprawki się uczył :stuck_out_tongue:

Od tamtego czasu zapewne już Ci się w Lotto poszczęściło :wink:

Fakt, toż to wakacje :slight_smile: Ech, człowiek się odzwyczaił :slight_smile:

To ja tak z innej beczki, czy jakaś zlotowiczka pomoże mi rano zapleśc warkoczyki? Trochę sobie z tym nie radze.

Co do siatki to z Loży kto będzie grał? Fiesta, Monczkin, Ronin, ja i brakuje nam jednego bo Michał nie wiem czy sie dostal a Dziadek pewnie jak zawykle sie wykpi rekonwalescencja po trepanacji, a Januszek jak zwykle bedzie wszystko uwiecznial, chociaz na libero ze swym nikczemnym wzrostem jak znalazł :slight_smile:

A mnie jakaś Zlotowiczka może uczesać, bo też mi to kiepsko idzie :smiley:

Cóż, mogę ja zagrać :slight_smile:

Skreśl: 1, 2, 3, 4, 5 i 6 :wink:

Ale chyba w 4 się grało… :slight_smile:

Wszystkiemu winny jest gender :smiley:

Tak  się zastanawiam  gdzie ty  te warkoczyki będziesz plótł ??

Pod pachami ??

:stuck_out_tongue: