HotZlot 2014 - wątek ogólny

Ja chyba wiem co Leyda kombinuje :slight_smile:

Przypuszczam że na Zlocie nawywijała coś przy osobach z Katowic i teraz planuje zgromadzić te osoby w jednym miejscu, a następnie opłacić milczenie :stuck_out_tongue: Apeluję do Was towarzysze i towarzyszki, nie sprzedajcie się za garść srebrników :wink: Takie taśmy na czarnym rynku są wielokrotnie więcej warte :wink:

Hej,

Oj, WODZU , będzie się działo. To dopiero będzie hot! :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

I mnie tam nie będzie??? :-k  Tak jakby się zastanowić… Okolice Włocławka… to już prawie okolice Katowic :D!

Hej,

Cóż tu mogę napisać - może proste: Zapraszamy! :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

No biedny M@ster raz na zlocie nie był i już o nim zapominasz :stuck_out_tongue:

@Wodzu a ty skąd jesteś przypomnij mi?

Jak przyprowadzi koleżanki to wtedy można mówić że będzie się działo :slight_smile: hehe

Jest takie powiedzenie - wszystkie drogi prowadzą do Katowic :wink:

Jak to skąd, słynna metropolia - Wieluń :wink:

Dimatheus, czy mi wybaczysz?

A swoją drogą dobrze że są to osoby które kojarzę. Będę się z tymi osobami kontaktowała na priv. To dla mnie bardzo ważne.

haha dobre :slight_smile:

Dobrze że nie nawywijałam czegoś przy osobach z Wielunia! :smiley:

Hej,

Cóż: _ mylić się - ludzka rzecz, wybaczać - boska. _ :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

A Gdańsk się łapie ? nas też z tych okolic trochę jest. :smiley:

No jest nas jakiś mały autokar :wink:

Dopiero się zorientowałam, że też jesteś z Gdańska! Faktycznie uzbiera się mały autokarek. :smiley:

Hej,

desert13 , jasne - im nas więcej, tym lepiej. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Może w przyszłym roku sobie jakiś mały autokar wynajmiemy? :slight_smile:

Wesoły autobus jadący na zlot - to by było coś! :smilecolros:

Taki mały smuteczek… gdy pomyślę, że w najlepszym wypadku… spotkam Was za rok :frowning:

Ja odpadam, wątroba mnie coś boli ostatnio :stuck_out_tongue:

Bo mało w ciągu roku ćwiczysz :wink:

Tak sobie obserwuję ten wątek i mam wrażenie, że już niedługo, na terenie całego kraju może powstać seria QuasiZlotów, organizowanych na zasadach Open Source :wink:

Hej,

Ja tam jestem jak najbardziej za!

Pozdrawiam,

Dimatheus

Szczerze mówiąc sam byłbym za tym żeby taka seria się rozpoczęła :wink: na g+ zaczęliśmy z Ariell tez dyskusje co by zorganizować juz takie spotkanie w Krakowie :wink: