HotZlot 2014 - wątek ogólny

Pozdrów świetliki i oczywiście ZNS :stuck_out_tongue:

Może Poznań? :smiley:

Do końca września mam dwa wolne łóżka i podłogę :stuck_out_tongue:

Hej,

Rozumiem, że niedługo podłogę zabiorą? Na czym Ty będziesz teraz spał?

fiesta , czyżby jakiś mały After HotZlot?

Pozdrawiam,

Dimatheus

W mieszkaniu będzie więcej osób :wink: Podłoga zostaje :wink:

Hej,

No całe szczęście. Bo myślałem, że trzeba będzie Ci jakieś deski na zrobienie podłogi załatwić. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Bez desek też można. Zrobimy klepisko :wink:

Hej,

Ewentualnie lepiankę lub… iglo - jeśli na kole podbiegunowym ktoś mieszka. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Mamy szeroką ofertę podłóg. :smiley:

Dwójka uczestników Zlotu jest właśnie w Kazimierzu Dolnym - jeśli ktoś z Was jest akurat w pobliżu i ma ochotę na złociste to jesteśmy zainteresowani.

PS. Tak myślę, czy w tym roku był ktoś z Lublina na zlocie?

Hej,

A czemu nie na Górnym Śląsku? :stuck_out_tongue:

Z samego Lublina nie wiem - ale z okolic na pewno. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

To już?

:wink:

Weekend, słońce. Wszyscy wyszli na świeże powietrze.

Wyjechali na długi weekend :wink: ja właśnie jestem w drodze powrotnej z Warszawy :wink:

Hej,

Jakie umiera? No nie ma szans - do 4 000 jeszcze daleko. :slight_smile: A gdzie 10 000? :stuck_out_tongue:

Faktycznie, przy takiej ładnej pogodzie nie chce się siedzieć w domku. Tym bardziej, jak się ma takiego Małego Szkraba, co spać w domu nie ma najmniejszej ochoty… :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

To u mnie dziś jakoś pochmurnie i szaro… ale fakt, że trzeba z weekendu skorzystać, więc przed chwilą pomykałam na rowerze :slight_smile:

Hej,

No i bardzo dobrze. :slight_smile: Tutaj też cudownej pogody nie było - bo na zmianę chmury i słońce - choć ostatecznie dzisiaj nie spadła ani kropla deszczu. Przynajmniej na razie. :slight_smile: A z drugiej strony długi weekend trzeba wykorzystać, bo nadchodzący tydzień w pracy zapowiada się fatalnie…

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dziś ponownie pozdrowiłem Zamek i, zapewne ukryte, świetliki. Zamek stoi jak stał, ale jeakiś taki pusty, prawie opuszczony…

Ja mam we wtorek audyt w firmie… masakra…

Hej,

No tak, zapełni się częściowo pewnie na Cold Zlocie; a całkowicie - przy kolejnym Hot Zlocie; może nawet w przyszłym roku?

Ja mam zamknięcie miesiąca…

Pozdrawiam,

Dimatheus

No to wątek o HZ na pewno umiera skoro o pracy zaczyna się gadka :slight_smile: