HotZlot 2014 - wątek ogólny

Krew kobiety wzmacnia mięśnie i inne instrumenty muzyczne :slight_smile:

Mowa oczywiście o krwi z żyły a nie z innych części ciała :slight_smile:

Tak powiadał ksiądz w mej nieistniejącej parafii ducha zbawiciela w piekarach śląskich hihi:)

Hej,

To nie dziwię się, że parafia już nie istnieje. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Jaka tam podpadziocha. Rocznik 83 to całkiem odpowiednio dojrzały rocznik trunku aby go pić z rozkoszą, pełnym kielichem- Oczywiście z pewnym umiarem, żeby wystarczyło na długo. I aby następnego dnia nie doznać “tupotu białych mew” o pokład własnej głowy :slight_smile:

Dyskusja pognała w dziwnym kierunku :smiley:

A spodziewałam się, że zajrzę i będzie kręcił się temat spotkania… jakieś miejsca będziecie polecali… no i może jakiś nocleg polecicie…

Ale nie… Wy tu o Wisienkach :stuck_out_tongue:

Ja polecam po takim spotkaniu nocleg na ławeczce w parku - pogoda wrześniowa temu sprzyja. Rześkie powietrze, śpiew szpaków i można wydychać szaleństwa nocy :wink:

PS.

Nalewka z wisienek w kolorze serca, czyli korze miłości- najlepsza na jesienne romantyczne schadzki. Doskonale rozpala zmysły i burzy krew- Wiśnia jest, wiśnia… . :slight_smile:

Wiosenko, zgadzam się z Tobą, coś tak temat zszedł na inną drogę. :) 

Jeśli chodzi o miejsce, to zapraszam do siebie. :P 

P.S

Dobijemy do tego 4000 posta. :wink:

Do 4000 posta jeszcze dalako ale z pomocą Overa kto to wie :slight_smile:

jak na razie rozmowa toczy sie na zbyt neutralnym punkcie więc nie mam za bardzo do powiedzenia ale jak temat się rozszerzy to kto wie:)

zlot na jurze K-C? hmmm… niezły pomysł :slight_smile:

Pfff, zamknę wam wątek na 3999 :lol: :hahaha:

Pokaż  skarpetki  to   dyskusja się rozkręci.

Tak  jak  na  relacji  na żywo  ze zlotu  pobiły  rekordy  odsłon i komentarzy  :P

Może w przyszłym roku skarpetki zostaną zamienione na takie onuce jak w tej piosence :stuck_out_tongue: -https://www.youtube.com/watch?v=3RUF9Xhb3QA

Tak racja bez Overa to na pewno wątek nie osiągnie 4k, Overze pomóż …

Tak, tak, a ja bym poleciał jeszcze tekstem jak z Sienkiewicza - Overze pomóż… wstydu oszczędź! :nonono: 

Oj nie do końca tak jest, my byliśmy ostatnio na weselu i leciało tylko disco polo. Ja rozumiem pięć kawałków na krzyż, ale całe wesele ? :stuck_out_tongue:

Inne kawałki zaczęły być grane, jak już szliśmy spać. 

Czyli tuż po dobranocce :slight_smile:

Ja nie chce Wam się wtrącać, ale “Czy można się dobrze bawić bez alkoholu? Można. Ale po co?” :slight_smile:

Szkoda, że to spotkanie akurat w takim terminie… z chęcią bym się do Poznania wybrał na taki miniHotZlot…

Świetny pomysł :slight_smile:

Zwłaszcza, że masz piękny Zamek w okolicy ;) 

Taki MiniZlot w opuszczonym Zamku… :jupi:

Wybiera się ktoś z Was na DrupalCamp we Wrocławiu 17-19 października?

Kto by pomyślał, że Wisienka jest prawdziwą księżniczką, która ma swój zamek :slight_smile:

Dawno mnie tutaj nie było, ale nadrabiam zaległości, czytam i hmmmm…

:smiley:

Baa a czemu nie, mam teraz pokój wolny w którym się zmieści kilka osób.

Kiedyś mi się śniło że kilku użytkowników z DP spotkałem w Olsztynie. 

Nawet o tym pisałem w którymś poście.

Nie bądź taki… daj lizaka. ;) 

Oczywiście że tak, ja mogę służyć jako przewodnik, oprócz zamku mamy również Góry sokole, Góry Towarne i wiele innych zabytków. :) 

I oczywiście pokój mam aktualnie wolny, więc nocleg również jest zapewniony. 

A no widzisz, wiele nie wiesz.  Wisienka jest prawdziwą księżniczką i ma swój zamek, jak i również podwładnych. :)