Krew kobiety wzmacnia mięśnie i inne instrumenty muzyczne
Mowa oczywiście o krwi z żyły a nie z innych części ciała
Tak powiadał ksiądz w mej nieistniejącej parafii ducha zbawiciela w piekarach śląskich hihi:)
Krew kobiety wzmacnia mięśnie i inne instrumenty muzyczne
Mowa oczywiście o krwi z żyły a nie z innych części ciała
Tak powiadał ksiądz w mej nieistniejącej parafii ducha zbawiciela w piekarach śląskich hihi:)
Hej,
To nie dziwię się, że parafia już nie istnieje.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Jaka tam podpadziocha. Rocznik 83 to całkiem odpowiednio dojrzały rocznik trunku aby go pić z rozkoszą, pełnym kielichem- Oczywiście z pewnym umiarem, żeby wystarczyło na długo. I aby następnego dnia nie doznać “tupotu białych mew” o pokład własnej głowy
Dyskusja pognała w dziwnym kierunku
A spodziewałam się, że zajrzę i będzie kręcił się temat spotkania… jakieś miejsca będziecie polecali… no i może jakiś nocleg polecicie…
Ale nie… Wy tu o Wisienkach
Ja polecam po takim spotkaniu nocleg na ławeczce w parku - pogoda wrześniowa temu sprzyja. Rześkie powietrze, śpiew szpaków i można wydychać szaleństwa nocy
PS.
Nalewka z wisienek w kolorze serca, czyli korze miłości- najlepsza na jesienne romantyczne schadzki. Doskonale rozpala zmysły i burzy krew- Wiśnia jest, wiśnia… .
Wiosenko, zgadzam się z Tobą, coś tak temat zszedł na inną drogę. :)
Jeśli chodzi o miejsce, to zapraszam do siebie. :P
P.S
Dobijemy do tego 4000 posta.
Do 4000 posta jeszcze dalako ale z pomocą Overa kto to wie
jak na razie rozmowa toczy sie na zbyt neutralnym punkcie więc nie mam za bardzo do powiedzenia ale jak temat się rozszerzy to kto wie:)
zlot na jurze K-C? hmmm… niezły pomysł
Pfff, zamknę wam wątek na 3999 :lol: :hahaha:
Pokaż skarpetki to dyskusja się rozkręci.
Tak jak na relacji na żywo ze zlotu pobiły rekordy odsłon i komentarzy :P
Może w przyszłym roku skarpetki zostaną zamienione na takie onuce jak w tej piosence -https://www.youtube.com/watch?v=3RUF9Xhb3QA
Tak racja bez Overa to na pewno wątek nie osiągnie 4k, Overze pomóż …
Tak, tak, a ja bym poleciał jeszcze tekstem jak z Sienkiewicza - Overze pomóż… wstydu oszczędź! :nonono:
Oj nie do końca tak jest, my byliśmy ostatnio na weselu i leciało tylko disco polo. Ja rozumiem pięć kawałków na krzyż, ale całe wesele ?
Inne kawałki zaczęły być grane, jak już szliśmy spać.
Czyli tuż po dobranocce
Ja nie chce Wam się wtrącać, ale “Czy można się dobrze bawić bez alkoholu? Można. Ale po co?”
Szkoda, że to spotkanie akurat w takim terminie… z chęcią bym się do Poznania wybrał na taki miniHotZlot…
Świetny pomysł
Zwłaszcza, że masz piękny Zamek w okolicy ;)
Taki MiniZlot w opuszczonym Zamku… :jupi:
Wybiera się ktoś z Was na DrupalCamp we Wrocławiu 17-19 października?
Kto by pomyślał, że Wisienka jest prawdziwą księżniczką, która ma swój zamek
Dawno mnie tutaj nie było, ale nadrabiam zaległości, czytam i hmmmm…
Baa a czemu nie, mam teraz pokój wolny w którym się zmieści kilka osób.
Kiedyś mi się śniło że kilku użytkowników z DP spotkałem w Olsztynie.
Nawet o tym pisałem w którymś poście.
Nie bądź taki… daj lizaka. ;)
Oczywiście że tak, ja mogę służyć jako przewodnik, oprócz zamku mamy również Góry sokole, Góry Towarne i wiele innych zabytków. :)
I oczywiście pokój mam aktualnie wolny, więc nocleg również jest zapewniony.
A no widzisz, wiele nie wiesz. Wisienka jest prawdziwą księżniczką i ma swój zamek, jak i również podwładnych. :)