coś w tym jest, że kawa smakuje lepiej w kubku DP :D
Ja informację zwrotną o testach dostałem dopiero ładne 3 - 4 miesiące po poprzednim zlocie więc nie ma co się niecierpliwić
nie że od razu trzeba, ale jak może się sam posprzątać, to czemu nie skorzystać ?
czyli jest szansa, że na Boże Narodzenie dom bedzie się odkurzał sam.
Przypomnę tylko, że ja już rok czekam na aparat Więc to nie takie “hop”
Żeby z odkurzaczem nie powtórzyła się historia jak z aparatem ;p
tak w skrócie Drodzy Panowie, Ja Jestem Kobietą.
Ja jak mam serię kilku zdjęć trzech osób to jestem zdania, że lepiej wrzucić wszystkie warte obejrzenia bo nie koniecznie to co mnie się podoba będzie i osobom ze zdjęcia, tym sposobem mają szansę sobie wybrać zdjęcie, a kto nie chce nie musi przecież wszystkich ściągać - proste.
I myślisz ze dlatego będzie Ci prościej? ;p no to… Możesz mieć racje
;p
Axles - tu raczej chodzi o zdjęcia źle wykonane i powielone.
ja mam tą serię Neo i Maniek_88 powinni się cieszyć, że dostąpili zaszczytu bycia na zdjęciu z mistrzynią pokera
[megalomania mode off]
To może zróbmy to szybciej ? Niech ktoś założy serwer FTP, założy odpowiedni temat i zaczniemy wrzucać zdjęcia.
Też tak sądzę.
Właśnie rozmawiałem z Papa Docentem i dziś lub jutro się tym zajmie (FTP-em). Także nie lękajcie się.
Ty zdajesz sobie sprawę ile to jest zdjęć? Zostawmy to lepiej dla redakcji. A jeśli ktoś bardzo chce się podzielić zdjęciami już teraz to są przecież “chmury” i z łatwością możesz udostępnić folder…
Już zdążyliście przejrzeć i poprawić zdjęcia? Bo wrzucanie na ftpa całego “zrzygu” z karty pamięci nie ma sensu…
Dokładnie… Każdy wrzucający powinien dokonać co najmniej wstępnej selekcji i nie wrzucać wszystkiego jak leci.
Ja kilku zdjęć w ogóle nie powinienem upubliczniać. Dlatego selekcja będzie rygorystyczna
Mi się wydaje, że raczej powinno się wiedzieć, kiedy zdjęć nie należy robić
Po tylu głębszych, to i wróbelek na drzewie wygląda podejrzanie
Link do próbnej wersji w wysokiej roździelczości jest tu gdzieś w tym wątku