HotZlot 2014 - wątek ogólny

@DjLeo

(w pewnej sytuacji zaczynałem się zastanawiać czy faktycznie człowiek od małpy nie pochodzi)

Jak by ktoś chciał zamienić się za hydrophobie to pisać :slight_smile:

Jeśli na naszej wyprawie nie zauważyłaś Dimatheusa, to jak chciałaś dostrzec świetliki? :stuck_out_tongue:

Ale Dimatheus nie świecił w ciemnościach :stuck_out_tongue:

Ja się najbardziej cieszę, że Wodzu Ty je widziałeś - niedowiarku :smiley:

Bo  Dimatheus nie świecił   :stuck_out_tongue:

Wiosenka  była pierwsza   :wink:

Jesteście w błędzie, on co chwilę świecił … aparatem, robiąc zdjęcia na fotorelację :stuck_out_tongue:

Świetliki świecą w pewnym dość istotnym momencie swojego życia, a Dimatheus nie może szastać swoim “światłem” przy każdej okazji :smiley:

Moja niewiara w świetliki była tak silna, że omal nie zniechęciła Cię do ostatniej wyprawy, na której wreszcie zobaczyłem i uwierzyłem :wink:

Hehe, dyskutowaliśmy o tym z Maksem; z punktu widzenia antropologicznego. Jedną z konkluzji było i to, że w zasadzie (antropologicznie) nie różnimy się od stada szympansów (i nie ma tu na myśli bonobo)… :wink:

Zajebiaszcza impreza. Wielkie ukłony w stronę redakcji oraz sponsorów za tak fajnie przygotowany zlot. No i za fajnych HotZlotowiczów z którymi można było porozmawiać i się pośmiać oraz dobrze się zabawić na integratce :wink:

Oby do następnego :wink:

Dzięki wielkie dla que_pasa za podwózkę i ciekawe rozmowy i rady :slight_smile:

Właśnie dwoje Zlotowiczów uświadomiło mi, że na blogu funkcjonalność “Znajomi” nie zniknęła, tylko ja jestem ślepy, albo właśnie została przywrócona :slight_smile: Dziękuję za zaproszenia, jestem zaszczycony :slight_smile:

Mnie też wczoraj zdziwiły zaproszenia :wink: Chyba “znajomi” gdzieś się skryli na jakiś czas :wink:

Przez bardzo długi czas widoczna była tylko ilość Znajomych.

Niemniej jednak cieszę się, że już wiem kto kryje się za trzymaną w dłoni książką :wink:

Komary należy przypalać, to paskudztwo należy tępić wszelkimi dostępnymi środkami eksterminacji. :killer:

Gdy dostałem dziś kilka zaproszeń, też się zdziwiłem powrotem tej funkcjonalności, ale stara - nowa funkcja “Znajomi” zastąpiła chyba funkcję “Komentarze”, bo teraz nie można ich zobaczyć w profilu.

Jednak wolałem komentarze :stuck_out_tongue:

BTW

To ewidentny bug jest, Tomick musi poprawić.

Poprawi, ale to wina świetlika  :smiley:

Jak pisałem już wcześniej, dziękuję wszystkim za Zlot, za miłe towarzystwo, ciekawe rozmowy i dobrą zabawę! :slight_smile:

Specjalne podziękowania dla que_pasa , który całkowicie za darmo podwiózł mnie na Zlot aż z Gdańska.  :smilecolros:

Hej,

No dobrze mówisz. :stuck_out_tongue: Ale oczywiście najważniejszy jest ostateczny rezultat - poszedłeś i zobaczyłeś. I to w jakim towarzystwie. :smiley:

Ona faktycznie zniknęła wraz ze zmianą designu DP - przywrócono ją generalnie niemal po roku od nowej odsłony DP.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Towarzystwo było nawet bardziej istotne, niż same świetliki :slight_smile:

Towarzystwo… (zdecydowanie tak!) … I to rozgwieżdżone niebo! Niesamowite i piękne :slight_smile:

Hej,

Cudowie jest wspominać takie rzeczy. A na kolejnee przyjdzie nam trochę poczekać. Ale szybko minie…

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dziękuję wszystkim za to świetne spotkanie, pogodzie że była okej, organizatorom i partnerom za organizację oraz tym, z którymi dane mi było porozmawiać i pokibicować podczas meczy.