(w pewnej sytuacji zaczynałem się zastanawiać czy faktycznie człowiek od małpy nie pochodzi)
Jak by ktoś chciał zamienić się za hydrophobie to pisać
(w pewnej sytuacji zaczynałem się zastanawiać czy faktycznie człowiek od małpy nie pochodzi)
Jak by ktoś chciał zamienić się za hydrophobie to pisać
Jeśli na naszej wyprawie nie zauważyłaś Dimatheusa, to jak chciałaś dostrzec świetliki?
Ale Dimatheus nie świecił w ciemnościach
Ja się najbardziej cieszę, że Wodzu Ty je widziałeś - niedowiarku
Bo Dimatheus nie świecił
Wiosenka była pierwsza
Jesteście w błędzie, on co chwilę świecił … aparatem, robiąc zdjęcia na fotorelację
Świetliki świecą w pewnym dość istotnym momencie swojego życia, a Dimatheus nie może szastać swoim “światłem” przy każdej okazji
Moja niewiara w świetliki była tak silna, że omal nie zniechęciła Cię do ostatniej wyprawy, na której wreszcie zobaczyłem i uwierzyłem
Hehe, dyskutowaliśmy o tym z Maksem; z punktu widzenia antropologicznego. Jedną z konkluzji było i to, że w zasadzie (antropologicznie) nie różnimy się od stada szympansów (i nie ma tu na myśli bonobo)…
Zajebiaszcza impreza. Wielkie ukłony w stronę redakcji oraz sponsorów za tak fajnie przygotowany zlot. No i za fajnych HotZlotowiczów z którymi można było porozmawiać i się pośmiać oraz dobrze się zabawić na integratce
Oby do następnego
Dzięki wielkie dla que_pasa za podwózkę i ciekawe rozmowy i rady
Właśnie dwoje Zlotowiczów uświadomiło mi, że na blogu funkcjonalność “Znajomi” nie zniknęła, tylko ja jestem ślepy, albo właśnie została przywrócona Dziękuję za zaproszenia, jestem zaszczycony
Mnie też wczoraj zdziwiły zaproszenia Chyba “znajomi” gdzieś się skryli na jakiś czas
Przez bardzo długi czas widoczna była tylko ilość Znajomych.
Niemniej jednak cieszę się, że już wiem kto kryje się za trzymaną w dłoni książką
Komary należy przypalać, to paskudztwo należy tępić wszelkimi dostępnymi środkami eksterminacji. :killer:
Gdy dostałem dziś kilka zaproszeń, też się zdziwiłem powrotem tej funkcjonalności, ale stara - nowa funkcja “Znajomi” zastąpiła chyba funkcję “Komentarze”, bo teraz nie można ich zobaczyć w profilu.
Jednak wolałem komentarze
BTW
To ewidentny bug jest, Tomick musi poprawić.
Poprawi, ale to wina świetlika
Jak pisałem już wcześniej, dziękuję wszystkim za Zlot, za miłe towarzystwo, ciekawe rozmowy i dobrą zabawę!
Specjalne podziękowania dla que_pasa , który całkowicie za darmo podwiózł mnie na Zlot aż z Gdańska. :smilecolros:
Hej,
No dobrze mówisz. Ale oczywiście najważniejszy jest ostateczny rezultat - poszedłeś i zobaczyłeś. I to w jakim towarzystwie.
Ona faktycznie zniknęła wraz ze zmianą designu DP - przywrócono ją generalnie niemal po roku od nowej odsłony DP.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Towarzystwo było nawet bardziej istotne, niż same świetliki
Towarzystwo… (zdecydowanie tak!) … I to rozgwieżdżone niebo! Niesamowite i piękne
Hej,
Cudowie jest wspominać takie rzeczy. A na kolejnee przyjdzie nam trochę poczekać. Ale szybko minie…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dziękuję wszystkim za to świetne spotkanie, pogodzie że była okej, organizatorom i partnerom za organizację oraz tym, z którymi dane mi było porozmawiać i pokibicować podczas meczy.