HotZlot 2014 - wątek ogólny

No co wy w KRK? Lepiej w centrum polski czyli 3mieście :wink:

Cyryllo  jak będziesz prawił  herezje   to  Cię wyślemy promem do Karlskorony będziesz miał bliżej do  centrum :stuck_out_tongue:

Ja z Krakowa do Katowic, nie ma daleko… Ale widzę, że na zaproszenie się nie zapałałem… Będzie losowanie? :smiley:

Tak, będzie decydował o tym wielki random :slight_smile:

Katowice to dobre miejsce, a niema sensu jechać 200km w jedną stronę żeby pogadać i wracać tego samego dnia :slight_smile:

Chmm minizlot? Jasne da się zorganizować ale nie będzie raczej powitalnych pakietów dodatkowych :wink:

Hej,

Chyba że sami je sobie zasponsorujemy. :stuck_out_tongue:

Kraków, Kattowice - jeden kit. I tak blisko. :wink:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dimatheus

Maniek_88

deepone

Over (?)

Axles

Acorus

ola.couer

Samurai

Songoku

Dobra, myślę że wystarczy, ale jeśli jest ktoś jeszcze z Katowic lub okolic to dopiszę do listy.

W ciągu kilku dni (dam Wam znać kiedy) wylosuję z tej listy dwie osoby. A potem to już będę się kontaktowała na priv z wylosowanymi osobami. Bo jest sprawa.

Zaczynam się bać? A co jeśli leyda szuka ojca dla swojego dziecka? I co w takim razie na tej liście robi ola? ;p

Akcja czy nie - ważne, że pomysł jest, a w sekrecie dodam, że czasem udaje się zebrać paru osobom i takie spotkanie zorganizować :slight_smile:

Co prawda do Zlotu naszym spotkaniom daleko, bo i nagród i hostess brak, ale co tam :stuck_out_tongue:

No… centrum takie, że ho ho :smiley:

ariiell po co hostessy skoro jesteś Ty? :stuck_out_tongue:

Hej,

Maniek, powiem jedno: rozwaliłeś mnie tym tekstem. Mało co nie obudziłem małej Amelki. :slight_smile: Dobrze, że ze Zlotu wszystko pamiętam, to nie trzeba się niczego bać. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Już sobie wyobrażam ten tekst… “Pamiętam tylko ze był z Katowic…”

Ale będąc poważnym, obstawiam że leyda ma coś w stylu bilet, bon, kupon na coś w Katowicach i chce komuś oddać :slight_smile:

Jestem za. Nawet bardzo. I też zauważam w trójmieście centrum Polski :slight_smile:

Po pierwszym przeczytanym poście, który leyda wrzuciła pomyślałem to samo. Całe szczęście, że nie jestem z Katowic :slight_smile:

A dobrze pamiętasz wszystko co się działo ma zlocie? ;p może Katowice to tylko pierwszy trop :wink:

Następny chętny na banicję do  Szwecji  :P

Wydaje mi się czy mamy najdłużej żyjący wątek hotzlotowy po hotzlocie? :wink:

To za 3k post jakaś nagroda?

Mnie tam osobiście starczają te “zloty” w Kato na pizzy, czasami to, że z kimś się nie widzimy to też fajne, bo później człowiek czeka na taki zlot z niecierpliwością. Co za dużo to nie zdrowo.

Głupoty gadasz [emoji4] na zlocie jest tyle fantastycznych ludzi ze choćby się z nimi widywać co miesiąc to i tak czeka się na kolejna okazje wypicia razem piwka :wink:

Tylko ci się  wydaje, zeszłoroczny  w maju  zamykałem. :slight_smile:

Hej,

Co nie zmienia faktu, że w tamtym wątku nie przebiliśmy 2 tysięcy postów. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus