HotZlot 2014 - wątek ogólny

Torbę i koszulkę - zważywszy na dużą liczbę osób uprawiających ten proceder pod marketami, czyli , panie kolego poratuj złotówką na piwo…" Miałby Intel dużą akcję reklamową za niewielkie pieniądze ;) 

Hej,

No marketingowcy z Intela szybko powinni wyczaić taką możliwość promowania firmy - reklamy nigdy za dużo. A im bardziej ludzka forma promocji, tym lepiej. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Sądzę że torby bardzo szybko zmieniały by właścicieli za buteleczkę wiadomego trunku :wink:

Hej,

A no tak - i mielibyśmy dodatkowy rynek obrotu torbami Intela. :slight_smile: Fiskus już by ręce wyciągał po podatek. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Hejas :slight_smile: Ja torbę zabrałam na trzydniowy wypad… przetrwała… ale widać, że jakość taka sobie… Jednak na pewno jeszcze parę wyjazdów przeżyje… no i za darmola :wink: Nie ma co narzekać :smiley:

Hej,

Dla mnie też - dumnie noszę ją w deszczowe dni jadąc do pracy, gdy samochód sprzedam żonie. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

To ja może posumuje dotychczasowe torby/plecaki:

• 2007/2008r - nie byłem/plecaka nie było :slight_smile:

• Ryn - 2009r - “worek APC” - przetrwał sporo, aczkolwiek jakość również pozostawiała wiele do życzenia. Ile złocistego przeniósł to tylko on był w stanie policzyć :) 

• Zamek Na Skale “1” - 2010r - Plecak Belklin - do dziś noszę w nim jednego z notebooków. Naprawdę super. Chyba raz tylko miałem problem z zamkiem.

• Dolina Charlotty - 2011r - Plecak Campus - jeździ ze mną na większość wszystkie “wyprawy”. Żadne wakacje/urlopy nie mogą odbyć się bez niego. Bardzo wytrzymały, szkoda, że nie mieści się w niego mój notebook (w tą przegrodę wewnątrz, musiałbym mieć pewnie ~~12 cali). Super sprawa - pokrowiec chroniący od deszczu, masa skrytek i schowków. Posłuży jeszcze długo.

• Zamek Na Skale “2” - 2012r - plecak z naszywką " dobre programy" - korzystam z niego na zmianę z moim Targusem. Wygodny, chociaż mało pojemny. Pomieści jednego notebooka i jednego zwykłego booka :slight_smile: Co ciekawe napis, który “branduje” plecak i dodaje +10 do zaje… fajności (czyli napis dobreporgramy) jest nienaruszony. Z tego co zauważyłem korzysta z niego spora ilość użytkowników.

• Zamek Kliczków a’ka “U bokserów” - 2013r - torba TPLink - idealna na plaże :slight_smile: Super schowek na “suche gacie” od spodu torby. 

• Zamek Na Skale “3” - 2014 - Torba Intela - super sprawa! Jak się w nią pakuje za dużo rzeczy to faktycznie może się podrzeć/uszkodzić zamek. Idealne na krótkie wyjazdy/wypad na siłownie. Jeden warunek - nie wolno jej upakowywać do pełna - wtedy na pewno trochę posłuży.

Jak widać toreb i plecaków mam całe mnóstwo. Niektóre użytkowniczki twierdzą że więcej niż one torebek :wink:

I jak zwykle byłby to podatek pobrany wielokrotnie - przecież flaszeczki mają na główkach takie banderolki z akcyzą :slight_smile:

Hej,

Ano zwykle mają. Ale nie zawsze. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Znowu schodzimy na alkoholowe tematy… :stuck_out_tongue:

Ja natomiast lubię pomarańczową koszulkę DP, którą otrzymałem w Kliczkowie - ostatnio kiedy robiłem zakupy w budowlanym markecie (Bricoman), a miałem ją na sobie - Inni kupujący myśleli, że jestem pracownikiem tego sklepu, bo oni tam się noszą służbowo w tym kolorze - prosili mnie o różne przysługi - od pomocy przy załadunku towaru na wózki po poradę na temat wystawionego towaru - Jednak już więcej w niej tam nie pójdę :slight_smile:

Hej,

Miałem to samo, jak w pomarańczowej koszulce z Icon7 z 3 Hot Zlotu poszedłem do Obi. Never again!

Pozdrawiam,

Dimatheus

Jak kiedyś wchodziłem do starej pracy ubrany w pomarańczową kurtkę dp jedna osoba zaczepiła mnie i powiedział - “przecież wczoraj śmieci wywoziliście - teraz codziennie będziecie przyjeżdżać?” Taki sam żarówiasty kolor ma w gdańsku jedna z firm wywożących śmieci  :D I jakoś do pomarańczowej kurtki nie zraziłem :slight_smile:

Hej,

A no to faktycznie mocne. Można się było zrazić. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ja w czerwonej koszulce z Kliczkowa byłem kiedyś w Auchan jak były dni Auchan i wszyscy pracownicy mieli koszulki w identycznym kolorze… Wiem o czym mowicie :wink:

Trzeba mu było polecić CCleaner. :stuck_out_tongue:

Hej,

No tak, ale po czasie z uśmiechem się to wspomina. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ja lubię w niej chodzić bo się jakoś samochody na światłach zatrzymują :wink:

Ja niestety pomarańczowej koszulki nie dostałem (dostałem wtedy chyba zieloną), ale na pewno bym się nie zraził. W końcu jak ktoś nie umie czytać (napisu dobreprogramy), to jego problem, nie mój. Natomiast pomarańczową kurtkę mam i noszę. A na torbę Intela nie narzekałem, tylko zapytałem, czy wypada ponarzekać. Mi w pierwszej podróży, w której właśnie jestem, rozpadły się 4 zamki (

Nie bardzo rozumiem firmy, które reklamują się tandetą. Czemu ma to służyć?

Na szczęście wszystko, co ma napis “dobreprogramy”, to porządne rzeczy, bezapelacyjnie świadczy to dobrze o portalu. :slight_smile:

Pomarańczowa kurtka jest świetna, biegałem w niej całą zeszłą zimę i mam nadzieję, że jeszcze długo do tego celu posłuży :slight_smile: