Wystarczy że to co leży na łóżkach przesuniesz na ziemię…
Wystarczy że to co leży na łóżkach przesuniesz na ziemię…
Hej,
Redakcja miała już dość oglądania kotów i skarpetek użyszkodników jadących na Hot Zlot. Ale zaraz, zaraz - gdzie ja będę spamował?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Część redakcji melduje się już na miejscu ;) Panuje tu niesamowita cisza, chciałoby się powiedzieć cisza przed burzą
Przy okazji chciałbym donieść, że na stronie HotZlotu pojawiła się w końcu agenda, mamy nadzieję, że program w tym roku przypadnie Wam do gustu
Relację live planujemy uruchomić dzisiaj (środa) w godzinach popołudniowych - wcześniej niż 2 doby przed Zlotem nie ma to większego sensu bo znów będzie zalew fotek z pakowania skarpet itp.
Właśnie przeczytałem agendę. Na pierwszy temat - pytanie “Czy tablet zastąpi PCta?” bez sesji mogę powiedzieć, że nie. Nie ma takiej opcji. Ciekawe jak Łukasz Kosuniak z Samsunga będzie chciał mnie przekonać, że jednak niby “tak”…
Natomiast co do “devkrutacja” to się nie wypowiem, bo jeszcze wyjdzie, że nie wiem o co chodzi.
Hej,
Tak patrząc na agendę widzę w sumie cztery fajne tematy. Ale zastanawiam się, jak będzie w nich z tym technologicznym mięsem. Mam nadzieję, że nie będziemy musieli szukać go w panierce.
W agendzie, w sobotę przy poniższym wpisie zabrakło jednego z.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Słabo u Was ze wzrokiem bo ten babol wisi od początku Niemniej jednak dzięki za zwrócenie uwagi - poprawione
Poza małymi wyjątkami, większość sesji zapowiada się super - trzeba przyznać że tytuły zaostrzyły mój apetyt
Hej,
Już tylko dwa dni.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dokładnie, dzisiaj trzeba się pakować i w drogę, a ja spać nie mogę.
A w zeszłorocznej agendzie ktoś poprawi ten sam błąd?
http://2013.hotzlot.pl/Agenda.aspxhttp://2013.hotzlot.pl/Agenda.aspx
Ostatni dzień w pracy przed zlotem… jak ja to przeżyję…
Andrewi może jak w PRL-u zaszyj się w kącie i idź spać, byle liczba pracowników na zmianie się zgadzała. “Czy się stoi czy się leży 2000 zł się nalezy” =P
2000… pfff… marzenie
@Krogulec pytanie odnośnie parkingu: w FAQ jest napisane:
.
a na stronie zamku, do której odnośnik jest na pierwszej podstronie zlotu czytamy:
to jak jest?
Zlotowicze NIGDY nie płacili za parking.
Jeszcze nigdy na zlocie nie płaciłem za parking…
Wynajmowany jest cały obiekt (z parkingiem włącznie), tak że sprawami opłat za parking zajmują się organizatorzy, a Ciebie głowa o to boleć nie musi :)
wolałem zapytać żeby potem zaskoczenia nie było
dzięki za info
Huh, świetna agenda… Zwłaszcza tematyka TPLinka i OpenWRT oraz Inteligentnego domu… Nice :>
Mniam, też już się tego doczekać nie mogę