HotZlot 2014 - wątek ogólny

coś w tym jest, że kawa smakuje lepiej w kubku DP :D 

Ja informację zwrotną o testach dostałem dopiero ładne 3 - 4 miesiące po poprzednim zlocie więc nie ma co się niecierpliwić :slight_smile:

nie że od razu trzeba, ale jak może się sam posprzątać, to czemu nie skorzystać ? :smiley:

czyli jest szansa, że na Boże Narodzenie dom bedzie się odkurzał sam. :slight_smile:

Przypomnę tylko, że ja już rok czekam na aparat :slight_smile: Więc to nie takie “hop”

Żeby z odkurzaczem nie powtórzyła się historia jak z aparatem ;p

tak w skrócie Drodzy Panowie, Ja Jestem Kobietą. :slight_smile:

Ja jak mam serię kilku zdjęć trzech osób to jestem zdania, że lepiej wrzucić wszystkie warte obejrzenia bo nie koniecznie to co mnie się podoba będzie i osobom ze zdjęcia, tym sposobem mają szansę sobie wybrać zdjęcie, a kto nie chce nie musi przecież wszystkich ściągać - proste.

I myślisz ze dlatego będzie Ci prościej? ;p no to… Możesz mieć racje

;p

Axles - tu raczej chodzi o zdjęcia źle wykonane i powielone.

ja mam tą serię :smiley: Neo i Maniek_88 powinni się cieszyć, że dostąpili zaszczytu bycia na zdjęciu z mistrzynią pokera :smiley: [megalomania mode off]

To może zróbmy to szybciej ? Niech ktoś założy serwer FTP, założy odpowiedni temat i zaczniemy wrzucać zdjęcia.

Też tak sądzę. :stuck_out_tongue:

Właśnie rozmawiałem z Papa Docentem i dziś lub jutro się tym zajmie (FTP-em). Także nie lękajcie się. :wink:

Ty zdajesz sobie sprawę ile to jest zdjęć? Zostawmy to lepiej dla redakcji. :slight_smile: A jeśli ktoś bardzo chce się podzielić zdjęciami już teraz to są przecież “chmury” i z łatwością możesz udostępnić folder…

Już zdążyliście przejrzeć i poprawić zdjęcia? Bo wrzucanie na ftpa całego “zrzygu” z karty pamięci nie ma sensu…

Dokładnie… Każdy wrzucający powinien dokonać co najmniej wstępnej selekcji i nie wrzucać wszystkiego jak leci.

Ja kilku zdjęć w ogóle nie powinienem upubliczniać. Dlatego selekcja będzie rygorystyczna :slight_smile:

Mi się wydaje, że raczej powinno się wiedzieć, kiedy zdjęć nie należy robić :wink:

Po tylu głębszych, to i wróbelek na drzewie wygląda podejrzanie :smiley:

Link do próbnej wersji w wysokiej roździelczości jest tu gdzieś w tym wątku :slight_smile: