HotZlot 2014 - wątek ogólny

Mój rumak to nie jakiś Lajkonik, tylko mityczny Pegaz ujarzmiony złotym wędzidłem :aniol:  Przeznaczony do lotów na wysokim pułapie fantazji i relaksacyjnego bujania w   :buja: obłokach :P 

A ja tak sentymentalnie dziś rzucę: to już niemalże miesiąc od HZ …

Tęsknię za Wami człowieki zlotowe :) Chlip, chlip.

(Może wysoka temperatura tak źle (sentymentalnie) na mnie wpływa… :P)

Za wszystkimi ?? ROTFL

Za wszystkimi, których miałam okazję poznać. Z którymi rozmawiałam… piwkowałam i z którymi na integracyjnej szalałam :slight_smile:

Czyli jest tych człowieków spora ekipa :slight_smile:

Hej,

No co Ty powiesz… :stuck_out_tongue: Nie jesteś sama. Ale na pocieszenie mogę napisać, że kolejny zlot za jakieś 11 miesięcy. Więc jesteśmy już o miesiąc bliżej. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ja tam za wszystkimi nie tęsknię :stuck_out_tongue:

Ronin mieszka trzy ulice dalej a z lemniskata pracujemy w jednej firmie :slight_smile:

No chyba nie masz na myśli mnie?!?!?! :stuck_out_tongue:

Ja dziś widziałem się z mikolaj_s a przedwczoraj z que_pasa :stuck_out_tongue: Więc czasem kogoś tam zobaczę :wink:

Hej,

Myślę, że większość osób spotyka się ze znajomymi z HZ ze swojej okolicy. My w Katowicach widujemy się przynajmniej raz na 2 miesiące. Najbliższe spotkanie już w piątek. Może tym razem pojawią się na nim osoby spoza aglomeracji katowickiej.

Pozdrawia,

Dimatheus

Ja mam takie wrażenie że jestem jedyny z okolic Opola ;p.

Dziś wieczorem postaram się napisać więcej szczegółów dotyczących spotkania w Katowicach [emoji5]

Mi do tej pory jakoś nie udało się spotkać z ludźmi z okolic poza zlotem, ale kto wie :wink:

Mam nadzieję, że w Kato wypijecie zdrowie za tych co nie mogą się pojawić :wink:

Jeszcze 8 postów i założyciel tego wątku będzie musiał ostro przyfazować z okazji 3 tysięcy na liczniku- może szef portalu wypłaci mu 3 tyś zł jako 13 pensję :wink: ależ to byłaby fiesta :slight_smile:

Jak to szybko leci… niedawno jeszcze patrzyłem i było ponad 30 postów do 3000

Hehe jeszcze 6 postów i będzie okrągła liczba, ja powiem wam szczerze że z chęcią pojawił bym się na Weekendowym spotkaniu w Katowicach, ale mam w sobotę egzamin Krótkofalarski i nawet jak bym chciał to się nie pojawię. :confused: A tak chciałem jechać i spotkać się z wami. 

Jest jakaś nagroda dla osoby od trzytysięcznego wpisu :P?

Jak najbardziej - jeżeli szczęśliwiec będzie chciał sam napisze kolejne 3000 tysiące  :chat: 

A jakie są prawdziwe kobiety?

Miękkie w dotyku :stuck_out_tongue:

iiiii… 3000 :smiley: