Możesz to udowodnić przyjacielu?
Ciekawe jaki na tym zlocie będzie skala ilości Kobiet do Mężczyzn
Over a co tu jest do udawadniania?
Kwestie wypowiedziane przez Lożę Szyderców należy traktować jak dogmaty
Czyli słowa puszczone na wiatr ??
Mam nadzieje że tymi swoimi tekstami sobie nie zasłużę na złotą malinę szyderców… znowuuu hehe
Złote dyby
Byłem już dwa razy na zlocie, czeka mnie prawdopodobnie trzeci (o ile szef w nowej pracy nie będzie miał nic przeciwko urlopowi…) a do dzisiaj nie wiem czy Over jest facetem czy kobietą
Napisałbym coś ale sie powstrzymam bo nie tylko ja bym miał smiechawe z tego co chciałem napisać
Dzięki za zaproszenie!
Zastanawiam się, czy nie zmienić avatara… no cztery razy był już chojrak, to czemu miałoby być inaczej tym razem?
Over, nie wstrzymuj się napisz coś miał na myśli
Tym razem sie powstrzymam, bo znowu bym wzbudził kontrowersje ale tym razem o wiele bardziej emocjonalno psychologiczne także zostawie to dla siebie hihi
Widzę że znów w wątku to samo co rok wcześniej…
To ja chyba przez nowe identyfikatory postaram się ogarnąć nowy avatar
A po co ?? Sprawdź jego bloga, sprawdź na czyim jest hostingu Jeśli dostanie zaproszenie to sam go spytaj, podpowiem, przyjedzie ze mną w moim aucie
http://www.dobreprogramy.pl/lemniskata/Dozwolony-uzytek-chronionych-utworow-czesc-1.,49478.html
Spójrz na komentarze
O! I to mi się podoba, bo lemniskatę miło będzie poznać. Jedna z osób, które bardzo chętnie poznam w rzeczywistości
Ucałować żonę, przytulić dzieci i przekonać że 3-dniowa nieobecność to nie ucieczka
Gratuluję otrzymania zaproszenia
Ty bez chojraka na identyfikatorze, to tak, jakby nie Ty, więc zmień koniecznie
A co wątpisz w to:)
No to Drużyna Pierścienia w komplecie Zresztą widzę, że Loża Szyderców również.
Jeszcze z Kliszą nie wiadomo co
No i świeżym członkiem, StawikiemPiastem
Klisza się naświetla, jak skończy to pewnie będzie