HotZlot 2014 - wątek ogólny

Hej,

No w sumie tak. Ale trzeba wybrać jakiś kompromis. A Fortuny lanej nigdzie na Śląsku nie uświadczysz. :frowning:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Piwo… piwo… towarzystwo się liczy :wink: a to jak widzę zacne :smiley:

Pozdrowienia chłopaki :slight_smile: !

Hej,

Dzięki, już chłopaków pozdrawiam i przesyłam pozdrowienia od śląskiej ekipy. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Tylko pięć osób, ale i tak fajnie było, 4 pizze pół metrowe zostały wchłonięte :stuck_out_tongue:

Dzięki Wiosenka za pozdrowienia :*

Hej,

Też byłem w szoku, że tyle daliśmy radę zjeść. Jednym zdaniem można napisać: “Było zacnie!”.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Spotkanie z Redakcją DP w dniu 27 listopada (czwartek).

Pub Piwna Stopa Poznań ul.Szewska 7 Od 18-stej mamy salę :slight_smile:

Hej,

Ja niestety nie dam rady, ale bawcie się dobrze. :wink:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Będę jednak! Vanshei nie może to babę pośle hehe :stuck_out_tongue: Za długo nie zabawię, bo o 21 mam pociąg powrotny, ale zawsze coś.

Super! Udanego spotkania!

Ha! Właśnie do mnie dotarło że jestem z wami 10 lat! Poznań daleko ale następne/bliższe zloty będę śledził. Pozdrawiam

Hej,

No i wychodzi na to, że wątek padł śmiercią naturalną na 450 postów przed zamierzonym celem… Rest in peace.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Strasznie to wredne, odbiera mi możliwość zamknięcia tego wątku na 3999 poście :frowning:

Hej,

Zawsze Dimatheus może otworzyć, dodać notatkę: “Cel osiągnięty - zamykam!” i zamknąć wątek. Ale chyba nici z tego.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Tak blisko, a tak daleko… :stuck_out_tongue:

Jeszcze takich 447 ponarzekań i może dobrniemy do zamknięcia :slight_smile:

To ja tu też z narzekaniem… obijacie się Panowie…  a można  albo powspominać były zlot… albo rozmarzyć się nad następnym… albo zrobić ranking ulubionych zlotowych zamków… itd. itp.

Przyszłam, nieco namieszałam…

Miłego dnia :smiley:

Hej,

No napiszę tak - pomysł jest całkiem fajny… Tylko więcej narzekaczy trzeba. :smiley:

No nie wiem, można się rozmarzyć i ciężko później do codzienności wrócić. To może jakiś kolejny mini zlot?

Pozdrawiam,

Dimatheus

Pożar zamku w Kliczkowie. Poważny, ewakuacja obsługi i gości

[http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17088557,Pozar_zamku_w_Kliczkowie__Powazny__ewakuacja_obslugi.html](http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17088557,Pozar_zamku_w_Kliczkowie Powazny ewakuacja_obslugi.html)

O jaka szkoda i to w skrzydle gdzie znajduje się Apartament Generalski Loży Szyderców :frowning:

Od razu pożar parę m2 się zjarało i afera wielka :slight_smile: