HotZlot 2014 - wątek ogólny

Hej,

No to jeszcze jedno ujęcie.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Nikt więcej nie przyszedł?

Ja bym z chęcią się pojawił, ale jutro mam cholernie trudny egzamin i niestety nie dałem rady się pojawić. Ale na kolejnym zlocie się pojawię, nawet mam już nocleg załatwiony u kolegi. :slight_smile: Tak więc do zobaczenie przy następnym spotkaniu. :) 

Ło Boniu,  nie było się już  czym  innym  się katować  jak  Wojakiem  :P:

Hej,

Była nas fantastyczna 9-tka. Teraz została wspaniała szóstka.

PS. Jaki Wojak? Warka Strong. :wink:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Szkoda bo mogło być nas więcej, ale i tak było fajnie. Następnym razem zbierzemy wszystkich chętnych, pomiędzy miejscowościami na mapie pociagniemy sznurki i przecięcie wyznaczy miejscowość spotkania :wink:

Hej,

Byle się nie okazało, że po pociągnięciu sznurków powstanie więcej niż jedno miejsce spotkania. Już nie mówiąc o wyznaczaniu środka między Piekarami a Trójmiastem. Chociaż może to wypadnie gdzieś w Lipnie? :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

No, no Lipno jak najbardziej jest OK. :D  Hahaha :d Ale i Toruń rewelacyjny do spotkań :stuck_out_tongue:

Widzę, że wszyscy w dobrym humorku na zdjęciu :slight_smile: Czyli mini zlot udany :smiley:

PS. Dzięks za pozdrowienia :smiley: Axles uściski!

I się okaże że centrum spotkań zlotowych to kieleckie… gdzie Piździ …albo inna pipidówka;)

Axles, ciekawe czy twoja kochana żona pierścienia czyta ten wątek bo co jak co powinna poczuć się zazdrosna…

Hej,

No właśnie też poczułem się jakiś zazdrosny. :smiley:

Tyle że Lipno i Toruń, to wcale nie kieleckie. Mapa by się przydała. :stuck_out_tongue:

Zazdrość w każdym związku jest wskazana. Jeszcze do tego nie doszedłeś?

Pozdrawiam,

Dimatheus

Widać po zdjęciu, że udało się spotkanie. :slight_smile: Jak będzie kolejna okazja spotkania, to myślę że się na nim pojawię. :) 

P.S.

Powiem wam że w piątek śniliście mi się :P, a w moim śnie pojawiliście się u mnie w Olsztynie, może to będzie kolejne miejsce na spotkanie ;), aczkolwiek Katowice również są dobrym miejscem na spotkaniem. :slight_smile:

Pozdrawiam Serdecznie,

Jarek

To może następnym razem Kraków? Będę miał trochę bliżej.

Ja również miałbym bliżej :slight_smile:

Ale przecież już kilka stron wcześniej ustaliliśmy, że centrum Polski to Trójmiasto :wink:

Trójmiasto? Katowice - Chorzów - Bytom? :stuck_out_tongue:

Byłeś blisko, ale nie tędy droga :wink:

Kto ustalał ??

To  było  samozwaństwo  nielicznej   garstki  :P

Spotkajmy się w Piątku (geograficzny środek polski) :stuck_out_tongue:

Albo ewentualnie w Suchowoli (niepisany środek europy) :slight_smile:

Samozwaństwo, ale zgodne z prawdą (a wiadomo, że punkt widzenia zmienia się… itd.) :slight_smile:

Powiem wam coś. Dziś widziałem na żywo Zamek na Skale. Kurcze, to jest niesamowite, mieszkam w Gdańsku, Trzebiszowice to drugi kraniec Polski, a ja w ciągu miesiąca drugi raz tu jestem, a dokładnie w Lądku Zdroju. :stuck_out_tongue: