HotZlot 2014 - wątek ogólny

Wydaje mi się, że wiem gdzie będzie kolejny HotZlot :stuck_out_tongue:

Dimatheus, myślę sobie, że kiedy zagrasz na tym spotkaniu, to zamiast ciebie- zaśpiewa Leyda, a nawet może zatańczy. Chyba, że ona zaproponuje czekoladę- To ty się nie zastanawiaj, tylko śpiewaj. Ja za czekoladę, to bym nawet zaintonował “Góralu, czy ci nie żal…” :stuck_out_tongue:

Hej,

Bardziej myślałem o kawałku “Siała baba mak” w wersji mocno metalowej.

PS. Śpiewająca Leyda? To byłoby niezłe. Ale tańcząca? To dopiero byłoby ciekawe. Tym bardziej że na zlocie nie dała się porwać do tańca nikomu. Nawet Ziggiemu.

Pozdrawiam,

Dimatheus

no to teraz tym bardziej się nie wykręcisz :smiley:

Nie martw się Dimatheus przygotowałam dla Ciebie specjalny repertuar i też taki utwór który sobie wybierzesz z pośród następujących opcji:

a) - Weekend- Ona tańczy

b) - Metallica- Whiskey in the jar

c) - opcja a)

Jeśli trudno Ci dokonać wyboru możesz strzelać :2gunfire:  na chybił/trafił Powodzenia :yes:

W moich okolicach trójmiastem nazywa się Sanok, Płowce i Olchowce.  :mrgreen:

Hej,

Oj Moja Kochana, wybacz, ale utworu numer jeden nie można zaliczyć do kanonu muzyki do śpiewania. W sumie to nawet do muzyki. Wiem, wiem, że o gustach się nie rozprawia, ale dla mnie disco polo jest tak zbliżone do muzyki, jak ryk kosiarki do brzmienia pianina. Wybieram więc Metallicę.

Pozdrawiam,

Dimatheus

eh pozory mylą :shock:  bo byłam przekonana że wybierzesz weekend :smiley: ale Metallica też jest dobre!

W takim razie gratuluję! masz jeszcze trochę czasu aby to poćwiczyć :yes:

Hej,

Normalnie cios poniżej pasa. Generalnie posiadający pod regulamin w punkcie dotyczącym obrażania innych użytkowników. Ale dziś mam dobry dzień, więc odbędzie się bez punktów. :smiley:

PS. Skombinuj tylko dobrą, dobrze wykonaną wersję utwór do karaoke. Do badziewiów śpiewać nie będziemy.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Eee tam każda muza jest fajna. Ja słucham wszystkiego, od death metalu po muzykę klasyczną :slight_smile: Disco też nie gardzę :wink: Wszyscy tak sratu tatu, a jak na wesele idziecie to przy wszyscy disco polo jak ryby w wodzie.

https://www.youtube.com/watch?v=jAa4BOwHdRI

:smiley:

Hej,

No tak, ale na weselu dochodzi jeden ważny element - alkohol. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Oj tam, oj tam- amerykańska muzyka, szarpidruty. Cygańskie rytmy, to jest coś co potrafi porwać człowieka do prawdziwej zabawy. Metallica nawet w ułamku nie potrafi tak rozpalić zmysłów jak tańcząca cyganeczka w kolorowej sukience :stuck_out_tongue:

Ciężko byłoby mi uwierzyć, że przy takiej muzie może być tak zaj… fajny klimat, gdybym sam nie widział co dziewczyny potrafią przy takiej muzyce wyprawiać na parkiecie :) 

https://www.youtube.com/watch?v=O3Xxngse6tI

PS - Dimatheus, no już się nie tłumacz. Trudno, wypiłeś i się dobrze bawiłeś przy disco polo :slight_smile: A nóżka Ci skakała. :wink: Deal with it! :wink:

I kto  to mówi  fan  pieśni patriotycznych   ?

;)

Łooo a ten temat dalej żyje. Czy ja dobrze doczytałem, Leyda zaprasza wszystkich do siebie do Poznania, Damian nam zapewni rozrywkę poprzez swoje śpiewanie? Jeśli tak to ja nie wiem czy ja i moje uszy to zniosą, więc i alkohol musi być :wink:

Hej,

Wcale się nie tłumaczę - tak właśnie było. :smiley:

Nie do końca - Leyda nie zaprasza do siebie, zaprasza do Poznania.

Nie ma to jak wsparcie ziomka. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

No ziomale, wasze uszy może jakoś zniosą popisy wokalne, tej rozśpiewanej grupy. Jednak mam pewne obawy co do stanu wątroby niejednego z was. Ciekawe z czego w Poznaniu destylują “księżycówkę” czy tak jak alchemicy w moich stronach z karbidu? Oj może być cienko- Lepiej sprawdzajcie skrupulatnie banderolki z akcyzą na butelkach, czy nie podrabiane :stuck_out_tongue:

Hej,

O wątrobę się martwił nie będę - w końcu na zlotach można się nieźle zahartować w tym względzie. :smiley: Nie wiem, jak z alkoholami w Poznaniu, ale myślę, że nie będzie tak źle.

PS. A skoro przy tym mowa, to czas na wiśniową Fortunę. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Sie wie, wiśnia jest wiśnia, a może wisienka83,czy jakoś tak:) Byle dobrze w głowie zaszumiało - jak na wiosnę w przyrodzie :stuck_out_tongue:

Hej,

Ale że pić Wisienkę83? To już mocna podpadziocha. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

a może to spotkanie zróbmy bez alkoholu ?