No, bo jak zobaczą te zdjęcia z Twoim (i po cześci Neo) stackiem to możecie mieć problemy podatkowe
Ja jeszcze w ramach podziękowań, już redakcji podziękowałem a teraz podziękuję wam moi drodzy
To był już mój 3 HZ, ale był dla mnie o tyle wyjątkowy że udało mi się nawiązać jakieś dłuższe lub krótsze rozmowy z wieloma użytkownikami, dzięki czemu udało mi się lepiej poznać z największą jak dotychczas grupą ludzi!
Dzięki McDracullo i Desert13 z którymi przegadałem chyba najwięcej czasu podczas zlotu :)
Dzięki też chłopakom od pokera! cieszy mnie fakt że wieczorne rozgrywki przy piwku stały się jedną z drobniejszych atrakcji
I dzięki wszystkim tym, z którymi miałem okazję pogadać! (zacząłem wypisywać, ale już było tego za dużo!) Muszę przyznać że wszyscy stanowimy całkiem niezłą i zgraną ekipę! Szkoda tylko że jesteśmy tak porozsiewani po całej Polsce.
Na końcu dzięki chłopakom z ekipy Śląsko-Zagłębiowskiej która trzyma się już od 2 lat razem, nie wyobrażam sobie żeby na którymkolwiek zlocie mogło któregoś z was zabraknąć. W tym roku brakowało M@stera, wielka szkoda, ale miejmy nadzieję że za rok sytuacja się poprawi!
Pozdrawiam i mam nadzieję… do zobaczenia za rok! Wróóóóć! Najlepiej jak najszybciej ;]
Można a nawet i trzeba tępić te dziadostwa nie potrzebne w przyrodzie
Dobra dobra my już wiemy z kim przegadałeś większość tego czasu
A tak poważnie było kozacko również dziękuję ekipie Śląsko-Zagłębiowskiej i całej masie innych uczestników HotZlotu i znów się powtórzę, że z roku na rok jest coraz lepiej, <podlizywanie_on> podziw dla redakcji, za organizowanie takiej wielkiej i czasochłonej imprezy jaką jest HotZlot </podlizywanie_off>
Tak czytam dzisiejsze posty i… ee… jakie świetliki?
Coś takiego było? Kiedy?
Ja za to zaplusuję to jak wyglądał zamek tak w sobotę jak i w niedzielę wieczorem / w nocy. Budynek, a w tle piękne niebo, masa gwiazd no i dobrze widoczny księżyc.
Kurczę, no niesamowity klimat, chciałbym taki widok mieć częściej
@lukasamd , szliśmy na spacer by zobaczyć świetliki ,ale nie każdy mógł je zobaczyć ja widziałam je w pokoju w niedzielę nad ranem, gdy kładłam się spać…
No i w tym momencie szkoda, że nie wziąłeś aparatu
Były dobre, ale jadam lepsze, takie typowo ciągnące się, krówki od Samsunga też były niczego sobie, nie zdziwiłoby mnie jakby okazało się, że zaopatrują się u jednego dostawcy. Planuję małemu na dwa latka takie coś sprawić:
Nie no, wcale. Widać masz niewielkie problemy z pamięcią, zresztą nie pierwszy raz - nie będę dywagować o tym, czym mogą być spowodowane. Oczywiście dowody są na zdjęciach.