Ja już od wczoraj, co prawda od 3 ale w domku : Dzięki za wszystko. Świetne spotkanie.
Tylko przywitała mnie mała niespodzianka - niedługo kończy mi się pakiet AV. Może ktoś z Was ma kod do TrustPorta i nie korzysta? Moglibyśmy się dogadać
Ja już od wczoraj, co prawda od 3 ale w domku : Dzięki za wszystko. Świetne spotkanie.
Tylko przywitała mnie mała niespodzianka - niedługo kończy mi się pakiet AV. Może ktoś z Was ma kod do TrustPorta i nie korzysta? Moglibyśmy się dogadać
Rozszerzonym? Uda? Dimatheus, uspokój się
Leyda, świetliki były, tylko poszłaś w niewłaściwym kierunku Jako największy niedowiarek potwierdzam ich obecność
A tak już poważnie, to dziękowałem na stronie relacji, ale robię to również tutaj, bo jest za co dziękować. Wszyscy dali z siebie wszystko. Redakcja, sponsorzy i zaproszeni uczestnicy. Trochę teraz nieswojo, kiedy nie ma możliwości porozmawiania na żywo z ludźmi znającymi się praktycznie na wszystkim, pełnymi doświadczeń i pomysłów, z których każdy jest inny, wyjątkowy i ma sporo do przekazania.
Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy
Jasne, choć nie mam ich wiele w tym roku, nikt nie chciał kamery obsługiwać, a że pożyczona to latałem z nią głównie, choć filmy i tak beznadziejne, może kilka coś wartych.
Myślę, że zdążę przed udostępnieniem dobroprogramowego FTPa, ale to nie takie łatwe bo trzeba ocenzurować, zaretuszować, ostemplować specjalnym logo dla Dimatheusa
Napisz na PW jak chcesz klucz, coś się powinno znaleźć.
cenzuruj te z pokera szczególnie. :P
A był rozbierany poker ??
Nie bo to ja ograłam chłopaków, a nie Oni mnie.
więc mini została na miejscu.
Znaczy chłopy goło latały po krzakach uciekając przed komarami? (btw. te święcące to nie żadne świetliki tylko drużyny rozpoznawcze znakujące kierunek lotu tym krwiopijcom)
Gołych chłopów na zlocie nie widziałam komarów też nie.
A świetliki? Przecież jak ktoś to stwierdził były to “przypalone komary”…
Jak nie widziałaś? Czyli nie byłaś na basenie :mrgreen:
A no, nie byłam. :D
W takim razie stwierdzam, że trzeba to zgłosić do organizacji na rzecz praw zwierząt. Jak można komary przypalać ?
ja też, ale inni byli
Jak to mówią panie - oj żałuj, nie widziałaś Krogulca, ale więcej nic nie napiszę :x :mrgreen:
Ja do domu co prawda jeszcze nie dotarłem (dalej się kręcę po uroczych zakątkach Dolnego Śląska), ale tym nie mniej chciał bym podziękować wszystkim i za wszystko. Było mega wypaśnie :):)
Cichoooo bo mnie wydasz
W Jeleniej jakoś lasu nie za bardzo widać, ale w czwartek melduję się w okolicach Milicza a tam już z tym będzie zdecydowanie lepiej ;)
Witam chciałbym serdecznie podziękować za możliwość udziału w hotzlocie, było naprawdę fantastycznie. Dziękuję redakcji za zaproszenie, sponsorom za upominki, oraz sfinansowanie noclegu, a także wszystkim obecnym za wspólną zabawę.
Najbardziej podobało mi się to, że można było podejść do kogokolwiek, i porozmawiać bez jakiegokolwiek mówienia przez Pan/Pani itp. oraz genialna atmosfera otwartości i przyjazności wszystkich obecnych.
Czy ktoś rozkminił do czego służą czerwone rybki od Kingstona ?
Rybka służy do owijania na niej słuchawek.
O rany. Nigdy bym na to nie wpadł