HotZlot 2014 - wątek ogólny

Też dziękuję za Zlot, za jego zorganizowanie, za wszystkie sesje, za gadżety i prezenty, za miłą atmosferę i w ogóle za całokształt.

:slight_smile:

Nie wiem, ale w moim przypadku idealnie pasuje tu powiedzenie “Co dwie głowy to nie jedna”. :fadein:

Dlaczego relacja tak szybko została zamknięta? Ja będę wracał do domu do końca tygodnia.

No trudno, fotki pójdą do redakcji. A tymczasem chciałem podziękować wszystkim współzlotowiczom, redakcji za organizację, sponsorom za piniondze dzięki którym ciężko byłoby coś takiego zorganizować, współbiesiadnikom za… wspólnie spędzony czas, Loży Szyderców która w końcu przestała się alienować i wyszła do ludzi za dyskusje na wszystkich (prawie) możliwych poziomach.

Co tu dużo mówić - kolejny standardowy zlot.

Areh też uważam, że za szybko została zamknięta, są jeszcze zlotowicze, którzy wracają. Poza tym są emocje, warto o nich pisać mówić. Szkoda :frowning:

Udało Ci się ten Garsharp uruchomić? Bo mi cały czas crashuje przy odpalaniu xP

Hej,

Rzucanie, gniecenie i tak dalej. :slight_smile: Zresztą kilka lat temu dostaliśmy identyczne - tyle że moja miała spotkanie z ząbkami siostrzenicy żony - nie przeżyła…

Jaro070 , aeroflyluby , ichito , AndrzejG - statusy o zlocie dodane. Jeśli jeszcze komuś brakuje, niech zgłasza to dowolnemu moderatorowi.

Oj, nie tylko Ty. :slight_smile: Szkoda tylko, że nie mogłaś zostać na rozszerzonym… Mam nadzieję, że w przyszłości się uda.

Swoją drogą też serdecznie dziękuję za kolejny już zlot - za rozmowy, integrację pełną parą, mnóstwo zabawy i śmiechu. Sponsorom za wkład finansowy, Redakcji za zaproszenie i wszystkim zlotowiczom za niesamowitą atmosferę.

Pozdrawiam,

Dimatheus

To nie Loża przestała się alienować a wreszcie ludzie sami zaczęli się dosiadać i się integrować :slight_smile: I tak ma być zawsze :slight_smile:

Ja chciałbym podziękować Organizatorom, którzy ogarnęli to wszystko i znów zrobili świetną imprezę. Dziękuje też sponsorom bez, których to spotkanie nie byłoby możliwe :slight_smile:

jeszcze nie sprawdzałem.

Oj coś ściemniasz :stuck_out_tongue: Jako świadek wręczania nagrody muszę to sprostować… Czekolada nie była płynna :P 

Chyba, że potem o nią nie zadbałeś :wink:

Też się nie pożegnałam z każdym z kim chciałam :wink: Ale kogo znalazłam tego uściskałam :slight_smile:

Już tęsknię za zlotowym klimatem :wink:

Powiem krótko, dzięki za kolejny zlot :slight_smile:

Do kogo trzeba się zgłaszać po status “hotzlotowy beton” pod awatarem? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ptaszki śpiewały, że bardzo im się podobało i byli zaskoczeni, że można się tak świetnie bawić, a troszkę im zajęło przełamanie się i nie traktowanie tego tak sztywno i konferencyjnie (odbębnić i do widzenia).

via. @Krogulec - co raz więcej firm jak widzi, że warto być na HotZlocie, to ich pracownicy wręcz biją się, żeby jechać na następny. Legendy w Intelu itp. :smiley:

Chłopaki z Fibaro byli genialni. Tez chciałbym ich widzieć na kolejnym zlocie :wink:

Prawda, właśnie siedzę i oglądam filmiki: https://www.youtube.com/user/FibaroCom/videos :slight_smile:

Ja też poproszę o status o zlocie :P. Szkoda że relacja została właśnie tak szybko zamknięta, no ale zawsze możemy tutaj pisać i podziękować ;). Powiem tyle że było naprawdę super, dawno się tak dobrze nie bawiłem. Oby za rok się znowu udało :).

Nie no troszkę tylko miękka :slight_smile:

Co do fibaro to zdecydowanie najlepsza i najciekawsza sesja. Poza tym spoko ludzie. Pomysł z Mario również na wysokim poziomie. W końcu gra kultowa. Brawo…

Już co prawda na fotorelacji podziękowałem, ale nie zaszkodzi jeszcze raz przy okazji rozwijając posta o kilka szczegółów.

Tak więc dziękuję Wszystkim od A do Z bo prócz Redakcji, Partnerom i Zlotowiczom, Hostessom także obsługa miała bardzo dobre podejście do sprawy, przykład Pan kelner, który to dostarczył specjalnie dla mnie i @Maniek88 cały talerz pierogów na które niestety się nie załapaliśmy, a później jeszcze przy sobotniej integracji żartował, że niestety pierogów już nie ma :slight_smile: . Osoba z obsługi, która pomagała w szukaniu geocachingowego wazonu w zamku itd. niby drobne szczegóły, ale także świadczą o profesjonalności całej imprezy.

Co do gier były różne, ja otrzymałem Alien Rage i Darkness Within The Dark Lineage 2, czasu pewnie nie będzie by zagrać i gry przekażę chrześniakowi przy okazji opowiadania o ewenemencie na skalę krajową którym jest HotZlot i serwis DobreProgramy (trzeba młody narybek uświadamiać :stuck_out_tongue: )

Widzę, że nie jestem jedyną osobę która pierwszy raz widziała świetliki, najlepiej było je widać podczas geocachingu latały stadkami po kilkanaście sztuk, coś fajnego.

@andrewi dzięki za zapoznanie z ciekawymi grami fajnie się przy nich bawiłem, a śmiechu co nie miara, do teraz brzuch boli ze śmiechu gdy wspomnę sobie o @Szuri i jego refleksie co do wiadomej karty :stuck_out_tongue: To był nieziemski refleks.

Co do Fibaro na prawdę człowieka duma bierze, że mamy w Polsce też takie firmy na światowym poziomie, a nawet lepsze, świetnie przedstawione rozwiązania zautomatyzowanego domu no i ten konkurs Mario wraz z nagrodą w formie najlepszego własnego produktu. Na rodzinie filmiki zrobiły duże wrażenie.

Faktycznie byłeś jakiś “nie swój”, ale na brak energii i wigoru raczej nie cierpiałeś, dałeś w końcu popalić wszystkim w Mario, konkurs Opery też z tego co wiem wygrałeś, więc jak tak wygląda Twój brak energii … :slight_smile:

Z ośmiu zlotów byłem na siedmiu ale na każdy czekam jak na ten pierwszy a po zakończeniu każdego jestem ponownie zadziwiony atmosferą, energią i wspaniałym klimatem tych spotkań :slight_smile:

Dziękuję absolutnie wszystkim :slight_smile:

Można może gdzieś pobrać zdjęcie grupowe w wysokiej jakości? :slight_smile:

Jaką rozdzielczość masz na myśli?

Wszystkim Bardzo Dziękuję za kolejny Zlot! Było Wspaniale :smiley:

PS. nie każdemu było dane zobaczyć świetliki, to zależy od tego co się pije :smiley: