HotZlot 2014 - wątek ogólny

ach :slight_smile: myślałem że jakoś w tym roku bo fociłem tam w czerwcu na IV spotkaniu Lokalnych Grup Działania i też właśnie były pokazy rycerskie i takie tam… :slight_smile:

Eee tam, wątek będzie żył, w końcu musimy dobić do 4000 postu. :P 

A potem do 5000…6000… itd. :wink:

hey ho ! ja z innej beczki, choć trochę też o zamku ! :smiley: wiecie, że jeszcze tylko 9 miesięcy i może +/- dwa tygodnie i kolejny zlot ? :smiley:

To prawie jak oczekiwanie na rozwiązanie ciąży… :stuck_out_tongue:

czas zacząć pisać coś na blogu…

Z “cusiem” to chyba niewiele zdziałasz, konkurencja wielka :slight_smile:

A kto  będzie rodził ?? Krogulec ??

Hihihihihihi :wink:

oj tam od razu Krogulec, urodzi się pomysł na nowy zamek i nowe atrakcje. :wink:

“Ptoki” nie rodzą, une wysiadują jojka :slight_smile:

Czy to delikatna sugestia aby przyszli zlotowicze oszczędzali monetę na wózek, który mogliby ufundować jednej ze zlotowiczek? :slight_smile:

heheheh nic nie wiem, żeby którakolwiek ze zlotowiczek miała powić w przyszłym roku piękne dziecię. :smiley:

To się dopiero okaże, kiedy wiosną zaczną powracać bociany - Bocian nie kłamie, bocian Ci prawdę powie :slight_smile:

Bociany podróżują Wiosną?

Wiosenka nie wspominała, że trudni się transportem :slight_smile:

Bo widzisz Wodzu, Wiosenka to kobieta pracująca, wszechstronnie uzdolniona, jeszcze wielu rzeczy mężczyźni o kobietach nie wiedzą… :wink:

Nie pretendowałam do roli gwiazdy tego wątku :stuck_out_tongue:

Ale powoli się przyzwyczajam :D …

PS. A jakiś czas temu wróżyłam, że wątek padnie… Chyba jako wróżka na życie nie zarobię…  Czas szklaną kulę odstawić i mniej w fusy zerkać… :wink:

Nawet przez chwilę w to nie wątpiłem :slight_smile:

Skoro jesteś już niekwestionowaną Celebrytką tego wątku, a może i Zlotu, to zapewne poszukujesz menedżera, dlatego zgłaszam swoją kandydaturę :wink:

Transportem to mało powiedziane Wodzu- Międzynarodowym Powietrznym, a do tego odpowiedzialnym za przyrost naturalny, aż chciałoby się zaintonować na jej cześć - Wisienko, Wisienko panno malowana, przed tobą warto klęknąć na kolana… :slight_smile:

Wiosenka,   Over  też  do niczego  nie  pretendowal,  a od  dwóch  lat jakoś  już  jest  celebrytą (tego wątku) :wink:

Chyba kobiety wiele nie widzą o facetach:)

Wenus i mars to odrębne dziedziny i nawet mężatka ich nie połączy:) (może trochę wiesz co nieco o swoim mężu ale o innych wypowiadać się nie możesz za bardzo, no chyba że ogólnikowo a to i tak nie będzie doprecyzowane)

@fiesta powinieneś dać sobie sam ostrzeżenie za wywołanie “wilka” z Internetu :wink:

Nu, trolla się nie dokarmia i nie wywołuje z lasu :stuck_out_tongue: ban na godzinkę proszę sobie nałożyć :wink:

przez noc  już   się zdeaktywował  ;)