Ponawiam pytanie - ktoś pamięta jak w zamku z zasięgiem?
Pytanie nr dwa - Kiedy będzie agenda?
Ponawiam pytanie - ktoś pamięta jak w zamku z zasięgiem?
Pytanie nr dwa - Kiedy będzie agenda?
Plus - ok, Orange - słabo, Inne - nie wiem, WiFi - klęka
To ja zaklepuję sobie wszystkie papiery toaletowe, mydełka, szampony, kufle, widelce, łyżeczki, ręczniki, szlafroki, kapcie… a reszta wasza do podziału.
PS.
I jeszcze cukier w kostkach i suchy chleb dla konia :hahaha:
Ja natomiast poproszę o specjalny telewizor na holu zamiast baniaczka - mecze trzeba śledzić na bieżąco! 8)
Jak bym miał taką kieckę to bym jej nie chował do walizki. Nie zdejmowałbym jej nawet pod prysznicem
Dzięki
Koń, Zbigniew w spódniczce… takiego zlotu jeszcze nie było. A na spódniczce przecież jest napisane “ściągnij”
McDracullo, ta opcja jest już zarezerwowana.
zawsze mozna kilka literek wykorektorować i wyjdzie cuś innego niż “ściagnij”
Oj Zbyszku, już jeden był co latał w spódniczce na HZ Cezar bodajże. Napisz do Krogulca, może ma gdzieś jeszcze operową mini, którą Ci podaruje
mam nadzieję,że będę jednak wyglądać lepiej niż wspomniany kolega
Może jednak nie. Taki widok mógłby wywołać traumę…
Ciekawe ile kufli piwa można pod taką spódniczką schować? Moja znajoma cyganka potrafi 20 kur tam zabunkrować ale jej sięga do samych kostek
Niech ktoś może zawczasu zrobi jakąś tabelę wyników do siatkówki, aby nie było niespodzianek jak podobno ostatnio, że była drużyna która załapała się na 3 miejsce nie przegrywając ani jednego meczu
Co do pogody to tak jakby trochę się zmieniła, w piątek/sobotę prawie, a w niedzielę ponad 30 stopni: http://www.pogodynka.pl/polska/trzebieszowice_ladek-zdroj
jak plus ok to play pewnie też za sprawą krajowego roamingu :D
Do mnie zaproszenie dotarło dopiero dzisiaj choć wysłane zostało… ho…ho…
i jeszcze tajemnicze puzzle też dotarły (Z przecieku. Będzie nowa afera?).
floyd dobre, dobre. Myślę, że Docentowi też się podoba
Błagam, tylko bez przebieranek damsko-męskich, bo moja psychika może tego nie zdzierżyć A przecież nikt nie chciałby, żebym zabrał się np. za pisanie bloga z uszkodzoną psychiką
Użytkowniczka WODZU nie prowadzi bloga…
ale kobieta chyba może założyć część garderoby, która przynależy do gatunku rzeczy damskich, prawda ?
Użytkowniczka?
Oczywiście że tak, ale raczej nie z napisem wprowadzającym w błąd, bo nie wszyscy wiedzą o rezerwacji