HotZlot 2014 - wątek ogólny

Ja już od wczoraj, co prawda od 3 ale w domku : Dzięki za wszystko. Świetne spotkanie. :stuck_out_tongue:

Tylko przywitała mnie mała niespodzianka - niedługo kończy mi się pakiet AV. Może ktoś z Was ma kod do TrustPorta i nie korzysta? Moglibyśmy się dogadać :slight_smile:

Rozszerzonym? Uda? Dimatheus, uspokój się :wink:

Leyda, świetliki były, tylko poszłaś w niewłaściwym kierunku :slight_smile: Jako największy niedowiarek potwierdzam ich obecność :slight_smile:

A tak już poważnie, to dziękowałem na stronie relacji, ale robię to również tutaj, bo jest za co dziękować. Wszyscy dali z siebie wszystko. Redakcja, sponsorzy i zaproszeni uczestnicy. Trochę teraz nieswojo, kiedy nie ma możliwości porozmawiania na żywo z ludźmi znającymi się praktycznie na wszystkim, pełnymi doświadczeń i pomysłów, z których każdy jest inny, wyjątkowy i ma sporo do przekazania.

Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy :slight_smile:

Jasne, choć nie mam ich wiele w tym roku, nikt nie chciał kamery obsługiwać, a że pożyczona to latałem z nią głównie, choć filmy i tak beznadziejne, może kilka coś wartych.

Myślę, że zdążę przed udostępnieniem dobroprogramowego FTPa, ale to nie takie łatwe bo trzeba ocenzurować, zaretuszować, ostemplować specjalnym logo dla Dimatheusa :stuck_out_tongue:

Napisz na PW jak chcesz klucz, coś się powinno znaleźć.

cenzuruj te z pokera szczególnie. :P 

A był rozbierany poker ?? :wink:

Nie :slight_smile: bo to ja ograłam chłopaków, a nie Oni mnie. :smiley: więc mini została na miejscu. :wink:

Znaczy chłopy goło latały po krzakach uciekając przed komarami? (btw. te święcące to nie żadne świetliki tylko drużyny rozpoznawcze znakujące kierunek lotu tym krwiopijcom) :stuck_out_tongue_winking_eye:

Gołych chłopów na zlocie nie widziałam :stuck_out_tongue: komarów też nie. :wink:

A świetliki? Przecież jak ktoś to stwierdził były to “przypalone komary”…

Jak nie widziałaś? Czyli nie byłaś na basenie  :mrgreen: 

A no, nie byłam. :D 

W takim razie stwierdzam, że trzeba to zgłosić do organizacji na rzecz praw zwierząt. Jak można komary przypalać ? :smiley:

ja też, ale inni byli :slight_smile:

Jak to mówią panie - oj żałuj, nie widziałaś Krogulca, ale więcej nic nie napiszę  :x  :mrgreen: 

Ja  do  domu  co  prawda jeszcze nie dotarłem (dalej się  kręcę  po uroczych zakątkach Dolnego Śląska), ale tym nie  mniej chciał  bym podziękować  wszystkim i  za wszystko. Było mega wypaśnie  :):):slight_smile:

@fiesta, u Ciebie w domu wszyscy myślą, że zloty dwa tygodnie trwają? :stuck_out_tongue_winking_eye:

@januszek -przecież Fiesta to leśny ludek, szuka drogi do domu :wink:

Cichoooo  bo mnie  wydasz :wink:

W  Jeleniej jakoś lasu nie za bardzo  widać, ale  w  czwartek  melduję się w  okolicach Milicza a  tam  już  z tym będzie zdecydowanie lepiej  ;)

Witam chciałbym serdecznie podziękować za możliwość udziału w hotzlocie, było naprawdę fantastycznie. Dziękuję redakcji za zaproszenie, sponsorom za upominki, oraz sfinansowanie noclegu, a także wszystkim obecnym za wspólną zabawę.

Najbardziej podobało mi się to, że można było podejść do kogokolwiek, i porozmawiać bez jakiegokolwiek mówienia przez Pan/Pani itp. oraz genialna atmosfera otwartości i przyjazności wszystkich obecnych.  :slight_smile:

Czy ktoś rozkminił do czego służą czerwone rybki od Kingstona ?

Rybka służy do owijania na niej słuchawek.

O rany. Nigdy bym na to nie wpadł :slight_smile: