Człowiek normalnie na dwa tygodnie wyjedzie i tyle stron w wątku natrzaskane. No, no - wątek, jak widać, ma się całkiem dobrze. Pytanie tylko co z poznańskim mini zlotem? Jakieś szczegóły - gdzie i o której się spotykamy? Generalnie muszę wiedzieć, co na przepustce wypisać. No i jakiś bilet trzeba by zamówić. Leyda, szczegóły poproszę!
No ja myślę.
Troszkę Ci to utrudnię, bo zgłoszę też swoją kandydaturę.
Rozważę wszystkie kandydatury… :D Dziękuję za zasypanie mnie ofertami, nabór zamknięty
Spotkanie 4-5 października w Poznaniu (Przynajmniej w tych dniach pojawimy się tam z Leydą … Poznaniacy nie chcą podzielić się wiedzą o dobrych lokalach, więc chyba wszystko na spontanie będzie
Wiosenko uważaj na tych “managerów” i nic nie podpisuj w ciemno, bo kiedyś czytałem, że nawet sam król Elvis był strasznie okradany przez swojego - Niech najpierw wyłożą konkretną kasę, a potem dopiero z nimi gadaj
Oj tam, oj tam. Wiadome, że najpierw się czyta, a później podpisuje. Zresztą jaki miałbym interes w tworzeniu niekorzystnej dla Wiosenki umowy? Tak samo było z Queen’em - mieli “super” menadżera w początkowych latach. Specjalnie dla niego napisali nawet piosenkę: “Death On Two Legs”.
No to jeszcze przydałaby się lista osób, które zamierzają się pojawić oraz szczegóły dotyczące miejsca.
A czy organizatorzy zlotu przewidują dla chętnych do wzięcia udziału w tej imprezie - wręczenie powitalnych zestawów z wieloma atrakcyjnymi gadżetami, które szybko będzie można spieniężyć? No i najważniejsze, czy podczas imprezy integracyjnej napitki będą darmowe?
PS.
Pytam profilaktycznie i dla podtrzymania jedynie wątku, ponieważ nawet gdyby… To i tak z Patagonii na moim koniu dojechać nie zdążę, a po drugie to wcale was nie znam, a babcia zawsze mówiła- wnusiu ty uważaj na nieznajomych i do poznania nigdy im nie ufaj…
O audytorium bądź spokojny - jeżeli będziesz to robił tak skutecznie, że ktoś uzna to za zakłócanie ciszy nocnej zjawi się zbrojne ramię porządku publicznego i kto wie, może resztę imprezy spędzisz na miejskiej komendzie - a tam wyśpiewasz wszystko jak “kanarek harceński”