HotZlot 2014 - wątek ogólny

GPS mam na palcu :wink: to powinno być dostatecznym dowodem na ową “rezerwację” :smiley:

Bywają tacy, których taki gadżet raczej zachęca :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=FKfMqwSMI4U

A to mówi sam James Bond :wink:

A James Bond wie co mówi, bo przecież kobiety niemal mdleją pod jego wpływem :wink:

ciekawa jestem co powie mój mąż. :stuck_out_tongue: raczej się nie ucieszy, jak zobaczy takiego jegomościa. :wink:

Wtedy wskazane byłoby, aby wykazał typową dla zdrowego faceta reakcję, a zwłoki do rzeki :wink:

James Bond tak by zrobił :wink:

chyba mimo mojego przyszłego zawodu, nie byłabym w stanie Go obronić przed więzieniem. :wink:

Niech się powstrzyma przed wrzucaniem zwłok do rzeki…Ja to zrobię. :smiley:

Wodzu, :wink: tak jest napisane w bazie danych (zrzut ekranu pozyskałem od Tajemniczego Informatora):

W popłochu pobiegłem sprawdzić i upewnić się, ale nie, nic się nie zmieniło, nadal jestem facetem :smiley:

BTW: Lusterko Wenus ździebko przekręciło Ci się na tym “zrzucie ekranowym” :wink:

Jak ona tam chowa 20 kur albo lepiej kogutów to potem się nie zdziwię że cyganki maja nadmiar jajek :wink:

Po co zatruwać taka czystą wodę :smiley:

Dasz go do ogniska, przynajmniej Over będzie miał towarzystwo :) 

Over jak kiedyś dostaniesz się pod spódnicę prawdziwej cyganki to pojmiesz w mig, że raczej trudno jest przeżyć tam dłużej niż 1 minutę. I nie będziesz pisał o jajkach, bo raczej martwe kury nie znoszą już jajek. No chyba że jesteś cyganem i ten zapach na ciebie śmiertelnie nie działa  :jezor:

a ja zadam pytanie z innej beczki, czy zamek na skale sprzedaje magnesy na lodówkę, na których jest zamek na skale? :smiley:

Wyczuwam do czego zmierzasz tym pytaniem. Chcesz mnie sprowokować do rasistowskich wypowiedzi żebym w ostatnich dniach stracił miejsce na HotZlocie i tam karnie nie pojechał. Nie, nie wciągniesz mnie w swoje niecne gierki - rodem z telewizyjnych sitcomów. Odpowiem, że moja wiedza w tym zakresie wynika z obserwacji otaczającego mnie świata i ilości przeżytych lat  :faja:

OMG :open_mouth: Takie spódniczki kiedyś dostawały zlotowiczki :P?

Tak, zamiast koszulek :stuck_out_tongue_winking_eye:

Zamiast magnesow na lodowke… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Bo kiedyś zlotowiczki nie nosiły koszulek… to dostawały spódniczki :stuck_out_tongue_winking_eye:

Co niektórzy zlotowicze też wracali z takimi spódniczkami :slight_smile:

Pozyskanymi najczęściej podczas łowów na Zlotowiczki :wink:

No dobra… dobra… powiedzmy… że ja bym wolała koszulkę :wink:

(Zresztą … moje krągłości w takiej mini… no way :stuck_out_tongue: )