O Obcych? Be zemnie?
O Obcych? Be zemnie?
Jeśli będziemy na następnym zlocie, a tam będzie również bilard, to bardzo chętnie.
Hej,
Serio? Wychowałaś się na “Z archiwum X” ? ? ? , a nie na teletubisiach ? ? ?
Powoli sobie odtwarzam w głowie moje osobiste pliki i coś sobie przypominam o “obcych” Ale tak przez mgłę gdzieś dzwoni ale nie wiem w której parafii
Pamiętam że ktoś pytał czy to mleczna droga a to chyba była asfaltowa.
@banan miło bardzo :cmok1:
@lordjahu, gra w bilard była niesamowita, masz anielską cierpliwość, widziałeś jak grałam a mimo to chciałeś być ze mną w drużynie, Wielu pokazywało mi jak prawidłowo trzymać kija w dłoni ale, jeszcze nie doszłam do wprawy… Sam widziałeś co się działo…
Hej,
Dobre, dobre. Z tego, co pamiętam, to WODZU o to pytał. Ale Twoja niepamięć świadczy o jednym - przesadzie w złocistym.
Jak to mówią, HotZlot, HotZlot i po HotZlocie Dziękuję wszystkim za udany weekend
Jeszcze tylko ok. 360 dni i zlot
Kiedy ruszy FTP na zdjęcia?
Zapewne niebawem, może za miesiąc Ale tak na serio to nie wiem kiedy będzie FTP, ale pewnie niedługo otrzymamy wiadomości z danymi do FTP. :)
Tak mi się przypomniało. Wracając zlotobusem zastanawiałem się, czy ktoś sprawdził czy aby nie jest to smutny autobus. I uświadomiłem sobie, że autor tego niesławnego wirala odpowiada za równie niesławne logo dobrych z piratem, które zniknęło równie nagle, jak się pojawiło. Ale, jeśli mnie pamięć nie myli, jest też autorem obecnego logo z ludkiem obgryzającym płytę. Taka tam trivia.
FTP ruszy jak ruszy
na dobrą sprawę możemy już się dzielić zdjęciami choćby na platformach GDrive czy OneDrive bo i tak potem z tych zdjęć wysłanych na FTP nic nie wynika- a przynajmniej nie pamiętam by z zeszłego roku była jakaś post-zlotowa relacja
A na dodatek niektórzy (na szczęście nie wszyscy) wysyłali wszystkie zdjęcia “jak leci” i na FTP mieliśmy pełno zdjęć poruszonych, nieostrych, bez sensu itp., często w seriach 20 - 30 prawie jednakowych.
Naprawdę tak trudno przejrzeć je i wysłać tylko dobre, nadające się do oglądania?
@Radek68 do tego często była masa duplikatów… przed wrzuceniem powinno się powywalać duplikaty, co ja w sumie już zrobiłem… co prawda zmniejszyło to mocno liczbę zdjęć ale przecież nie ilość a jakość jest ważna
Wymiana już trwa, ale tzw. jeden wór się przyda, bo akurat jedno najfajniejsze tam znajdziesz.
Hej,
Nie ważne - przecież dzięki FTPowi sami też możemy wymienić się zdjęciami.
To to już pominę. Przez to mam nieco więcej roboty, bo to, co ściągnę, muszę na pierwszym strzale poprzesiewać.
Pozdrawiam,
Dimatheus
ja natomiast nie pijam kawy, więc mój kubek jest przeznaczony tylko do herbaty. I dbać będę o niego bardzo.
Z bonusowymi nagrodami dojechała, a czy sprzęt do testów też już dostałeś ( o ile chciałeś takowy mieć) ?
Hehe ktoś się niecierpliwi bo dom trzeba odkurzyć ;p