Januszek, takiej żeby wydrukować w dobrej jakości w formacie a4 na płótnie canvas
Obraz ma niezłą rozdzielczośc do A4 - przy ustawioym DPI 96 daje to rozmiar większy nawet od tego formatu - 22,41 cm x 33,87 cm - a na płótnie i tak szczegóły są mniej widoczne.
Dziękuje za świetnie spędzony czas w Waszym towarzystwie i to wszystko dzięki wysyłkom redakcji i przy wsparciu partnerów.
Proszę: http://januszek.info/dp/hz2014/grupowe-probne-hr.jpg
ps. Moim zdaniem A4 na płótnie nie ma sensu na płótnie fajnie wyglądają zdjęcia tak od 1-1,5 metra po długości
Dzięki Januszek to poczekam jeszcze na to zdjęcie od redakcji a to sobie wstawię na fejsa jeśli nie masz nic przeciwko
@andrewi, teoretycznie powinieneś mieć od każdego na zdjęciu pisemną zgodę na publikację wizerunku ;PPP
No własnie…to nowe zdjęcie w wyższej rozdzielczości jest “tylko” próbne Brak na nim autorów trenujących bieganie po schodach na czas
+1 Dokładnie mam tak samo już od 7 lat :)
Co to za nowa ranga “DYPLOMOWANY MODERATOR” przy Arehu?
Muszę zainwestować w pilota do aparatu
Nie tylko przy mnie. Po prostu od tego roku możemy pochwalić się dyplomami gnębicieli społeczności forum DP.
błagam Cię nie wstawiaj, całą facjatę sobie zakryłam, a i każdy patrzy w inną stronę.
No faktycznie, dyplomy były - już teraz pamiętam. W takim razie gratuluję awansu
fakt, ja też chcę go mieć. :P raz już byłam, powinno wystarczyć.
Beton jest zarezerwowany dla stałych bywalców
Hej,
Skoro teraz jesteśmy dyplomowanymi moderatora, to może będzie i podwyżka…
PS. Dyplom już zawisł w stosownym miejscu.
Pozdrawiam,
Dimatheus
MCDracullo od następnego zlotu będę.
A udostępnisz wszystkie zdjęcia?
Pewnie, myślę ze każdy z was ucieszy się z podwyżki o 70% ;p
Ogłoszenie parafialne:
Podczas rozmowy w sobotę wieczorem rozmawiałem z osobą, która chciała zamienić sony movie studio na hydrophobie. Niestety nie zapamiętałem nick’a. Jeśli nadal jesteś zainteresowany - zapraszam na PW.
Macie już sponsora, na te “grube miliony” :)