Też dziękuję za Zlot, za jego zorganizowanie, za wszystkie sesje, za gadżety i prezenty, za miłą atmosferę i w ogóle za całokształt.
Nie wiem, ale w moim przypadku idealnie pasuje tu powiedzenie “Co dwie głowy to nie jedna”. :fadein:
Też dziękuję za Zlot, za jego zorganizowanie, za wszystkie sesje, za gadżety i prezenty, za miłą atmosferę i w ogóle za całokształt.
Nie wiem, ale w moim przypadku idealnie pasuje tu powiedzenie “Co dwie głowy to nie jedna”. :fadein:
Dlaczego relacja tak szybko została zamknięta? Ja będę wracał do domu do końca tygodnia.
No trudno, fotki pójdą do redakcji. A tymczasem chciałem podziękować wszystkim współzlotowiczom, redakcji za organizację, sponsorom za piniondze dzięki którym ciężko byłoby coś takiego zorganizować, współbiesiadnikom za… wspólnie spędzony czas, Loży Szyderców która w końcu przestała się alienować i wyszła do ludzi za dyskusje na wszystkich (prawie) możliwych poziomach.
Co tu dużo mówić - kolejny standardowy zlot.
Areh też uważam, że za szybko została zamknięta, są jeszcze zlotowicze, którzy wracają. Poza tym są emocje, warto o nich pisać mówić. Szkoda
Udało Ci się ten Garsharp uruchomić? Bo mi cały czas crashuje przy odpalaniu xP
Hej,
Rzucanie, gniecenie i tak dalej. Zresztą kilka lat temu dostaliśmy identyczne - tyle że moja miała spotkanie z ząbkami siostrzenicy żony - nie przeżyła…
Jaro070 , aeroflyluby , ichito , AndrzejG - statusy o zlocie dodane. Jeśli jeszcze komuś brakuje, niech zgłasza to dowolnemu moderatorowi.
Oj, nie tylko Ty. Szkoda tylko, że nie mogłaś zostać na rozszerzonym… Mam nadzieję, że w przyszłości się uda.
Swoją drogą też serdecznie dziękuję za kolejny już zlot - za rozmowy, integrację pełną parą, mnóstwo zabawy i śmiechu. Sponsorom za wkład finansowy, Redakcji za zaproszenie i wszystkim zlotowiczom za niesamowitą atmosferę.
Pozdrawiam,
Dimatheus
To nie Loża przestała się alienować a wreszcie ludzie sami zaczęli się dosiadać i się integrować I tak ma być zawsze
Ja chciałbym podziękować Organizatorom, którzy ogarnęli to wszystko i znów zrobili świetną imprezę. Dziękuje też sponsorom bez, których to spotkanie nie byłoby możliwe
jeszcze nie sprawdzałem.
Oj coś ściemniasz Jako świadek wręczania nagrody muszę to sprostować… Czekolada nie była płynna :P
Chyba, że potem o nią nie zadbałeś
Też się nie pożegnałam z każdym z kim chciałam Ale kogo znalazłam tego uściskałam
Już tęsknię za zlotowym klimatem
Powiem krótko, dzięki za kolejny zlot
Do kogo trzeba się zgłaszać po status “hotzlotowy beton” pod awatarem?
Ptaszki śpiewały, że bardzo im się podobało i byli zaskoczeni, że można się tak świetnie bawić, a troszkę im zajęło przełamanie się i nie traktowanie tego tak sztywno i konferencyjnie (odbębnić i do widzenia).
via. @Krogulec - co raz więcej firm jak widzi, że warto być na HotZlocie, to ich pracownicy wręcz biją się, żeby jechać na następny. Legendy w Intelu itp.
Chłopaki z Fibaro byli genialni. Tez chciałbym ich widzieć na kolejnym zlocie
Ja też poproszę o status o zlocie :P. Szkoda że relacja została właśnie tak szybko zamknięta, no ale zawsze możemy tutaj pisać i podziękować ;). Powiem tyle że było naprawdę super, dawno się tak dobrze nie bawiłem. Oby za rok się znowu udało :).
Nie no troszkę tylko miękka
Co do fibaro to zdecydowanie najlepsza i najciekawsza sesja. Poza tym spoko ludzie. Pomysł z Mario również na wysokim poziomie. W końcu gra kultowa. Brawo…
Już co prawda na fotorelacji podziękowałem, ale nie zaszkodzi jeszcze raz przy okazji rozwijając posta o kilka szczegółów.
Tak więc dziękuję Wszystkim od A do Z bo prócz Redakcji, Partnerom i Zlotowiczom, Hostessom także obsługa miała bardzo dobre podejście do sprawy, przykład Pan kelner, który to dostarczył specjalnie dla mnie i @Maniek88 cały talerz pierogów na które niestety się nie załapaliśmy, a później jeszcze przy sobotniej integracji żartował, że niestety pierogów już nie ma . Osoba z obsługi, która pomagała w szukaniu geocachingowego wazonu w zamku itd. niby drobne szczegóły, ale także świadczą o profesjonalności całej imprezy.
Co do gier były różne, ja otrzymałem Alien Rage i Darkness Within The Dark Lineage 2, czasu pewnie nie będzie by zagrać i gry przekażę chrześniakowi przy okazji opowiadania o ewenemencie na skalę krajową którym jest HotZlot i serwis DobreProgramy (trzeba młody narybek uświadamiać )
Widzę, że nie jestem jedyną osobę która pierwszy raz widziała świetliki, najlepiej było je widać podczas geocachingu latały stadkami po kilkanaście sztuk, coś fajnego.
@andrewi dzięki za zapoznanie z ciekawymi grami fajnie się przy nich bawiłem, a śmiechu co nie miara, do teraz brzuch boli ze śmiechu gdy wspomnę sobie o @Szuri i jego refleksie co do wiadomej karty To był nieziemski refleks.
Co do Fibaro na prawdę człowieka duma bierze, że mamy w Polsce też takie firmy na światowym poziomie, a nawet lepsze, świetnie przedstawione rozwiązania zautomatyzowanego domu no i ten konkurs Mario wraz z nagrodą w formie najlepszego własnego produktu. Na rodzinie filmiki zrobiły duże wrażenie.
Faktycznie byłeś jakiś “nie swój”, ale na brak energii i wigoru raczej nie cierpiałeś, dałeś w końcu popalić wszystkim w Mario, konkurs Opery też z tego co wiem wygrałeś, więc jak tak wygląda Twój brak energii …
Z ośmiu zlotów byłem na siedmiu ale na każdy czekam jak na ten pierwszy a po zakończeniu każdego jestem ponownie zadziwiony atmosferą, energią i wspaniałym klimatem tych spotkań
Dziękuję absolutnie wszystkim
Można może gdzieś pobrać zdjęcie grupowe w wysokiej jakości?
Jaką rozdzielczość masz na myśli?
Wszystkim Bardzo Dziękuję za kolejny Zlot! Było Wspaniale
PS. nie każdemu było dane zobaczyć świetliki, to zależy od tego co się pije