HotZlot 2014 - wątek ogólny

Hej,

Człowiek normalnie na dwa tygodnie wyjedzie i tyle stron w wątku natrzaskane. No, no - wątek, jak widać, ma się całkiem dobrze. Pytanie tylko co z poznańskim mini zlotem? Jakieś szczegóły - gdzie i o której się spotykamy? Generalnie muszę wiedzieć, co na przepustce wypisać. :stuck_out_tongue: No i jakiś bilet trzeba by zamówić. Leyda, szczegóły poproszę!

No ja myślę. :smiley:

Troszkę Ci to utrudnię, bo zgłoszę też swoją kandydaturę.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Chyba coś przeoczyłem :stuck_out_tongue:

Witajcie :slight_smile:

Rozważę wszystkie kandydatury…  :D  Dziękuję za zasypanie mnie ofertami, nabór zamknięty :stuck_out_tongue:

Spotkanie 4-5 października w Poznaniu (Przynajmniej w tych dniach pojawimy się tam z Leydą :slight_smile: … Poznaniacy nie chcą podzielić się wiedzą o dobrych lokalach, więc chyba wszystko na spontanie będzie :stuck_out_tongue:

Wiosenko uważaj na tych “managerów” i nic nie podpisuj w ciemno, bo kiedyś czytałem, że nawet sam król Elvis był strasznie okradany przez swojego - Niech najpierw wyłożą konkretną kasę, a potem dopiero z nimi gadaj :stuck_out_tongue:

Hej,

Oj tam, oj tam. Wiadome, że najpierw się czyta, a później podpisuje. Zresztą jaki miałbym interes w tworzeniu niekorzystnej dla Wiosenki umowy? Tak samo było z Queen’em - mieli “super” menadżera w początkowych latach. Specjalnie dla niego napisali nawet piosenkę: “Death On Two Legs”. :smiley:

No to jeszcze przydałaby się lista osób, które zamierzają się pojawić oraz szczegóły dotyczące miejsca. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dziewczyny, ja mam zajęcia do 15:30, więc po jak najbardziej (jak będziecie oczywiście już na miejscu) możemy skoczyć na jakąś kawkę czy coś :slight_smile:

Zdrowa konkurencja podnosi poziom usług :wink:

Teraz będą przesłuchania w ciemno? :wink:

A gdzie Wy tam 40% kawę chcecie znaleźć? :wink: No chyba że zamiast kawy wybierzecie drugą opcję, czyli  “coś” :wink:

Hej,

Generalnie poczułem się totalnie zdyskryminowany… :frowning:

Pozdrawiam,

Dimatheus

No ale że co? Będziesz? Bo ja wiem, że będą tylko dziewczyny. BTW- nie jestem na bieżąco z wątkiem, więc sorry :stuck_out_tongue:

Hej,

W sumie miało być nieco więcej osób, a nie same dziewczyny. Losy mojego bycia nadal się ważą. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Brakuje tu głównego organizatora  :wink: Wiem :wink:

Bardzo proszę o odzew ludzi, którzy chcą się pojawić na spotkaniu. :slight_smile:

Miejsce Poznań, data 04.10.2014 :slight_smile:

Pewnie najlepiej spotkać się na starówce. (?)

Przydałby się jakiś konkret, może też złapanie numerów tel prze PW.

Ja Poznania nie znam, ani pubów, ani klubów…  Dlatego liczę, że jeszcze odezwie się ktoś, kto poleci jakieś miejsce :slight_smile:

Ja mam trochę zawalony weekend ale myślę że na chwilę się dam radę wyrwać :slight_smile:

Czego szukacie? Pubu do posiedzenia? Klubu do typowej zabawy? Pubu gdzie można posiedzieć i poszaleć na parkiecie?

A czy organizatorzy zlotu przewidują dla chętnych do wzięcia udziału w tej imprezie - wręczenie powitalnych zestawów z wieloma atrakcyjnymi gadżetami, które szybko będzie można spieniężyć? No i najważniejsze, czy podczas imprezy integracyjnej napitki będą darmowe?

PS.

Pytam profilaktycznie i dla podtrzymania jedynie wątku, ponieważ nawet gdyby… To i tak z Patagonii na moim koniu dojechać nie zdążę, a po drugie to wcale was nie znam, a babcia zawsze mówiła- wnusiu ty uważaj na nieznajomych i do poznania nigdy im nie ufaj… :stuck_out_tongue:

Hej,

Generalnie to najlepsze połączenie. :wink: Pytanie tylko czy będzie ekipa do spotkania… Na razie marnie liczebnościowo to widzę… :frowning:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Propozycja:

http://www.johnnyrocker.pl

Można posiedzieć, pogadać, potańczyć na parkiecie.

Rezerwacja miejscówek kosztuje 30zł za osobę z czego 25 jest do wykorzystania na barze.

Ostatnio wchodziłem w sobotę to wejście 10zł/osobę, przy grupie 8 wpuścili nas za 50zł.

ciekawe kto się pojawi :slight_smile:

Hej,

Nie ciekawe, tylko twórz listę osób? Gdzie to audytorium, dla którego mam śpiewać? :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

O audytorium bądź spokojny - jeżeli będziesz to robił tak skutecznie, że ktoś uzna to za zakłócanie ciszy nocnej zjawi się zbrojne ramię porządku publicznego i kto wie, może resztę imprezy spędzisz na miejskiej komendzie - a tam wyśpiewasz wszystko jak “kanarek harceński” :slight_smile:

Ciekawe :wink:

Hej,

Czyli generalnie na ostro?

Też mnie to zastanawia. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus