Zapewne zdobędziecie bo drużyna “Androida” się sypie. Ja już nie dam rady grać, bo mam kontuzję po-trampolinową i nie wiem czy na zlocie również nie będę wyglądał jak terminator jak dziś
Będę Was dopingował!
Zapewne zdobędziecie bo drużyna “Androida” się sypie. Ja już nie dam rady grać, bo mam kontuzję po-trampolinową i nie wiem czy na zlocie również nie będę wyglądał jak terminator jak dziś
Będę Was dopingował!
W siatkówkę to chyba na polu przed zamkiem będziecie grać przez zniszczoną trawę ostatnim razem
Kiedy rusza foto relacja?
A czemu nie mogą się dostać osoby poniżej 10 lat z rodzicami? Pytam bo ciekaw jestem każdy może kompem zainteresowany być.
Takie zasady.Nie możesz jeszcze pić piwa a to podstawa.
Biorąc ciebie i rodzica zabierasz niepotrzebnie tylko komuś miejsce. Impreza jest tylko dla osób pełnoletnich.
Cierpliwości Banan czekał i się doczekał
Poniżej 10 to na kaszkę mannę do mamusi, to impreza dla osób pełnoletnich. To nie kolonia letnia, tylko zlot.
Dokładnie tak impreza jest tylko i wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Wystarczy zakosić staremu ubranie, samochód, dowód osobisty i trochę kasy. I zlot stoi otworem - ja tak robię już czwarty raz. I nikt się nie skapował, że mam 14 lat.
Twoja mistyfikacja byłaby perfekcyjna, gdyby nie to, że kilka osób widziało, jak ukradkiem na Zlocie lekcje odrabiałeś
To nie lekcje, wypełniałem kupony Lotto, bo chciałem wygrać trochę forsy żeby kupić fajki i browca postawić kumplom
Nie lekcje tylko do poprawki się uczył
Od tamtego czasu zapewne już Ci się w Lotto poszczęściło
Fakt, toż to wakacje Ech, człowiek się odzwyczaił
To ja tak z innej beczki, czy jakaś zlotowiczka pomoże mi rano zapleśc warkoczyki? Trochę sobie z tym nie radze.
Co do siatki to z Loży kto będzie grał? Fiesta, Monczkin, Ronin, ja i brakuje nam jednego bo Michał nie wiem czy sie dostal a Dziadek pewnie jak zawykle sie wykpi rekonwalescencja po trepanacji, a Januszek jak zwykle bedzie wszystko uwiecznial, chociaz na libero ze swym nikczemnym wzrostem jak znalazł
A mnie jakaś Zlotowiczka może uczesać, bo też mi to kiepsko idzie
Cóż, mogę ja zagrać
Skreśl: 1, 2, 3, 4, 5 i 6
Ale chyba w 4 się grało…
Wszystkiemu winny jest gender
Tak się zastanawiam gdzie ty te warkoczyki będziesz plótł ??
Pod pachami ??