HotZlot 2014 - wątek ogólny

Możesz to udowodnić przyjacielu?

Ciekawe jaki na tym zlocie będzie skala ilości Kobiet do Mężczyzn :wink:

Over  a  co  tu  jest  do udawadniania?

Kwestie wypowiedziane  przez Lożę Szyderców należy traktować jak dogmaty   :stuck_out_tongue:

Czyli słowa puszczone na wiatr :wink: ??

Mam nadzieje że tymi swoimi tekstami sobie nie zasłużę na złotą malinę szyderców… znowuuu hehe

Złote dyby :smiley:

Byłem już dwa razy na zlocie, czeka mnie prawdopodobnie trzeci (o ile szef w nowej pracy nie będzie miał nic przeciwko urlopowi…) a do dzisiaj nie wiem czy Over jest facetem czy kobietą :smiley:

Napisałbym coś ale sie powstrzymam bo nie tylko ja bym miał smiechawe z tego co chciałem napisać :slight_smile:

Dzięki za zaproszenie!

Zastanawiam się, czy nie zmienić avatara… no cztery razy był już chojrak, to czemu miałoby być inaczej tym razem? :wink:

@lordjahu i tak będzie nas za mało :wink:

Over, nie wstrzymuj się :smiley: napisz coś miał na myśli :stuck_out_tongue:

Tym razem sie powstrzymam, bo znowu bym wzbudził kontrowersje ale tym razem o wiele bardziej emocjonalno psychologiczne :wink: także zostawie to dla siebie :slight_smile: hihi

Widzę że znów w wątku to samo co rok wcześniej… :smiley:

To ja chyba przez nowe identyfikatory postaram się ogarnąć nowy avatar :slight_smile:

A po co ?? :smiley: Sprawdź jego bloga, sprawdź na czyim jest hostingu :smiley: Jeśli dostanie zaproszenie to sam go spytaj, podpowiem, przyjedzie ze mną w moim aucie :slight_smile:

http://www.dobreprogramy.pl/lemniskata/Dozwolony-uzytek-chronionych-utworow-czesc-1.,49478.html

Spójrz na komentarze :slight_smile:

Gratulacje @arlid. :) 

I jeszcze tutaj Gratulacje @lukasamd

O! I to mi się podoba, bo lemniskatę miło będzie poznać. Jedna z osób, które bardzo chętnie poznam w rzeczywistości :slight_smile:

Ucałować żonę, przytulić dzieci i przekonać że 3-dniowa nieobecność to nie ucieczka :wink:

Gratuluję otrzymania zaproszenia :slight_smile:

Ty bez chojraka na identyfikatorze, to tak, jakby nie Ty, więc zmień koniecznie :slight_smile:

A co wątpisz w to:) 

No to Drużyna Pierścienia w komplecie :slight_smile: Zresztą widzę, że Loża Szyderców również.

Jeszcze z Kliszą nie wiadomo co :stuck_out_tongue:

No i świeżym członkiem, StawikiemPiastem :slight_smile:

Klisza się naświetla, jak skończy to pewnie będzie :smiley: