Widocznie każdy już ma swoją myszkę
Widocznie tak.
BTW Czy ktoś z osób, które jutro będą na PGA ma zamiar kupować płytę Asusa za 199 zł? http://www.x-kom.pl/l/PGA-2014
Ja bym ten routerek ASUSA za 99 zł łyknął
Rutery Asusa raczej nie mają dobrej opinii.
Oj nie wiem skąd ty Jaro070 takie opinie bierzesz? Obecnie od kliku ładnych lat mam bezawaryjnie i stabilnie dzialający WL500G i był to Mercedes wśród routerów, teraz muszę zmienić, bo jak na chwile obecną ma dla mnie za słaby zasięg i rozpatruję się za rozsądnym zastępcą.
Czytałem kiedyś o problemach z rozłączaniem neta na ruterach Asusa. Ten model z X-KOMu to średnia/wyższa półka, więc może będzie w porządku.
W taką właśnie celuję :)
Ciekaw jestem jak sprawuja się Asusy. W swojej historii domowego internetu miałem Edimax, Pentagram, D-link, LinkSys, Tp-Link. Aktualnie jadę na dwóch Tp-Linkach i mozna powiedzieć, że zapomniałem o ich istnieniu. Największą porażką był Pentagram, który połączenie Wi-Fi zrywał co kilkanaście minut i wiązało się to z koniecznością jego sprzętowego restartu.
co jak co ale TP-LINKi to świetne produkty w niezłych cenach i moim zdaniem nie ma co kombinować z innymi routerami
szkoda, że nie ma takich targów na śląsku bo do Poznania daleko
Hej,
Też się zastanawiałem, ale kolejny weekend w październiku poza domem, to chyba byłoby lekkie nadużycie. Na szczęście Redakcja relacjonuje wydarzenie, więc nie ma źle.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Są takie targi Zapraszam w marcu na Intel Extreme Masters
Hej,
Och tak, zacna impreza była. Kolejna też się szykuje w pięknym stylu.
Pozdrawiam,
Dimatheus
o IEM wiem ale to nie do końca to samo bo bardziej skupione na kilku grach
Strefa wystawiennicza była bardzo podobna do tej z IEM, tylko w Poznaniu było więcej stoisk Cosplayerzy moim zdaniem, w Katowicach byli lepsi
Czyżby…
"To już jest koniec, nie ma już nic,
Hej,
No nie wiem, czy tacy wolni… Temat czeka i krzyczy o czterotysięczny post, więc nie może umrzeć. Może więc jakieś spotkanko? O właśnie, 22-go listopada (sobota), planujemy wypad na “soczek jabłkowy” i pizzę w Katowicach. Jeśli ktoś chętny, zapraszamy. Dodatkowe informacje wkrótce.
Pozdrawiam,
Dimatheus
A Wy dalej z tymi Katowicami… Nie raz już wspominałem, że jedynym słusznym miejscem na spotkanie jest trójmiasto. Morze byście zobaczyli, świeżym powietrzem odetchnęli to nie…
Nie było mnie trochę czasu i byłem pewien że na 4k już się nie załapie. A jednak!
No nie mów, że jedyne 4K z tego rocznego zlotu to tylko to od Henryka. Brakuje tylko “kilku” postów
Popieram w pełni.
11 listopad Gdańsk
Kto chętny ?? Ja będę do 12 listopada