HotZlot 2014 - wątek ogólny

No właśnie urok mini polega na tym, że musi być czymś wypełniona :wink:

Jak tam przygotowania? Już tylko 3 dni zostały :wink:

Ja nawet nie wyciągnąłem jeszcze torby z szafy. Nie wspominając już o zakupach na drogę itp.

Czwartek jest dobrym dniem do pakowania i zastanawiania nad wyjazdem :wink:

A pamietacie bokserki z napisem “wciagnij brzuch”? :wink:

Nie pamiętam i nie widziałem takowych :stuck_out_tongue:

Te spódniczki były o tyle fajne, że można było z nich też zrobić top :smiley:

Ja już ładuje kamerę i powerbanka, a jutro pakowanie i jazda =)

Pewnie brzuchem napis zasloniles? :wink:

Nie widziałeś takowych czy nie widziałeś napisu? :stuck_out_tongue:

ja mam rozkminię czy brać aparat czy wystarczy mi telefon do robienia zdjęć :smiley:

Nie Panowie. Ja akurat jadę na zlot pierwszy raz i z tego co pamiętam, to zostało jakoś wylosowane przez mojego ówczesnego chłopaka. :D nie wiem, w jakim konkursie brał udział. Może kolejki pomylił. :stuck_out_tongue:

i z tego co pamiętam ze zdjęć, w takich mini chodziły też hostessy. :slight_smile:

To nie były hostessy…

Zabierz to i to - jak po pijaku zgubisz jedno zawsze zostanie Ci to drugie :wink:

Mam pytanko :wink: w tym roku mamy jakiś specjalny projekt z hasłem jedziemy na HotZlot czy trzeba używać tego sprzed 2 lat? :wink:

Miał być, ale ktoś dał ciała (czytaj ja) - nie wyrobiłem się, a i nic do głowy specjalnego nie przychodziło. Teoretycznie można wykorzystać projekt sprzed 2 lat :stuck_out_tongue:

http://www.dobreprogramy.pl/Fotorelacja-z-HotZlotu-2010,News,19655,2.html

chyba jednak hostessy :wink:

Mam dziwne wrażenie, że w tym roku wyruszę na HotZlot jako pierwszy. Jestem już spakowany, a jutro rano wyruszam… Zanim dotrę do Zamku na Skale czekają mnie dwa przystanki (z noclegami włącznie) - Rzeszów (tam dołączy do mnie kolega Banan), a potem Wrocław…

A przy okazji - czy w tym roku będzie działał miniblog pod adresem http://www.dobreprogramy.pl/hotzlot ? Chodzi mi o aktualny, a nie zeszłoroczny :) A jeśli tak, to kiedy ruszy? Jak dla mnie, to już by mógł od jutra rano, żebym mógł relacjonować moją podróż :smiley:

Ze względu na charakter publikowanych w ubiegłym roku treści, tym razem miniblog ze powodów obyczajowych nie zostanie uruchomiony :wink:

Jeśli chodzi o stosunek drogi do czasu, to ja wyruszam najwcześniej :smiley: Mieszkam 50 km od Wrocławia (rodzinny dom), a wyruszam w podróż już jutro, żeby przygotować Wrocławskie mieszkanie (studenckie) na przyjęcie zlotowiczów w czwartek (trzeba nieco posprzątać :smiley: )