Mój rumak to nie jakiś Lajkonik, tylko mityczny Pegaz ujarzmiony złotym wędzidłem :aniol: Przeznaczony do lotów na wysokim pułapie fantazji i relaksacyjnego bujania w :buja: obłokach :P
A ja tak sentymentalnie dziś rzucę: to już niemalże miesiąc od HZ …
Tęsknię za Wami człowieki zlotowe :) Chlip, chlip.
(Może wysoka temperatura tak źle (sentymentalnie) na mnie wpływa… :P)
Za wszystkimi ?? ROTFL
Za wszystkimi, których miałam okazję poznać. Z którymi rozmawiałam… piwkowałam i z którymi na integracyjnej szalałam
Czyli jest tych człowieków spora ekipa
Hej,
No co Ty powiesz… Nie jesteś sama. Ale na pocieszenie mogę napisać, że kolejny zlot za jakieś 11 miesięcy. Więc jesteśmy już o miesiąc bliżej.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja tam za wszystkimi nie tęsknię
Ronin mieszka trzy ulice dalej a z lemniskata pracujemy w jednej firmie
No chyba nie masz na myśli mnie?!?!?!
Ja dziś widziałem się z mikolaj_s a przedwczoraj z que_pasa Więc czasem kogoś tam zobaczę
Hej,
Myślę, że większość osób spotyka się ze znajomymi z HZ ze swojej okolicy. My w Katowicach widujemy się przynajmniej raz na 2 miesiące. Najbliższe spotkanie już w piątek. Może tym razem pojawią się na nim osoby spoza aglomeracji katowickiej.
Pozdrawia,
Dimatheus
Ja mam takie wrażenie że jestem jedyny z okolic Opola ;p.
Dziś wieczorem postaram się napisać więcej szczegółów dotyczących spotkania w Katowicach [emoji5]
Mi do tej pory jakoś nie udało się spotkać z ludźmi z okolic poza zlotem, ale kto wie
Mam nadzieję, że w Kato wypijecie zdrowie za tych co nie mogą się pojawić
Jeszcze 8 postów i założyciel tego wątku będzie musiał ostro przyfazować z okazji 3 tysięcy na liczniku- może szef portalu wypłaci mu 3 tyś zł jako 13 pensję ależ to byłaby fiesta
Jak to szybko leci… niedawno jeszcze patrzyłem i było ponad 30 postów do 3000
Hehe jeszcze 6 postów i będzie okrągła liczba, ja powiem wam szczerze że z chęcią pojawił bym się na Weekendowym spotkaniu w Katowicach, ale mam w sobotę egzamin Krótkofalarski i nawet jak bym chciał to się nie pojawię. A tak chciałem jechać i spotkać się z wami.
Jest jakaś nagroda dla osoby od trzytysięcznego wpisu :P?
Jak najbardziej - jeżeli szczęśliwiec będzie chciał sam napisze kolejne 3000 tysiące :chat:
A jakie są prawdziwe kobiety?
Miękkie w dotyku
iiiii… 3000