Hej,
A no.
No właśnie, pakuj się facet.
Nie dziękuj, tylko pojawiaj się na spotkaniu.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
A no.
No właśnie, pakuj się facet.
Nie dziękuj, tylko pojawiaj się na spotkaniu.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Postaram się ale mam gości spoza Poznania na weekend… Nie obiecuję ale zrobię wszystko żeby Was zobaczyć
Hej,
No to trzymamy za słowo.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dodane 18:37 2014-10-04
Hej,
Ekipa kręci się po starym rynku. Ktoś jeszcze dołączy do nasze szczęśliwej trzódki?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dodane 21:12 2014-10-04
Hej,
Ostatecznie osiedliśmy w Johnnym Rockerze. Jakby co, zapraszamy.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Trzódko… jak byście trzech króli widzieli to znaczy, że macie iść w stronę gwiazdy i że święta w tym roku wcześniej niż zawsze
Dimatheus, leyda, wiosenka- cieszę się, że mogłam się z Wami spotkać chociaż na obiad i kawkę Mam nadzieję, że szczęśliwie i w dobrych humorach dotrwacie do jutra
Jakaś fotorelacja będzie?
Dimatheus pstryknął kilka fotek w PCC, mam nadzieję, że z tego co się tam teraz wyrabia też coś wrzuci
Cokolwiek by sie tam wyrabiało to Dimatheus i tak wrzuci:)
Hej,
Generalnie nie liczyłbym na żadną relację. Po prostu jest świetnie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Tak jest- Trzeba było tam pojechać i zobaczyć na własne oczy (jak się tańczy kankana na stoliku :P) a nie podpuszczać o pokazanie zdjęć- Oczy nie widzą, serce nie boli
nie każdy może z różnych powodów
A co myślisz, że np. Wiosence było łatwo, jesienią zjawić się w Pznaniu? Wbrew prawom natury- Chcieć to móc, ale wymówkę zawsze łatwiej znaleść
Hej,
A co ja mam powiedzieć? Ponad 350 km pociągiem, by dojechać do Poznania. Ale co tam. Warto było - zdecydowanie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja tam metrówką mierzł nie będę ale co sobie pośpiewałeś, to pośpiewałeś- huczało aż w mojej Patagonii na stepie
Hej,
Oj żebyś wiedział - mój utwór wykonałem nawet dwa razy. Się działo.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dzięki za niesamowity mini zlot!
Moi ulubieni zlotowi tancerze nie zawiedli
Występ Dimatheusa gromko oklaskiwałam dwa razy
Nocny Poznań wart poznania
O, i to się nazywa pozytywne zakończenie dnia. Zadowolenie ludzi ze wspólnego przebywania w swoim towarzystwie. Jednak ten portal to nie tylko zakulisowe gierki niektórych użytkowników. To też miejsce gdzie rodzą się prawdziwe przyjaźnie dla których nawet odległość nie stanowi problemu- tylko wypada pogratulować postawy
Wiecie co, ja rozumiem brak relacji… No ale żadnym zdjęciem się z nami nie podzielić? Toż to zakrawa o skandal;)
fajnie było
Ale nie wiem dlaczego dzisiaj rano po przebudzeniu miałam w telefonie datę 01 styczeń 1980r
Niezła jazda, ale aż takie déjà vu :shock: