HotZlot 2014 - wątek ogólny

O Obcych? Be zemnie? :wink:

januszek - dopiero teraz mówisz?

Jeśli będziemy na następnym zlocie, a tam będzie również bilard, to bardzo chętnie. 

Hej,

Serio? Wychowałaś się na  “Z archiwum X” ? ? ? , a nie na teletubisiach ? ? ?

Powoli sobie odtwarzam w głowie moje osobiste pliki i coś sobie przypominam o “obcych” Ale tak przez mgłę :wink: gdzieś dzwoni ale nie wiem w której parafii :smiley: Pamiętam że ktoś pytał czy to mleczna droga a to chyba była asfaltowa.

@banan miło bardzo :cmok1:

@lordjahu,  gra w bilard była niesamowita, masz anielską cierpliwość, widziałeś jak grałam a mimo to chciałeś być ze mną w drużynie, Wielu pokazywało mi jak prawidłowo trzymać kija w dłoni :smiley: ale, jeszcze nie doszłam do wprawy… Sam widziałeś co się działo…

Hej,

Dobre, dobre. Z tego, co pamiętam, to WODZU o to pytał. :slight_smile: Ale Twoja niepamięć świadczy o jednym - przesadzie w złocistym. :stuck_out_tongue:

Jak to mówią, HotZlot, HotZlot i po HotZlocie :slight_smile: Dziękuję wszystkim za udany weekend :slight_smile:

Jeszcze tylko ok. 360 dni i zlot :slight_smile:

Kiedy ruszy FTP na zdjęcia? :wink:

Zapewne niebawem, może za miesiąc :stuck_out_tongue: Ale tak na serio to nie wiem kiedy będzie FTP, ale pewnie niedługo otrzymamy wiadomości z danymi do FTP. :) 

Jak *teraz*? vide: https://groups.google.com/d/msg/pl.misc.paranauki/JLscfTgtppc/Bo5S7tWKJuQJ :stuck_out_tongue_winking_eye:

Tak mi się przypomniało. Wracając zlotobusem zastanawiałem się, czy ktoś sprawdził czy aby nie jest to smutny autobus. :stuck_out_tongue_winking_eye: I uświadomiłem sobie, że autor tego niesławnego wirala odpowiada za równie niesławne logo dobrych z piratem, które zniknęło równie nagle, jak się pojawiło. Ale, jeśli mnie pamięć nie myli, jest też autorem obecnego logo z ludkiem obgryzającym płytę. Taka tam trivia. :wink:

@Ryan

No i wystrzelał tajemnice redakcji. Już wiem dlaczego nie miałeś czarnej smyczy  :PPP

FTP ruszy jak ruszy :stuck_out_tongue:

na dobrą sprawę możemy już się dzielić zdjęciami choćby na platformach GDrive czy OneDrive bo i tak potem z tych zdjęć wysłanych na FTP nic nie wynika- a przynajmniej nie pamiętam by z zeszłego roku była jakaś post-zlotowa relacja :slight_smile:

A na dodatek niektórzy (na szczęście nie wszyscy) wysyłali wszystkie zdjęcia “jak leci” i na FTP mieliśmy pełno zdjęć poruszonych, nieostrych, bez sensu itp., często w seriach 20 - 30 prawie jednakowych.

Naprawdę tak trudno przejrzeć je i wysłać tylko dobre, nadające się do oglądania?

@Radek68 do tego często była masa duplikatów…  przed wrzuceniem powinno się powywalać duplikaty, co ja w sumie już zrobiłem… co prawda zmniejszyło to mocno liczbę zdjęć ale przecież nie ilość a jakość jest ważna :smiley:

Wymiana już trwa, ale tzw. jeden wór się przyda, bo akurat jedno najfajniejsze tam znajdziesz.

Hej,

Nie ważne - przecież dzięki FTPowi sami też możemy wymienić się zdjęciami.

To to już pominę. Przez to mam nieco więcej roboty, bo to, co ściągnę, muszę na pierwszym strzale poprzesiewać. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

ja natomiast nie pijam kawy, więc mój kubek jest przeznaczony tylko do herbaty. I dbać będę o niego bardzo. :wink:

Z bonusowymi nagrodami dojechała, a czy sprzęt do testów też już dostałeś ( o ile chciałeś takowy mieć) ?

Hehe ktoś się niecierpliwi bo dom trzeba odkurzyć ;p