Agenda ciekawie się zapowiada widzę , że czytelnicy DP też coś przygotowali
Ciekawe, czy i oni napotkają następnego dnia hotzlotowiczy z pytaniem…
- A właściwie to kto prowadził ostatnia prelekcję ??
Zapowiada się ciekawie
Ah, jeszcze chwila i się zacznie :D/
Melduję wszem i wobec, że moją podróż na HotZlot 2014 należy uznać za rozpoczętą
W czwartek dawajcie jakieś WIDOCZNE tu znaki, gdzie jesteście na nieoficjalnym zlocie przedzlotowym
Krótka notka organizacyjna jak zwykle zabieram ze sobą walizeczke z zetonami do pokera i planuje rozegranie kilku partyjek w sobotę gdzieś tak około 21.30 i w niedziele w okolicy tej samej godziny
jeśli ktoś będzie chętny to na pewno w okolicy tych godzin nas znajdziecie. Warunek gry : znajomość zasad. Żeby nie było takiej sytuacji ze gramy i co chwile trzeba komuś tłumaczyć jakie ma opcje gry. Tzn co to call co to raise, co to pas, flop, turn i river no i na czym w ogóle polega Texas hold’em
Osoby które polubia tego posta maja pierwszeństwo w zajmowaniu stołu ;p
Kurcze tematyka zapowiada się obiecująco
o 14:10 razem z mordziem na lotniksku we Wrocławiu
No, no, no… Agenda wygląda fajnie, z pewnością będzie ciekawie!
W sumie… padła propozycja pokera pomyślałem że mogę wziąć kilka karcianek integracyjnych… np. Jungle Speed ( Fasolki ( http://youtu.be/lJAYwIjofiQ )) czy Palce w pralce ( http://youtu.be/h0zgOmMR3l4 ))
Ktoś chętny do gry?
z chęcią wyjaśnię na miejscu zasady :) W sumie… HotZlotowa sesja w Mafię, to by było coś
Nic nie działa tak integrująco jak Twister Tylko towarzystwo musi być mieszane pod względem płci
Twistera niestety nie posiadam
Na Zlocie będzie 160 twórczych osób, więc coś się wymyśli
Olmeca, ja będe wolny w czwartek dopiero ok 17-18
spokojnie, przecież musze jeszcze dotrzeć do centrum z tych peryferii gdzie lotnisko jest i powłóczyć się po Wrocławiu
Oooo, to, to, to właśnie -> kiedy już się wystarczająco długo powłóczycie i na stałe gdzieś osiądziecie to WTEDY dajcie jakiś znak TUTAJ, GDZIE jesteście i gdzie będziedziec przez czas dłuższy
Na stronie Zamku jest też napisane, że pokój kosztuje 430-540 zł za dobę, czy to oznacza, że trzeba będzie na miejscu dopłacić ~950 zł za nocleg?
Opłaty za parking będzie pobierać Loża Szyderców … w naturze
Wiecie, 3 kg jabłek lub butelka samogonu itp