ach myślałem że jakoś w tym roku bo fociłem tam w czerwcu na IV spotkaniu Lokalnych Grup Działania i też właśnie były pokazy rycerskie i takie tam…
Eee tam, wątek będzie żył, w końcu musimy dobić do 4000 postu. :P
A potem do 5000…6000… itd.
hey ho ! ja z innej beczki, choć trochę też o zamku ! wiecie, że jeszcze tylko 9 miesięcy i może +/- dwa tygodnie i kolejny zlot ?
To prawie jak oczekiwanie na rozwiązanie ciąży…
czas zacząć pisać coś na blogu…
Z “cusiem” to chyba niewiele zdziałasz, konkurencja wielka
A kto będzie rodził ?? Krogulec ??
Hihihihihihi
oj tam od razu Krogulec, urodzi się pomysł na nowy zamek i nowe atrakcje.
“Ptoki” nie rodzą, une wysiadują jojka
Czy to delikatna sugestia aby przyszli zlotowicze oszczędzali monetę na wózek, który mogliby ufundować jednej ze zlotowiczek?
heheheh nic nie wiem, żeby którakolwiek ze zlotowiczek miała powić w przyszłym roku piękne dziecię.
To się dopiero okaże, kiedy wiosną zaczną powracać bociany - Bocian nie kłamie, bocian Ci prawdę powie
Bociany podróżują Wiosną?
Wiosenka nie wspominała, że trudni się transportem
Bo widzisz Wodzu, Wiosenka to kobieta pracująca, wszechstronnie uzdolniona, jeszcze wielu rzeczy mężczyźni o kobietach nie wiedzą…
Nie pretendowałam do roli gwiazdy tego wątku
Ale powoli się przyzwyczajam :D …
PS. A jakiś czas temu wróżyłam, że wątek padnie… Chyba jako wróżka na życie nie zarobię… Czas szklaną kulę odstawić i mniej w fusy zerkać…
Nawet przez chwilę w to nie wątpiłem
Skoro jesteś już niekwestionowaną Celebrytką tego wątku, a może i Zlotu, to zapewne poszukujesz menedżera, dlatego zgłaszam swoją kandydaturę
Transportem to mało powiedziane Wodzu- Międzynarodowym Powietrznym, a do tego odpowiedzialnym za przyrost naturalny, aż chciałoby się zaintonować na jej cześć - Wisienko, Wisienko panno malowana, przed tobą warto klęknąć na kolana…
Wiosenka, Over też do niczego nie pretendowal, a od dwóch lat jakoś już jest celebrytą (tego wątku)
Chyba kobiety wiele nie widzą o facetach:)
Wenus i mars to odrębne dziedziny i nawet mężatka ich nie połączy:) (może trochę wiesz co nieco o swoim mężu ale o innych wypowiadać się nie możesz za bardzo, no chyba że ogólnikowo a to i tak nie będzie doprecyzowane)
Nu, trolla się nie dokarmia i nie wywołuje z lasu ban na godzinkę proszę sobie nałożyć
przez noc już się zdeaktywował ;)