Impreza jak zawsze świetna, Redakcja i Partnerzy stanęli na wysokości zadania. Na imprezie integracyjnej dosłownie wióry z desek leciały.
Szczególne pozdrowienia dla Gowain’a za to, że dotrzymał mi kroku na imprezie do 7 rano
Impreza jak zawsze świetna, Redakcja i Partnerzy stanęli na wysokości zadania. Na imprezie integracyjnej dosłownie wióry z desek leciały.
Szczególne pozdrowienia dla Gowain’a za to, że dotrzymał mi kroku na imprezie do 7 rano
Rozgwieżdżone niebo i nierozstrzygnięty spór o to czy pośród tych gwiazd jesteśmy jedyni
Może jakieś sposoby jak ten czas przyspieszyć?
Hej,
WODZU , jaki tam spór? Wymiana poglądów. A sposób? Może wir pracy i obowiązków?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Kto więc był za tym, że jesteśmy sami a kto przeciw?
Dimatheus - ten sposób jest mi znany aż zanadto, liczyłem na coś bardziej rekreacyjnego Ale cóż, trzeba sobie jakoś radzić
Axles - nie wiem czy mogę zdradzać na forum treści nocnych rozmów pod gwieździstym niebem
BTW, właśnie piję kawę ze zlotowego kubka i napój świetnie komponuje się kolorystycznie z naczyniem W sumie z niego najbardziej się cieszę, więc niech tylko ktoś mi go stłucze, to :2gunfire:
ja już piłam herbatkę w nowym kubku w niedzielę po powrocie do domu. pychota !
Niewykluczone, że Zlotowy kubek wpływa na poprawę smaku napojów Swój przeznaczam jednak tylko do kawy, bo herbata zostawia z czasem trudny do usunięcia nalot. Nie wiem czy jeszcze kiedyś taki kubek zdobędę, więc muszę o niego dbać
Wodzu, zdradzę Ci patent na nie dopuszczenie do powstania osadu po herbacie: po każdym użyciu wystarczy kubek porządnie umyć
Kurczę, a ja głupi czekałem aż wyschnie
Z tego co widziałem o u mnie w pracy, większość suszy. Powiem szczerze, ja brzydziłbym się z tego pić.
Ej no, ale ja żartowałem z tym suszeniem Problem wynika z tego, że kubek ceramiczny (choć na pierwszy rzut oka tego nie widać) jest bardziej porowaty niż szklane naczynie, dlatego herbatę piję w szklanym kubku.
Jeszcze raz wielkie dzięki redakcji, sponsorom i wszystkim uczestnikom za świetne spotkanie. Na pewno niezapomniane będzie dla mnie szukanie skrzynek z Ave5 , msnet , Oski9191 oraz kubutem - świetliki też widziałem =P Długie bilardowe rozgrywki i rozmowy między innymi z laydą , lucas__ , lordjahu , MaXDemage , Szuri21 , ziggurad i TomisH ; dyskusje z djfoxerem , mordziem , underfacem , lukasamd i wieloma innymi fantastycznymi osobami, których nie wymieniłem. Rozmowa o portalu z Cebulą i DjLeo aż do świtu przy ognisku na pewno zapadnie na dłużej w pamięci. Jeszcze jest wiele, wiele osób o których chciałbym wspomnieć ale musiałbym wymienić każdego zlotowicza z nicku =) wszyscy jesteście świetni i mam nadzieję, że jeszcze się zobaczymy!
Ale dzięki temu z jednego kubka korzysta jedna osoba
Gdy panowie z Kingstona wychodzili, to jeden z nich powiedział “Zostawiliśmy kontakt do siebie u Redakcji”. Mam do nich kilka pytań, mogę dostać do nich jakiś adres e-mail czy coś?
Mam nadzieję że na następnym zlocie też zagramy w bilarda / zmieniłeś avka ?
Może przez to, że jestem sentymentalna… ale faktycznie kawa w kubku DP smakuje jakoś lepiej
Ja się na “Z archiwum X” wychowałam… co zapewne dość mocno wpłynęło na moje poglądy na temat tego czy jesteśmy sami
Samsung jednak wspiera swoją drużynę siatkarską :mrgreen:
Dzisiaj dojechała paczka z bonusowymi nagrodami
Dzięki Henryk
Też przebrnąłem przez wszystkie 9 sezonów i filmy pełnometrażowe Po tym wszystkim świat nie jest już taki sam
Cyryllo bez takich pokus tutaj!