HotZlot 2014 - wątek ogólny

Hej,

Na razie jesteśmy na etapie fascynacji drzewami. :slight_smile: Choć oczywiście wszystko, co ruchome, też budzi ciekawość.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Hej Parafianie!

Rodzina rzecz ważna ale żeby zmienić temat, zapodam coś z innej mańki - Czy wiecie, że dzisiaj, czyli 8 września przypada 37 rocznica pierwszego nadania przez TVP - pierwszego odcinka programu pt. , Sonda". Miało to miejsce w 1977 roku. Pewnie niejednego - jednej z was nie było wtedy jeszcze na świecie :stuck_out_tongue:

PS.

Taką informację usłyszałem dzisiaj wcześnie rano w polskim radiu, więc dzielę się nią z tymi, którzy lubią dłużej pospać :stuck_out_tongue:

Coś o historii programu Sonda możecie znaleźć tutaj - http://pl.wikipedia.org/wiki/Sonda_(program_telewizyjny :slight_smile:

Przy okazji pozdrawiam tutejszego czytelnika @Radek68, który co nieco pisał o tym programie na swoim blogu ( może jakiś wpis jubileuszowy autorze?)

Pierwsze co to o Radku pomyślałem. Pamiętam jak jechałem razem z nim do ZNS dwa lata temu i oglądaliśmy wtedy Sondę :) 

A taki jubileuszowy wpis - poczytałbym, poczytał :slight_smile:

Hej,

No to nic tylko trzymać kciuki za Radka i czekać na wpis! :slight_smile: A wracając do rodziny… :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

… A wracając do rodziny… Urodziny, chrzciny, imieniny itp. itd, czyli rodzina, ach rodzina, nie cieszy gdy jest, a gdy jej “nima” - Samotnyś jak pies :stuck_out_tongue:

Hej człowieki zlotowe :slight_smile:

Planujemy z moją zlotową przyjaciółką ( Leydą) spotkać się :slight_smile: Jako, że dzieli nas spory kawałek, padło na Poznań , który jest gdzieś tam między naszymi miejscowościami.

Wstępnie pierwszy weekend października.

Pytanie: czy ktoś jeszcze będzie miał chęć i możliwości się pojawić :D?

Chęci są, z możliwościami może być różnie :wink:

Ja wciąż nie wiem jak to jest. Każdy przecież wie, że trójmiasto zawsze leży po środku! I jest w centrum Polski. A Wy jakiś tam Poznań wymyśliłyście ;) 

Niestety, ale w październiku to już możliwości brak. :frowning:

McDracullo - przekonaj Leydę, że Trójmiasto jest warte większej uwagi :stuck_out_tongue: Akurat dla mnie podobna trasa, więc mogłabym i tą opcję rozważać :wink:

• PS. a ja co jakiś czas wspominam o Toruniu jako miejscu spotkania, ale coś odzewu nie ma :stuck_out_tongue:

Jak to nie ma odzewu o Toruniu? :wink: teraz co weekend jestem w Toruniu wolny od około 15:00 do “last train to home” :wink:

Spytaj  Bocziego, ale ja  tu węszę  przemożne wpływy  Ojca Prowadzącego … 

I proszę  mi  tutaj nie kojarzyć jego  “skromnej” osoby z rozpoczętym już  w  tym  wątku sezonem  grzybowym   :stuck_out_tongue:

Jeśli chodzi o Poznań to ja dam znać, bo 4-5.10. mam zjazd na uczelni, ale może znajdę chwilę, żeby sie zobaczyć :slight_smile: Leyda, dzięki za telefon :*

Wspaniale :smiley: Mam nadzieję, że się spotkamy :smiley:

Andrewi - termin do obgadania :smiley:

PS. A może właśnie warto się wybrać do Torunia i poznać jego inną, nocno-imprezową stronę :wink: ?

Znam świetny lokal z piwem :stuck_out_tongue: ( na zachętę :P)

Jest pełnia księżyca więc teraz pełno szalonych pomysłów może przychodzić nam do głowy :wink:

Poznań 4-5 październik 2014r w tych dniach w Poznaniu będzie już wiosna.

Wtajemniczone wiedzą o co chodzi. :slight_smile:

Dziękuję za uwagę.

Hej,

A nie jakaś Piosenka? :stuck_out_tongue:

Napiszę tak - nie obiecuję, że się pojawię. Wszystko zależy od wielu czynników. W każdym bądź razie będę się starał. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to takie spotkanie, jak “nasze ostatnie”. Wtajemniczeni wiedzą, o co chodzi. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Na fali huraoptymizmu i spotkań poza zlotowych, dołączam się do oferty, jeżeli ktoś się chce spotkać w okolicach Hannoveru to zapraszam na priv w celu omówienia detali :lol:

Hej,

Semtex, możesz się śmiać, ale Śląską ekipą spotykamy się regularnie gdzieś co dwa miesiące już od ponad dwóch lat. Pierwsze miało miejsce 3 sierpnia 2012 roku. :smiley:

PS. Do Poznania będę miał chyba jednak kapkę bliżej. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Może i bliżej ale do mnie szybciej dojedziesz :hahaha:

jeśli zaśpiewasz to będzie też piosenka :smiley:

Ostatnie spotkanie prawie było, ale taki jeden wszystko zepsuł :x

@semtex hahahaa :smiley: rozwaliłeś mnie z tym Hannoverem :smiley: propozycja jak dla ślepego karaoke 8)

Hej,

Napiszę krótko: no comment.

A jeśli ślepy zna tekst, to jaki problem? :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus