HotZlot 2014 - wątek ogólny

Over  chcesz zaliczyć kolejnego bana za multikonto ?

ON ma bana zaco ? :o

On wie za co :stuck_out_tongue:

Zresztą zostało napisane  ;)

Ja bym się tu nie certolił-> ban za multi i destination @Lisek :lol:

@Fiesta? Skoro go zwąchałeś to czyń honory domu :smiley:

Słowo stało się ciałem  :P

Amen :slight_smile:

Co ze spotkaniem w Poznaniu? Wypaliło? Jakaś relacja (chociaż kilka zdjęć) w formie postu by się przydała ;) 

Było spotkanie przy piwie a jak :slight_smile: DjLeo do dziś się po nim leczy :slight_smile:

Pogonił fanty od Fibaro  i zrobił  imprę jak się patrzy    ;)

jeśli dobrze pamiętam to kiedyś miał okazję napisać kilka komentarzy w swoim stylu i wyłapał 

Hej,

Tak, ale chodziło o odpoczynek od portalu i komentarzy pod newsami. Ban na forum nie równa się banowi na dobreprogramy i odwrotnie.

A ban na forum w dawnych czasach to zupełnie inna historia…

Pozdrawiam,

Dimatheus

Było piwko, Krogulec jakieś fotki trzaskał :) 

Było dosyć małe grono ale za to bardzo zacne :slight_smile:

Chcesz mi powiedzieć, że zbanowaliśmy jakiegoś niewinnego Usera :smiley: Który przypadkiem nadał Sobie nick zbliżony do Overa? :lol:

Hej,

Nie, nie chodzi o niewinnego czy winnego usera. Wierzę, że skoro banujcie kogoś, to są do tego solidne podstawy. Nie jestem żadną komisja czy sądem, by kwestionować decyzję kolegów. :slight_smile: Chodziło raczej o to, że Over swego czasu dostał bana na komentarze na portalu, by nieco ochłonąć; co oczywiście nie było tożsame z banem na forum.

Pozdrawiam,

Dimatheus

To ten wątek jeszcze żyje i jest otwarty? No, no, no…

Ciekawe do ilu postów dobrnie. :wink:

miejmy nadzieję, że 4000 osiągniemy do kolejnego HZ :slight_smile:

Nie   macie   tak  wiele czasu :wink:

W kwietniu zapewne pojawi się  na  forum wątek  o HZ 2015 i  ten   nie  będzie  miał  sensu  istnienia  :)

hehe miałem napisać do powstania wątku o HZ2015 :smiley:

Spoko, do kwietnia jeszcze 4 miesiące - damy radę :slight_smile:

Hej,

Nie byłbym do końca pewien. Brakuje już niewiele, ale zapał pisania w wątku już dawno zmniejszył się kilkukrotnie - tak jak i liczba piszących.

Pozdrawiam,

Dimatheus