HotZlot 2014 - wątek ogólny

Niech będzie 3000 :slight_smile:

PS.

Czy ten wątek ma szanse na podwojenie tego wyniku?

Te co są pokazywane w kinie ;)…

Właśnie zaczynamy podwajać :slight_smile:

Oj mało wiesz jeszcze o życiu… Nawet bardzo mało. 

Co Ty tam wiesz! Over miał ich przecież kilkadziesiąt gigabajtów :stuck_out_tongue:

Żarcik taki :stuck_out_tongue: ?

Jakoś tak mi się skojarzyło z Overem: https://www.youtube.com/watch?v=2x5KO13aGsU :stuck_out_tongue:

Nie chodziłem do kina z powodu strachu przed ciemnością, kiedy gaszą światło przed projekcją filmu i teraz kiedy już pokonałem ten lęk i miałem iść w niedzielę na poranek z bajkami. Czego się dowiaduję? - że tam mogę spotkać tego Casanove, psa na kobiety, Rasputina! A wiadomo jak ciemno to każdy kot- czarny… i o pomyłkę nie trudno. Zacznie molestować i nowa trauma gotowa - nie kino nie dla mnie :stuck_out_tongue:

Hej,

Zależy gdzie. :stuck_out_tongue:

Oj, byś się zdziwił. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Terabajty? Pewnie jeszcze w rozdzielczości 4K!

Hej,

Nie do końca chodziło mi o dziewczyny w jpg. :stuck_out_tongue: Stąd pisałem, że byś się zdziwił.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dobra ludziska, to kto poza tymi którzy odpowiedzieli tak na g+ pojawi się e piątek na spotkaniu? [emoji4]

To nie jest JPG Tylko MKV a to jest różnica :slight_smile:

A do tego co polecasz - partnerkę z silikonu, czy cyber-skóry? Może jakiś konkretny model?

Żywy ludzki organizm zaprogramowany tylko i wyłącznie na poziom “basic” bo jak kobieta czasami za dużo myśli to też nie dobrze :wink:

Over, dostajesz ode mnie chyba pierwszego łajka za swój post ;p

krowa, która dużo muczy, mało mleka daje. Mówiłam już coś o kozakowaniu ? :wink:

desert13  Bingooooo  :ok:  :wink:

Nie obrażając ciebie oczywiście, jesteś kobietą więc skąd możesz wiedzieć o czym mowa?

Niby ogólnikowo powiedziane a każdy facet (normalny) będzie wiedział o co chodzi :slight_smile:

Zwyczajnie z obserwacji mężczyzn, którzy tylko dużo mówią na ten temat. :) 

@over

A co ty się będziesz męczył z żywym organizmem- ja Ci pomogę w tej dziedzinie i kiedy już w miarę opanuje podstawy programowania . kupię klona Arduino, kilka serw, silników, a do tego manekina sklepowego.Złoże Ci babę jak się patrzy- wklepię program do podawania piwa z lodówki. I będziesz miał Hiszpanię. Wypłatą nie będziesz musiał się dzielić i będzie Ci wierna, posłuszna. Sztuczna baba ma swoje dobre strony w takie upał nie poci się- w domu zostaje więcej mydła. Małe zużycie wody, brak walających się wsówek do włosów na podłodze. No i najfajniejsza sprawa- jak będziesz oglądał się za obcymi laskami, zła nie będzie i torebką w łeb nie dostaniesz. Widzisz jaki jestem dobry kolega, a ty wcale mnie nie szanujesz :wink: