Hej,
Na razie jesteśmy na etapie fascynacji drzewami. Choć oczywiście wszystko, co ruchome, też budzi ciekawość.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Na razie jesteśmy na etapie fascynacji drzewami. Choć oczywiście wszystko, co ruchome, też budzi ciekawość.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej Parafianie!
Rodzina rzecz ważna ale żeby zmienić temat, zapodam coś z innej mańki - Czy wiecie, że dzisiaj, czyli 8 września przypada 37 rocznica pierwszego nadania przez TVP - pierwszego odcinka programu pt. , Sonda". Miało to miejsce w 1977 roku. Pewnie niejednego - jednej z was nie było wtedy jeszcze na świecie
PS.
Taką informację usłyszałem dzisiaj wcześnie rano w polskim radiu, więc dzielę się nią z tymi, którzy lubią dłużej pospać
Coś o historii programu Sonda możecie znaleźć tutaj - http://pl.wikipedia.org/wiki/Sonda_(program_telewizyjny
Przy okazji pozdrawiam tutejszego czytelnika @Radek68, który co nieco pisał o tym programie na swoim blogu ( może jakiś wpis jubileuszowy autorze?)
Pierwsze co to o Radku pomyślałem. Pamiętam jak jechałem razem z nim do ZNS dwa lata temu i oglądaliśmy wtedy Sondę :)
A taki jubileuszowy wpis - poczytałbym, poczytał
Hej,
No to nic tylko trzymać kciuki za Radka i czekać na wpis! A wracając do rodziny…
Pozdrawiam,
Dimatheus
… A wracając do rodziny… Urodziny, chrzciny, imieniny itp. itd, czyli rodzina, ach rodzina, nie cieszy gdy jest, a gdy jej “nima” - Samotnyś jak pies
Hej człowieki zlotowe
Planujemy z moją zlotową przyjaciółką ( Leydą) spotkać się Jako, że dzieli nas spory kawałek, padło na Poznań , który jest gdzieś tam między naszymi miejscowościami.
Wstępnie pierwszy weekend października.
Pytanie: czy ktoś jeszcze będzie miał chęć i możliwości się pojawić :D?
Chęci są, z możliwościami może być różnie
Ja wciąż nie wiem jak to jest. Każdy przecież wie, że trójmiasto zawsze leży po środku! I jest w centrum Polski. A Wy jakiś tam Poznań wymyśliłyście ;)
Niestety, ale w październiku to już możliwości brak.
McDracullo - przekonaj Leydę, że Trójmiasto jest warte większej uwagi Akurat dla mnie podobna trasa, więc mogłabym i tą opcję rozważać
Jak to nie ma odzewu o Toruniu? teraz co weekend jestem w Toruniu wolny od około 15:00 do “last train to home”
Spytaj Bocziego, ale ja tu węszę przemożne wpływy Ojca Prowadzącego …
I proszę mi tutaj nie kojarzyć jego “skromnej” osoby z rozpoczętym już w tym wątku sezonem grzybowym
Jeśli chodzi o Poznań to ja dam znać, bo 4-5.10. mam zjazd na uczelni, ale może znajdę chwilę, żeby sie zobaczyć Leyda, dzięki za telefon :*
Wspaniale Mam nadzieję, że się spotkamy
Andrewi - termin do obgadania
PS. A może właśnie warto się wybrać do Torunia i poznać jego inną, nocno-imprezową stronę ?
Znam świetny lokal z piwem ( na zachętę :P)
Jest pełnia księżyca więc teraz pełno szalonych pomysłów może przychodzić nam do głowy
Poznań 4-5 październik 2014r w tych dniach w Poznaniu będzie już wiosna.
Wtajemniczone wiedzą o co chodzi.
Dziękuję za uwagę.
Hej,
A nie jakaś Piosenka?
Napiszę tak - nie obiecuję, że się pojawię. Wszystko zależy od wielu czynników. W każdym bądź razie będę się starał. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to takie spotkanie, jak “nasze ostatnie”. Wtajemniczeni wiedzą, o co chodzi.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Na fali huraoptymizmu i spotkań poza zlotowych, dołączam się do oferty, jeżeli ktoś się chce spotkać w okolicach Hannoveru to zapraszam na priv w celu omówienia detali :lol:
Hej,
Semtex, możesz się śmiać, ale Śląską ekipą spotykamy się regularnie gdzieś co dwa miesiące już od ponad dwóch lat. Pierwsze miało miejsce 3 sierpnia 2012 roku.
PS. Do Poznania będę miał chyba jednak kapkę bliżej.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Może i bliżej ale do mnie szybciej dojedziesz :hahaha:
jeśli zaśpiewasz to będzie też piosenka
Ostatnie spotkanie prawie było, ale taki jeden wszystko zepsuł :x
@semtex hahahaa rozwaliłeś mnie z tym Hannoverem propozycja jak dla ślepego karaoke 8)
Hej,
Napiszę krótko: no comment.
A jeśli ślepy zna tekst, to jaki problem?
Pozdrawiam,
Dimatheus