NIkt sie nie obraża, Więcej dystansu
Dystansu, no i luzu :) pokój!
Jeśli myślimy o tej samej Natali S. (a chyba myślimy), to pełna zgoda co do tego: ona jest sztuczna. Ładna niestety nie jest, nie wiem komu mogą podobać się jej “wymiona”. Poza tym ja mam jakieś takie dziwne “coś”, że im kobieta mądrzejsza i inteligentniejsza, tym bardziej mi się podoba (ciekawe dlaczego Natalia mi się nie podoba w ogóle…) :rotfl:
Ale to chyba trochę OT, więc coby było w temacie, fajnie było na HotZlocie, nie? :shock:
Jako dzisiejszy ,koszykarz dnia" będę już grzeczny I odpowiem tak - pewnie na HotZlot było bardzo fajnie ale jak byłaby tam pani Natalia- mogłoby być jeszcze fajniej. Myślę, że mnie i Overowi jej obecność nie sprawiłaby przykrości - co ty na to Over?
PS.
jeżeli ktoś potrzebuje operacji plastycznej, żeby być szczęśliwym w życiu. To nie powinno nikogo postronnego denerwować. Silikonowy biust też jeszcze nie świadczy o poziomie inteligencji. Jednemu podoba się Kaśka, a drugiemu Zośka.
Teoria służy poprawnemu pojmowaniu zasadności działań praktycznych. Chyba wszystkim znane są przypadki “praktyków”, którzy błądzą jak pijane dzieci we mgle, gdy zmieni im się wygląd lub kolejność ikon w oprogramowaniu, na którym pracują…
Over ty masz w ogóle jakieś studia skończone, że tak ochoczo i ekspercko się wypowiadasz na temat kierunków, teorii i papierków?.. Jeżeli ktoś idzie na studia tylko dla papierka, to najczęściej potem głosi takie głupawe opinie.
Nie wiem o jakim pojmowaniu mówisz ale przykład 1 kujesz teorie do nauki jazdy autem a w praktyce nawet po zdanym egzaminie i posiadaniu prawka nadal tak defakto nie potrafisz jeździć (chyba że jeździłeś wcześniej bez prawka) 2 obsługa painta czy excela ew pascala w lo nic nie wnosi do twojej wiedzy bo to tylko utarte schematy a jak chcesz być kims od hardware’u to i tak to wiedza nie użyteczna.
3- naprawa w teori kompa to przeważnie zasilacz albo za dużo kurzu na CPU co wiąże sie z przegrzewaniem etc, a przyczyn jest o wiele więcej jak wiadomo…
przykładów jest więcej ale nie chce mi sie ich wymieniać, wniosek jest taki, w 95% teoria nie ma nic wspólnego z życiem…
Nie przekonasz mnie ni hu hu…
Oczywiście że tego nie zrobię Każdy ma prawo do własnych teorii i poglądów, a życie poddaje to weryfikacji Pojawia się jednak pytanie czy lepiej samemu włożyć rękę do ognia, żeby przekonać się, że parzy, czy lepiej skorzystać z doświadczeń kogoś, kto już to zrobił?
Hej,
Zgadza się, przykre doświadczenia są najlepszym wychowawcą. Dlatego lepiej uczyć się na cudzych niż na swoich - nie dotyczy masochistów.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Być może to co teraz napiszę za chwilę poleci do kosza ale nie powstrzyma mnie to przed skomentowaniem poglądów w sprawie teorii i praktyki zaprezentowanych przez @overa. Pewnie gdybym zakończył edukację na szkole podstawowej i nie miał do czynienia z nauczycielami od teorii i praktyki, którą stosowałem i stosuję w codziennym życiu- przyklasnąłbym z przytupem. Jednak jest jeden problem musiałbym okazać się głupkiem, który nie odróżnia tresury od nauki- teorię w praktyce potrafi zastosować człowiek z rozumem w głowie, a ktoś kto ma sieczkę- zawsze zlekceważy naukę. I pójdzie drogą tresury, a jaki treser- taki uczeń i koło się zamyka.
Zależy co uważasz za teorie a co za praktykę…
A to już temat rzeka…
Dobra stawiam hydro zaporę na tej rzece. I może zacznę tutaj pisać znowu, kiedy będzie produkowała (pozytywną) energię - na razie zaczynam oszczędzać prąd i znikam stąd : P
Życzę udanego mini zlotu w Katowicach I liczę na mały toaścik złocistym za nieobecnych
Właśnie
Hej,
Oczywiście, że będzie toaścik.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Bawcie się dobrze! Też za Was dzisiaj wypiję kielicha grając imprezę!
Udanej imprezy Łączę się z Wami zdalnie i wieczorem wzniosę kielich solidarności
tak ! ja liczę na kilka toastów możemy video-konferencję zrobić.
Hmmm, chyba wolałbym, aby w sieci nie krążył mój wizerunek z alkoholem w dłoni