Ja wolę nie znać odpowiedzi…
Ja wolę nie znać odpowiedzi…
Widzę, że chyba chętnych wśród piszących w tym wątku nie ma. Niemniej jednak jeśli by się ktoś znalazł, to spotykamy się w czwartek na rynku we Wrocławiu pod fontanną o godzinie 15 =)
To nie tak, że nie ma chętnych, oni po prostu nie wiedzą o co kaman
Ja myślę, że oni będą keszowali piwa, a nie gonili za jakimiś skrytkami
Wodzu nie podpuszczaj go
Dokładnie tak będzie ;)
Ale profesjonalna drużyna powinna mieć przynajmniej jednego rezerwowego
Źródło Wikipedia: Piłka siatkowa
W siatkę gra się w 6 osób
Mówimy tu o siatkówce hotzlotowej…
Jest to odmiana pośrednia pomiędzy siatkówką halową a plażową.
Edit:
Czy w tym roku będzie już dostępny system challenge?
W takim razie trzeba będzie ją zobaczyć na własne gały:D
System challenge podobno nie, ale goal-line ma być
Właśnie okazało się że kolega u którego miałem spać we Wrocku nagle musi wyjechać. Orientujecie się czy jeszcze gdzieś coś po taniości można znaleźć do przespania? Nie mam dużych wymagań, ważne żeby na głowę woda się nie lała i grzyb ze ściany nie atakował.
@Areh, jakbyś był zainteresowany to o ile da radę mogę odstąpić Ci mój nocleg w Centrum Hostel za pół ceny- 40 zł. Tylko musiałabym do nich napisać czy jest w ogóle możliwość zamiany osoby… Zapłaciłam za pokój ogólnie 80 zł, nie do zwrotu w razie rezygnacji. Daj znać, albo tu albo PW.
Tak się wtrącę, bo akurat czytam FAKJU.
Wszystkie napoje alkoholowe poza piwem w trakcie sobotniej imprezy integracyjnej będą płatne dodatkowo. W trakcie trwania HotZlotu uczestnicy będą mogli jednak nabyć piwo lane w specjalnej cenie (Specjal - 6 zł/0,5l lub Żywiec - 7,5 zł/0,5l). Dostępne będą także niektóre inne alkohole w obniżonych cenach.
Jak wygląda sprawa z tym niepłatnym dodatkowo alkoholem? Warto wziąć ze sobą taki 5 litrowy baniaczek, aby go nim napełnić?
Hej,
Nie no, baniaczek to za mało - może galonową butlę lub cysternę? Bez przesady…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Posiłki też zamierzasz pakować do menażki?
Przeczytaj swój wpis i zastanów się chwilę jak to wygląda… mam nadzieję, że zrobi Ci się chociaż trochę wstyd :x
Poważni ludzie
No i później przez takich chomików jak Ty co by wszystko pakowali na później, trzeba dopłacać po 20zł za przedłużony pobyt bo się rachunki nie kalkulują przez takich co zbierają do baniaczków i menażek
Wytropimy i zneutralizujemy
Zneutralizujemy… w sensie, “dla siebie zabierzemy”? ;>