HotZlot 2014 - wątek ogólny

znacie dobrze Poznań? pytam bo żeby to się nie skończyło tylko na zwiedzaniu dworca :smiley:

Hej,

Pangrys - z tego co widzę - mieszka w Poznaniu. A my też jakoś damy sobie radę. Od czego są w komórkach mapy i GPS. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

ciekawe jak będzie, ciekawość mnie zżera mnie :smiley:

Hej,

Jak to jak? Fantastycznie. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Tak teraz dworce są bardzo mało ciekawe, a kiedyś za moich młodych lat to właśnie były miejsca gdzie można było przeżyć wiele egzotycznych przygód np. spotkać zboczeńca w toalecie, lub innego wariata na poczekalni. Sam kiedyś w “Warsie” zjadłem zupę grzybową, której nie znosiłem w tamtym okresie i co? Przeżyłem, a dworce z tamtych lat- wyginęły jak mamuty :stuck_out_tongue:

Mamy nadzieję że więcej osób dołączy do nas w sobotę w Poznaniu :slight_smile: Zapraszamy :slight_smile:

Przyjazd do Poznania w sobotę godzina 15.00 a 15.15  wiosenka83 , Dimatheus i ja spotykamy się na dworcu głównym :slight_smile:

Udajemy się do CityCenter na spotkanie z Freyah :slight_smile:

Godzina 18.00 Występ Dimatheusa na Rynku Starym w Poznaniu, relacja z koncertu na żywo! Wszystkich serdecznie zapraszamy!

Nocleg proponuję w Explorerze

Najważniejsze aby bezpiecznie wrócić z knajpy do Explorera :smiley:

Jeśli chcecie możemy wybrać hostel PocoLoco

A ktoś ma jakiś pomysł na knajpę? gdzie się wbijemy na jakieś piwko albo co tam wolcie…

Potwierdzam swój udział :smiley:

Dimatheus obiecał, że jedną piosenkę zadedykuje mi :smiley: więc muszę to zobaczyć :smiley:

Poznaniacy, to kto przybędzie?

Gdyby i te metody zawiodły, to pozostaje oldskulowa, hardcorowa, acz skuteczna metoda pytania o drogę :wink:

Niech ktoś z was podeśle na PW jakiś kontakt, jeśli dam radę postaram się Was złapać chociaż na chwilę :wink:

Pozdro

Hej,

Oki, bilety kupione, wdrukowane… Nic tylko w sobotę w drogę. :slight_smile:

Mam nadzieję, że zabierasz ze sobą nagłośnienie i zestaw do karaoke - w końcu taka była umowa. :slight_smile: Swoją drogą skoro na żywo, to mam nadzieję, że będziesz miała mocne łącze, by do sieci poszło to w jakości minimum HD. :smiley:

Noc jest za krótka, by iść spać. :smiley: Szkoda czasu na sen. :stuck_out_tongue: A knajpy trzeba będzie jakiejś poszukać, bo poznańskie CC otwarte tylko do 21-ej…

A to nie miało dotyczyć grania przypadkiem?

Ziggi, jak to na chwilkę? Nie no, nie rób nam tego… Swoją drogą na PW wysyłam Ci mój numer kontaktowy. Poszło!

Pozdrawiam,

Dimatheus

Nikt Wam nic nie proponuje to się odpala Google i się szuka :P http://www.poznan.pl/mim/cim/puby-i-kluby,poi,92,6117/  a tu jak zgłodniejecie http://www.gastronauci.pl/pl/restauracje/poznan

O której przyjeżdżacie i czym? 

Jeżeli dobrze kojarzę tego gościa o nicku ziggurad ze zlotu w dolinie, to jego chwila obecności może się okazać dwudniową waszą bibką, która skończy się w poniedziałkowy poranek :stuck_out_tongue:

PS.

Dimateo , życzę Ci aby twój powrót z tej imprezy do domu nie okazał się taki jak powrót Odyseusza z pod Troi - Nie pomyl pociągów :slight_smile:

Hej,

Niby tak, ale zależało nam na czymś sprawdzonym. Co do przyjazdu, to tak, jak napisała Leyda - będziemy jechać pociągiem i w Poznaniu powinniśmy być w okolicach 15-tej.

Oby x 2! :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Miłej zabawy :wink: ja w tym czasie będę płakał nad fortepianem i swoimi połamanymi palcami.

Hej,

Anderewi, a co się stało, że masz połamane palce?

Pozdrawiam,

Dimatheus

Jeszcze nic… ale nauka gry na fortepianie to masakra :stuck_out_tongue:

Hej,

A już się bałem, że coś się stało. Nauka gry na fortepianie to żadne zajęcie. Ale możliwość wypicia złocistego, w towarzystwie innych zlotowiczów, jest zacniejsze. :slight_smile: Może więc Poznań?

Pozdrawiam,

Dimatheus

Gdybym w zeszłym tygodniu się nie połamał to w tym tygodniu mógłbym skoczyć na Poznań… ale tak, nie chcę odpuszczać większości zajęć…

Już jutro zobaczę niektóre zlotowe człowieki :D 

Andrewi - dołącz do mnie w Toruniu  :smiley: Dopiero popołudniu jadę :wink:

Ja Ziggurada wspominam jako świetnego tancerza :stuck_out_tongue: A tu proszę…  Pan Imprezowicz :wink:

Dziękuję :slight_smile: