HotZlot 2014 - wątek ogólny

Ponawiam pytanie - ktoś pamięta jak w zamku z zasięgiem?

Pytanie nr dwa - Kiedy będzie agenda? :stuck_out_tongue:

Plus - ok, Orange - słabo, Inne - nie wiem, WiFi - klęka :wink:

To ja zaklepuję sobie wszystkie papiery toaletowe, mydełka, szampony, kufle, widelce, łyżeczki, ręczniki, szlafroki, kapcie… a reszta wasza do podziału.

PS.

I jeszcze  cukier w kostkach i suchy chleb dla konia :hahaha:

Ja natomiast poproszę o specjalny telewizor na holu zamiast baniaczka - mecze trzeba śledzić na bieżąco!  8) 

Jak bym miał taką kieckę to bym jej nie chował do walizki. Nie zdejmowałbym jej nawet pod prysznicem :wink:

Dzięki :slight_smile:

Koń, Zbigniew w spódniczce… takiego zlotu jeszcze nie było. A na spódniczce przecież jest napisane “ściągnij” :slight_smile:

McDracullo, ta opcja jest już zarezerwowana. :wink:

zawsze mozna kilka literek wykorektorować i wyjdzie cuś innego niż “ściagnij”

Oj Zbyszku, już jeden był co latał w spódniczce na HZ :stuck_out_tongue: Cezar bodajże. Napisz do Krogulca, może ma gdzieś jeszcze operową mini, którą Ci podaruje :wink:

mam nadzieję,że będę jednak wyglądać lepiej niż wspomniany kolega :wink:

Może jednak nie. Taki widok mógłby wywołać traumę… :smiley:

Ciekawe ile kufli piwa można pod taką spódniczką schować? Moja znajoma cyganka potrafi 20 kur tam zabunkrować ale jej sięga do samych kostek :slight_smile:

Niech ktoś może zawczasu zrobi jakąś tabelę wyników do siatkówki, aby nie było niespodzianek jak podobno ostatnio, że była drużyna która załapała się na 3 miejsce nie przegrywając ani jednego meczu :stuck_out_tongue:

Co do pogody to tak jakby trochę się zmieniła, w piątek/sobotę prawie, a w niedzielę ponad 30 stopni: http://www.pogodynka.pl/polska/trzebieszowice_ladek-zdroj

jak plus ok to play pewnie też za sprawą krajowego roamingu :D 

Do mnie zaproszenie dotarło dopiero dzisiaj choć wysłane zostało… ho…ho…

http://x2t.com/312197

i jeszcze tajemnicze puzzle też dotarły (Z przecieku. Będzie nowa afera?).

floyd dobre, dobre. Myślę, że Docentowi też się podoba :wink:

Błagam, tylko bez przebieranek damsko-męskich, bo moja psychika może tego nie zdzierżyć :smiley: A przecież nikt nie chciałby, żebym zabrał się np. za pisanie bloga z uszkodzoną psychiką :slight_smile:

Użytkowniczka WODZU nie prowadzi bloga… :stuck_out_tongue_winking_eye:

ale kobieta chyba może założyć część garderoby, która przynależy do gatunku rzeczy damskich, prawda ?:smiley:

Użytkowniczka?

Oczywiście że tak, ale raczej nie z napisem wprowadzającym w błąd, bo nie wszyscy wiedzą o rezerwacji :wink: