HotZlot 2014 - wątek ogólny

Impreza jak zawsze świetna, Redakcja i Partnerzy stanęli na wysokości zadania. Na imprezie integracyjnej dosłownie wióry z desek leciały.

Szczególne pozdrowienia dla Gowain’a   za to, że dotrzymał mi kroku na imprezie do 7 rano :slight_smile:

Rozgwieżdżone niebo i nierozstrzygnięty spór o to czy pośród tych gwiazd jesteśmy jedyni :wink:

Może jakieś sposoby jak ten czas przyspieszyć? :wink:

Hej,

WODZU , jaki tam spór? Wymiana poglądów. A sposób? Może wir pracy i obowiązków? :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Kto więc był za tym, że jesteśmy sami a kto przeciw? :slight_smile:

Dimatheus - ten sposób jest mi znany aż zanadto, liczyłem na coś bardziej rekreacyjnego :wink: Ale cóż, trzeba sobie jakoś radzić :slight_smile:

Axles - nie wiem czy mogę zdradzać na forum treści nocnych rozmów pod gwieździstym niebem :wink:

BTW, właśnie piję kawę ze zlotowego kubka i napój świetnie komponuje się kolorystycznie z naczyniem :slight_smile: W sumie z niego najbardziej się cieszę, więc niech tylko ktoś mi go stłucze, to  :2gunfire:

ja już piłam herbatkę w nowym kubku w niedzielę po powrocie do domu. :slight_smile: pychota ! :stuck_out_tongue:

Niewykluczone, że Zlotowy kubek wpływa na poprawę smaku napojów :wink: Swój przeznaczam jednak tylko do kawy, bo herbata zostawia z czasem trudny do usunięcia nalot. Nie wiem czy jeszcze kiedyś taki kubek zdobędę, więc muszę o niego dbać :wink:

Wodzu, zdradzę Ci patent na nie dopuszczenie do powstania osadu po herbacie: po każdym użyciu wystarczy kubek porządnie umyć :smiley:

Kurczę, a ja głupi czekałem aż wyschnie :wink: :smiley:

Z tego co widziałem o u mnie w pracy, większość suszy. Powiem szczerze, ja brzydziłbym się z tego pić.

Ej no, ale ja żartowałem z tym suszeniem :smiley: Problem wynika z tego, że kubek ceramiczny (choć na pierwszy rzut oka tego nie widać) jest bardziej porowaty niż szklane naczynie, dlatego herbatę piję w szklanym kubku.

Jeszcze raz wielkie dzięki redakcji, sponsorom i wszystkim uczestnikom za świetne spotkanie. Na pewno niezapomniane będzie dla mnie szukanie skrzynek z Ave5 , msnet , Oski9191 oraz kubutem - świetliki też widziałem =P Długie bilardowe rozgrywki i rozmowy między innymi z laydą , lucas__ , lordjahu , MaXDemage , Szuri21 , ziggurad i TomisH ; dyskusje z djfoxerem , mordziem , underfacem , lukasamd i wieloma innymi fantastycznymi osobami, których nie wymieniłem. Rozmowa o portalu z Cebulą i DjLeo aż do świtu przy ognisku na pewno zapadnie na dłużej w pamięci. Jeszcze jest wiele, wiele osób o których chciałbym wspomnieć ale musiałbym wymienić każdego zlotowicza z nicku =) wszyscy jesteście świetni i mam nadzieję, że jeszcze się zobaczymy!

Ale dzięki temu z jednego kubka korzysta jedna osoba :wink:

Gdy panowie z Kingstona wychodzili, to jeden z nich powiedział “Zostawiliśmy kontakt do siebie u Redakcji”. Mam do nich kilka pytań, mogę dostać do nich jakiś adres e-mail czy coś?

Mam nadzieję że na następnym zlocie też zagramy w bilarda :slight_smile: / zmieniłeś avka ?

Może przez to, że jestem sentymentalna… ale faktycznie kawa w kubku DP smakuje jakoś lepiej :wink:

Ja się na “Z archiwum X” wychowałam… co zapewne dość mocno wpłynęło na moje poglądy na temat tego czy jesteśmy sami :wink:

Samsung jednak wspiera swoją drużynę siatkarską  :mrgreen:

Dzisiaj dojechała paczka z bonusowymi nagrodami

Dzięki Henryk  :smiley:

No kawka smakuje lepiej :wink:

Też przebrnąłem przez wszystkie 9 sezonów i filmy pełnometrażowe :slight_smile: Po tym wszystkim świat nie jest już taki sam :wink:

Cyryllo bez takich pokus tutaj! :stuck_out_tongue: