HotZlot 2014 - wątek ogólny

Kobiety mają tą przewagę, że wystarczy że uśmiechną się do kogkolwiek i nie będą musiały szukać imbusa, klucza płaskiego czy oczkowego, bo ktoś “uczynny” im pomoże :stuck_out_tongue:

Tak więc przyuważ z kim fruwasz :wink:

Hej,

Zatem nie zostaje nic innego, jak zmienić zamki na skaner linii papilarnych bądź skaner tęczówki oka - chyba będzie bezpieczniej? :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

ahh…my kobiety ‘zawsze’ mamy łatwiej. :D 

A pewnie, zaczyna się od wymiany zamka… potem pierścionek z brylantem, a kończy obrączką na palcu. I tak w koło Macieju… aż przychodzi , kryska na Matyska" chłopa kładą w dębowej jesionce do doła… I znowu baba wesoła - szuka nowego fachowca z porządnym sprzętem do wymiany zamków :wink:

PS.

Jedynie dobrze mają ci, którzy potrafią każdy zamek otworzyć wytrychem:P

I wszystko zostaje sprowadzone do tego, że to kobiety są najgorsze. A rozmowa zaczęła się od… no właśnie od czego ? od burzy ? :stuck_out_tongue:

O nie, nie są najgorsze. Kobiety są idealnie przedsiębiorcze. I własnie z tego powodu każdy mężczyzna powinien posiadać swój mały harem zamiast jednej - wtedy mógłby żyć jak cygański król. A z powodu rywalizacji między posiadanymi w owym przybytku żonami - zabiegającymi o jego przychylność. Świat byłby idealny - pozbawiony feministycznego terroru, walki płci itp. Zapanowałaby miłość i niespotykany przyrost naturalny.

PS.

Co do burzy - na taką pogodę najlepszy jest partner przystojny, który w sposób naturalny w chwili zagrożenia rażeniem przez piorun - ściąga grom na siebie, ratując swoją kobietę. I mam nadzieję, że ten przykład pokazuje dobitnie, że kobiety nie są wcale najgorsze. :splat: Są smaczne jak pomidory ze śmietaną :slight_smile:

Świetny pomysł! Tylko trochę go zmodyfikuję, żeby był jeszcze świetniejszy  :wink:

To kobiety powinny posiadać taki harem. Wtedy przedsiębiorcza kobieta, może zarządzać umiejętnościami poszczególnych mężczyzn. Doceniając każdego z osobna i wszystkich na raz, zapewni im świetne warunki rozwoju poszczególnych umiejętności. Co zaowocuje ponadprzeciętnymi zdolnościami każdego z nich, zarządzanymi w idealny z możliwych sposobów  :slight_smile:

Jak dla mnie rozwiązanie idealne   :peace:

Hej,

desert13 , od jakiej burzy? Od pilota do żony z przyciskiem mute.

No tak, czyli wracamy do wielożeństwa. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dokładnie tak - ja też jestem za równouprawnieniem obojga płci :slight_smile:

Nie, nie są najgorsze, ale są jednym z wcieleń czystego zła :wink:

Problem polega tylko na tym, że taka modyfikacja w przyrodzie nie istnieje :slight_smile: A przyroda wie co dobre, skoro tak długo już istniejemy :wink:

Thor? :smiley:

Raczej słowiański Perun :evilbat: 

Co za utopijne wizje :stuck_out_tongue:

• mi tam by starczył jeden mąż… zachłanna nie jestem :stuck_out_tongue:

Tylko  teraz znajdź takiego  co zastąpi całym harem od ariiell :wink:

To nie jest takie trudne - Samsung na pewno by sprostał, a jak nie zawsze można byłoby wgrać nową wersję oprogramowania :wink:

Mówisz o panu  Heniu ??

W zeszłym  roku  nam  obiecał podstawić  statek  na redzie i nici … :wink:

Może ze statku i nici, ale zdalne pranie np. kalesonów załatwił - http://apps.samsung.com/venus/topApps/topAppsDetail.as?productId=000000359648 :)

Mi by wystarczyły 2 żony…

Hej,

I to się nazywa odpowiednie postawa. :slight_smile: Niby tak niewiele, a jednak…

Kurcze, a moja pralka Samsunga nie ma WiFi… Co za szajs. :smiley:

Nie no, tylko dwie? Nie mogę uwierzyć. A może trzeba zapytać inaczej. A ile do tego kochanek? :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Posmakuj najpierw “miodu” od jednej.

Jak ci się odpowiednia trafi, przypuszczam że  na drugą już nie  będziesz mieć  ochoty :stuck_out_tongue: