No właśnie urok mini polega na tym, że musi być czymś wypełniona
No właśnie urok mini polega na tym, że musi być czymś wypełniona
Jak tam przygotowania? Już tylko 3 dni zostały
Ja nawet nie wyciągnąłem jeszcze torby z szafy. Nie wspominając już o zakupach na drogę itp.
Czwartek jest dobrym dniem do pakowania i zastanawiania nad wyjazdem
A pamietacie bokserki z napisem “wciagnij brzuch”?
Nie pamiętam i nie widziałem takowych
Te spódniczki były o tyle fajne, że można było z nich też zrobić top
Ja już ładuje kamerę i powerbanka, a jutro pakowanie i jazda =)
Pewnie brzuchem napis zasloniles?
Nie widziałeś takowych czy nie widziałeś napisu?
ja mam rozkminię czy brać aparat czy wystarczy mi telefon do robienia zdjęć
Nie Panowie. Ja akurat jadę na zlot pierwszy raz i z tego co pamiętam, to zostało jakoś wylosowane przez mojego ówczesnego chłopaka. :D nie wiem, w jakim konkursie brał udział. Może kolejki pomylił.
i z tego co pamiętam ze zdjęć, w takich mini chodziły też hostessy.
To nie były hostessy…
Zabierz to i to - jak po pijaku zgubisz jedno zawsze zostanie Ci to drugie
Mam pytanko w tym roku mamy jakiś specjalny projekt z hasłem jedziemy na HotZlot czy trzeba używać tego sprzed 2 lat?
Miał być, ale ktoś dał ciała (czytaj ja) - nie wyrobiłem się, a i nic do głowy specjalnego nie przychodziło. Teoretycznie można wykorzystać projekt sprzed 2 lat
Mam dziwne wrażenie, że w tym roku wyruszę na HotZlot jako pierwszy. Jestem już spakowany, a jutro rano wyruszam… Zanim dotrę do Zamku na Skale czekają mnie dwa przystanki (z noclegami włącznie) - Rzeszów (tam dołączy do mnie kolega Banan), a potem Wrocław…
A przy okazji - czy w tym roku będzie działał miniblog pod adresem http://www.dobreprogramy.pl/hotzlot ? Chodzi mi o aktualny, a nie zeszłoroczny :) A jeśli tak, to kiedy ruszy? Jak dla mnie, to już by mógł od jutra rano, żebym mógł relacjonować moją podróż
Ze względu na charakter publikowanych w ubiegłym roku treści, tym razem miniblog ze powodów obyczajowych nie zostanie uruchomiony
Jeśli chodzi o stosunek drogi do czasu, to ja wyruszam najwcześniej Mieszkam 50 km od Wrocławia (rodzinny dom), a wyruszam w podróż już jutro, żeby przygotować Wrocławskie mieszkanie (studenckie) na przyjęcie zlotowiczów w czwartek (trzeba nieco posprzątać
)