Hej,
No to jeszcze jedno ujęcie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Nikt więcej nie przyszedł?
Ja bym z chęcią się pojawił, ale jutro mam cholernie trudny egzamin i niestety nie dałem rady się pojawić. Ale na kolejnym zlocie się pojawię, nawet mam już nocleg załatwiony u kolegi. Tak więc do zobaczenie przy następnym spotkaniu. :)
Ło Boniu, nie było się już czym innym się katować jak Wojakiem :P:
Hej,
Była nas fantastyczna 9-tka. Teraz została wspaniała szóstka.
PS. Jaki Wojak? Warka Strong.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Szkoda bo mogło być nas więcej, ale i tak było fajnie. Następnym razem zbierzemy wszystkich chętnych, pomiędzy miejscowościami na mapie pociagniemy sznurki i przecięcie wyznaczy miejscowość spotkania
Hej,
Byle się nie okazało, że po pociągnięciu sznurków powstanie więcej niż jedno miejsce spotkania. Już nie mówiąc o wyznaczaniu środka między Piekarami a Trójmiastem. Chociaż może to wypadnie gdzieś w Lipnie?
Pozdrawiam,
Dimatheus
No, no Lipno jak najbardziej jest OK. :D Hahaha :d Ale i Toruń rewelacyjny do spotkań
Widzę, że wszyscy w dobrym humorku na zdjęciu Czyli mini zlot udany
PS. Dzięks za pozdrowienia Axles uściski!
I się okaże że centrum spotkań zlotowych to kieleckie… gdzie Piździ …albo inna pipidówka;)
Axles, ciekawe czy twoja kochana żona pierścienia czyta ten wątek bo co jak co powinna poczuć się zazdrosna…
Hej,
No właśnie też poczułem się jakiś zazdrosny.
Tyle że Lipno i Toruń, to wcale nie kieleckie. Mapa by się przydała.
Zazdrość w każdym związku jest wskazana. Jeszcze do tego nie doszedłeś?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Widać po zdjęciu, że udało się spotkanie. Jak będzie kolejna okazja spotkania, to myślę że się na nim pojawię. :)
P.S.
Powiem wam że w piątek śniliście mi się :P, a w moim śnie pojawiliście się u mnie w Olsztynie, może to będzie kolejne miejsce na spotkanie ;), aczkolwiek Katowice również są dobrym miejscem na spotkaniem.
Pozdrawiam Serdecznie,
Jarek
To może następnym razem Kraków? Będę miał trochę bliżej.
Ja również miałbym bliżej
Ale przecież już kilka stron wcześniej ustaliliśmy, że centrum Polski to Trójmiasto
Trójmiasto? Katowice - Chorzów - Bytom?
Byłeś blisko, ale nie tędy droga
Kto ustalał ??
To było samozwaństwo nielicznej garstki :P
Spotkajmy się w Piątku (geograficzny środek polski)
Albo ewentualnie w Suchowoli (niepisany środek europy)
Samozwaństwo, ale zgodne z prawdą (a wiadomo, że punkt widzenia zmienia się… itd.)
Powiem wam coś. Dziś widziałem na żywo Zamek na Skale. Kurcze, to jest niesamowite, mieszkam w Gdańsku, Trzebiszowice to drugi kraniec Polski, a ja w ciągu miesiąca drugi raz tu jestem, a dokładnie w Lądku Zdroju.