No co wy w KRK? Lepiej w centrum polski czyli 3mieście
Cyryllo jak będziesz prawił herezje to Cię wyślemy promem do Karlskorony będziesz miał bliżej do centrum
Ja z Krakowa do Katowic, nie ma daleko… Ale widzę, że na zaproszenie się nie zapałałem… Będzie losowanie?
Tak, będzie decydował o tym wielki random
Katowice to dobre miejsce, a niema sensu jechać 200km w jedną stronę żeby pogadać i wracać tego samego dnia
Chmm minizlot? Jasne da się zorganizować ale nie będzie raczej powitalnych pakietów dodatkowych
Hej,
Chyba że sami je sobie zasponsorujemy.
Kraków, Kattowice - jeden kit. I tak blisko.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dimatheus
Maniek_88
deepone
Over (?)
Axles
Acorus
ola.couer
Samurai
Songoku
Dobra, myślę że wystarczy, ale jeśli jest ktoś jeszcze z Katowic lub okolic to dopiszę do listy.
W ciągu kilku dni (dam Wam znać kiedy) wylosuję z tej listy dwie osoby. A potem to już będę się kontaktowała na priv z wylosowanymi osobami. Bo jest sprawa.
Zaczynam się bać? A co jeśli leyda szuka ojca dla swojego dziecka? I co w takim razie na tej liście robi ola? ;p
Akcja czy nie - ważne, że pomysł jest, a w sekrecie dodam, że czasem udaje się zebrać paru osobom i takie spotkanie zorganizować
Co prawda do Zlotu naszym spotkaniom daleko, bo i nagród i hostess brak, ale co tam
No… centrum takie, że ho ho
Hej,
Maniek, powiem jedno: rozwaliłeś mnie tym tekstem. Mało co nie obudziłem małej Amelki. Dobrze, że ze Zlotu wszystko pamiętam, to nie trzeba się niczego bać.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Już sobie wyobrażam ten tekst… “Pamiętam tylko ze był z Katowic…”
Ale będąc poważnym, obstawiam że leyda ma coś w stylu bilet, bon, kupon na coś w Katowicach i chce komuś oddać
Jestem za. Nawet bardzo. I też zauważam w trójmieście centrum Polski
Po pierwszym przeczytanym poście, który leyda wrzuciła pomyślałem to samo. Całe szczęście, że nie jestem z Katowic
A dobrze pamiętasz wszystko co się działo ma zlocie? ;p może Katowice to tylko pierwszy trop
Następny chętny na banicję do Szwecji :P
Wydaje mi się czy mamy najdłużej żyjący wątek hotzlotowy po hotzlocie?
To za 3k post jakaś nagroda?
Mnie tam osobiście starczają te “zloty” w Kato na pizzy, czasami to, że z kimś się nie widzimy to też fajne, bo później człowiek czeka na taki zlot z niecierpliwością. Co za dużo to nie zdrowo.
Głupoty gadasz [emoji4] na zlocie jest tyle fantastycznych ludzi ze choćby się z nimi widywać co miesiąc to i tak czeka się na kolejna okazje wypicia razem piwka
Tylko ci się wydaje, zeszłoroczny w maju zamykałem.
Hej,
Co nie zmienia faktu, że w tamtym wątku nie przebiliśmy 2 tysięcy postów.
Pozdrawiam,
Dimatheus