HotZlot 2014 - wątek ogólny

Wystarczy że to co leży na łóżkach przesuniesz na ziemię… :wink:

Hej,

Redakcja miała już dość oglądania kotów i skarpetek użyszkodników jadących na Hot Zlot. Ale zaraz, zaraz - gdzie ja będę spamował?

Pozdrawiam,

Dimatheus

Część redakcji melduje się już na miejscu ;) Panuje tu niesamowita cisza, chciałoby się powiedzieć cisza przed burzą  :stuck_out_tongue:

Przy okazji chciałbym donieść, że na stronie HotZlotu pojawiła się w końcu agenda, mamy nadzieję, że program w tym roku przypadnie Wam do gustu :wink:

Relację live planujemy uruchomić dzisiaj (środa) w godzinach popołudniowych - wcześniej niż 2 doby przed Zlotem nie ma to większego sensu bo znów będzie zalew fotek z pakowania skarpet itp. :wink:

Właśnie przeczytałem agendę. Na pierwszy temat - pytanie “Czy tablet zastąpi PCta?” bez sesji mogę powiedzieć, że nie. Nie ma takiej opcji. Ciekawe jak Łukasz Kosuniak z Samsunga będzie chciał mnie przekonać, że jednak niby “tak”…

Natomiast co do “devkrutacja” to się nie wypowiem, bo jeszcze wyjdzie, że nie wiem o co chodzi. :smiley:

Hej,

Tak patrząc na agendę widzę w sumie cztery fajne tematy. Ale zastanawiam się, jak będzie w nich z tym technologicznym mięsem. Mam nadzieję, że nie będziemy musieli szukać go w panierce. :stuck_out_tongue:

W agendzie, w sobotę przy poniższym wpisie zabrakło jednego z.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Słabo u Was ze wzrokiem bo ten babol wisi od początku :stuck_out_tongue: Niemniej jednak dzięki za zwrócenie uwagi - poprawione  :wink:

Poza małymi wyjątkami, większość sesji zapowiada się super - trzeba przyznać że tytuły zaostrzyły mój apetyt :smiley:

Hej,

Już tylko dwa dni. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dokładnie, dzisiaj trzeba się pakować i w drogę, a ja spać nie mogę.

A w zeszłorocznej agendzie ktoś poprawi ten sam błąd? :wink:

http://2013.hotzlot.pl/Agenda.aspxhttp://2013.hotzlot.pl/Agenda.aspx

Ostatni dzień w pracy przed zlotem… jak ja to przeżyję… :slight_smile:

Andrewi może jak w PRL-u zaszyj się w kącie i idź spać, byle liczba pracowników na zmianie się zgadzała. “Czy się stoi czy się leży 2000 zł się nalezy” =P

2000… pfff… marzenie :smiley:

@Krogulec  pytanie odnośnie parkingu: w FAQ jest napisane:

.

a na stronie zamku, do której odnośnik jest na pierwszej podstronie zlotu czytamy:

to jak jest? :smiley:

Zlotowicze NIGDY nie płacili za parking.

Jeszcze nigdy na zlocie nie płaciłem za parking…

Wynajmowany jest cały obiekt (z parkingiem włącznie), tak że  sprawami opłat za parking zajmują się organizatorzy, a  Ciebie głowa o to boleć nie musi  :)

wolałem zapytać żeby potem zaskoczenia nie było :smiley:

dzięki za info :slight_smile:

Huh, świetna agenda… Zwłaszcza tematyka TPLinka i OpenWRT oraz Inteligentnego domu… Nice :>

Mniam, też już się tego doczekać nie mogę :slight_smile: