Niech będzie 3000
PS.
Czy ten wątek ma szanse na podwojenie tego wyniku?
Niech będzie 3000
PS.
Czy ten wątek ma szanse na podwojenie tego wyniku?
Te co są pokazywane w kinie ;)…
Właśnie zaczynamy podwajać
Oj mało wiesz jeszcze o życiu… Nawet bardzo mało.
Co Ty tam wiesz! Over miał ich przecież kilkadziesiąt gigabajtów
Żarcik taki ?
Nie chodziłem do kina z powodu strachu przed ciemnością, kiedy gaszą światło przed projekcją filmu i teraz kiedy już pokonałem ten lęk i miałem iść w niedzielę na poranek z bajkami. Czego się dowiaduję? - że tam mogę spotkać tego Casanove, psa na kobiety, Rasputina! A wiadomo jak ciemno to każdy kot- czarny… i o pomyłkę nie trudno. Zacznie molestować i nowa trauma gotowa - nie kino nie dla mnie
Hej,
Zależy gdzie.
Oj, byś się zdziwił.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Terabajty? Pewnie jeszcze w rozdzielczości 4K!
Hej,
Nie do końca chodziło mi o dziewczyny w jpg. Stąd pisałem, że byś się zdziwił.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dobra ludziska, to kto poza tymi którzy odpowiedzieli tak na g+ pojawi się e piątek na spotkaniu? [emoji4]
To nie jest JPG Tylko MKV a to jest różnica
A do tego co polecasz - partnerkę z silikonu, czy cyber-skóry? Może jakiś konkretny model?
Żywy ludzki organizm zaprogramowany tylko i wyłącznie na poziom “basic” bo jak kobieta czasami za dużo myśli to też nie dobrze
Over, dostajesz ode mnie chyba pierwszego łajka za swój post ;p
krowa, która dużo muczy, mało mleka daje. Mówiłam już coś o kozakowaniu ?
desert13 Bingooooo
Nie obrażając ciebie oczywiście, jesteś kobietą więc skąd możesz wiedzieć o czym mowa?
Niby ogólnikowo powiedziane a każdy facet (normalny) będzie wiedział o co chodzi
Zwyczajnie z obserwacji mężczyzn, którzy tylko dużo mówią na ten temat. :)
A co ty się będziesz męczył z żywym organizmem- ja Ci pomogę w tej dziedzinie i kiedy już w miarę opanuje podstawy programowania . kupię klona Arduino, kilka serw, silników, a do tego manekina sklepowego.Złoże Ci babę jak się patrzy- wklepię program do podawania piwa z lodówki. I będziesz miał Hiszpanię. Wypłatą nie będziesz musiał się dzielić i będzie Ci wierna, posłuszna. Sztuczna baba ma swoje dobre strony w takie upał nie poci się- w domu zostaje więcej mydła. Małe zużycie wody, brak walających się wsówek do włosów na podłodze. No i najfajniejsza sprawa- jak będziesz oglądał się za obcymi laskami, zła nie będzie i torebką w łeb nie dostaniesz. Widzisz jaki jestem dobry kolega, a ty wcale mnie nie szanujesz