HotZlot 2014 - wątek ogólny

Januszek, takiej żeby wydrukować w dobrej jakości w formacie a4 na płótnie canvas :slight_smile:

Obraz ma niezłą rozdzielczośc do A4 - przy ustawioym DPI 96 daje to rozmiar większy nawet od tego formatu - 22,41 cm x 33,87 cm - a na płótnie i tak szczegóły są mniej widoczne.

Dziękuje za świetnie spędzony czas w Waszym towarzystwie i to wszystko dzięki wysyłkom redakcji i przy wsparciu partnerów.

Proszę: http://januszek.info/dp/hz2014/grupowe-probne-hr.jpg

ps. Moim zdaniem A4 na płótnie nie ma sensu :slight_smile: na płótnie fajnie wyglądają zdjęcia tak od 1-1,5 metra po długości :slight_smile:

Dzięki Januszek :slight_smile: to poczekam jeszcze na to zdjęcie od redakcji a to sobie wstawię na fejsa jeśli nie masz nic przeciwko :slight_smile:

@andrewi, teoretycznie powinieneś mieć od każdego na zdjęciu pisemną zgodę na publikację wizerunku ;PPP

No własnie…to nowe zdjęcie w wyższej rozdzielczości jest “tylko” próbne :slight_smile: Brak na nim autorów trenujących bieganie po schodach na czas :slight_smile:

+1 Dokładnie mam tak samo już od 7 lat :) 

Co to za nowa ranga “DYPLOMOWANY MODERATOR” przy Arehu? :slight_smile:

Co do biegania po schodach: http://1drv.ms/1k1PZKt :slight_smile:

Muszę zainwestować w pilota do aparatu :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie tylko przy mnie. Po prostu od tego roku możemy pochwalić się dyplomami gnębicieli społeczności forum DP.

błagam Cię nie wstawiaj, całą facjatę sobie zakryłam, a i każdy patrzy w inną stronę. :smiley:

No faktycznie, dyplomy były - już teraz pamiętam. W takim razie gratuluję awansu :slight_smile:

fakt, ja też chcę go mieć. :slight_smile: :P raz już byłam, powinno wystarczyć. :stuck_out_tongue:

Beton jest zarezerwowany dla stałych bywalców :slight_smile:

Hej,

Skoro teraz jesteśmy dyplomowanymi moderatora, to może będzie i podwyżka… :slight_smile:

PS. Dyplom już zawisł w stosownym miejscu.

Pozdrawiam,

Dimatheus

MCDracullo od następnego zlotu będę. :wink:

A udostępnisz wszystkie zdjęcia?

Pewnie, myślę ze każdy z was ucieszy się z podwyżki o 70% ;p

Ogłoszenie parafialne:

Podczas rozmowy w sobotę wieczorem rozmawiałem z osobą, która chciała zamienić sony movie studio na hydrophobie. Niestety nie zapamiętałem nick’a. Jeśli nadal jesteś zainteresowany - zapraszam na PW. 

Macie już sponsora, na te “grube miliony” :)