Która godzina? Przed 17:00 czy po?
Która godzina? Przed 17:00 czy po?
Hej,
Po prostu do Katowic mam “nieco” bliżej.
Generalnie koło 18-tej. Ale może być wcześniej.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Postaram się wpaść, ale powrotny autobus mam o trochę niefajnej godzinie “23.11.2014 niedziela 00:20”.
I ja wpadnę :D.
Powinienem być w mieście. Ale żeś sobie wybrał termin. Akurat ostatniego dnia długiego weekendu.
Udanych spotkań Napiszcie potem chociaż w paru słowach kto był itd.
Pozdrowienia
I koniecznie videorelacja.
Hej,
Zawsze można posiedzieć do 23:30, wrzucić Cię do busa i uciekać do domku.
No liczę na to.
Oj tam, pakuj się do pociągu i przyjeżdżaj.
Rozwaliłeś mnie tym na maksa. Jakaś fotka ze spotkania pewnie w wątku się pojawi. Ale żeby videorelacja?!
Pozdrawiam,
Dimatheus
A co to szkodzi?Ludzie sobie obejrzą i też będą coś w tym stylu organizować.
Hej,
Obawiam się, że moja komórka może nie wytrzymać takiego obciążenia… Nie wspominając już o transferze i baterii.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Nie musi być na żywo.
Hej,
A no to zmienia postać rzeczy. Ale nie wiem, czy później nie trzeba by wyrzucać z materiału pewnych kawałków. A i Overa wypadałoby wyciąć, tak co by osoby, które nadal go nie znają, żyły w słodkiej nieświadomości, że Over jest blondynką.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Oo tak trochę mam braków w postach, ale już nadrobiłem to.
Zamierz biec? 11.11 trochę lichy termin. Mam nadzieję, że coś uda mi się jeszcze wykombinować
Hej,
Oczywiście zapraszamy.
I tak trzeba będzie nowy wątek założyć.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Miałem napisać, co ze spotkaniem. Małe perturbacje, niekompetencja niektórych użytkowników, którzy “mają obecnie za dużo na głowie”, ale w końcu mamy konkret. Spotykamy się standardowo - czyli w Katowicach w Maxi Pizzy przy ulicy Sobieskiego 17 około godziny 17:30. Jeśli ktoś jest chętny, serdecznie zapraszamy.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej, jakaś mała relacja?
Dimatheus liczę na Ciebie
Szkoda, że mnie tam nie ma, z drugiej strony moglibyście wybrać lokal z piwem beczkowym, lepszej jakości