Over chcesz zaliczyć kolejnego bana za multikonto ?
ON ma bana zaco ? :o
On wie za co
Zresztą zostało napisane ;)
Ja bym się tu nie certolił-> ban za multi i destination @Lisek :lol:
@Fiesta? Skoro go zwąchałeś to czyń honory domu
Słowo stało się ciałem :P
Amen
Co ze spotkaniem w Poznaniu? Wypaliło? Jakaś relacja (chociaż kilka zdjęć) w formie postu by się przydała ;)
Było spotkanie przy piwie a jak DjLeo do dziś się po nim leczy
Pogonił fanty od Fibaro i zrobił imprę jak się patrzy ;)
jeśli dobrze pamiętam to kiedyś miał okazję napisać kilka komentarzy w swoim stylu i wyłapał
Hej,
Tak, ale chodziło o odpoczynek od portalu i komentarzy pod newsami. Ban na forum nie równa się banowi na dobreprogramy i odwrotnie.
A ban na forum w dawnych czasach to zupełnie inna historia…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Było piwko, Krogulec jakieś fotki trzaskał :)
Było dosyć małe grono ale za to bardzo zacne
Chcesz mi powiedzieć, że zbanowaliśmy jakiegoś niewinnego Usera Który przypadkiem nadał Sobie nick zbliżony do Overa? :lol:
Hej,
Nie, nie chodzi o niewinnego czy winnego usera. Wierzę, że skoro banujcie kogoś, to są do tego solidne podstawy. Nie jestem żadną komisja czy sądem, by kwestionować decyzję kolegów. Chodziło raczej o to, że Over swego czasu dostał bana na komentarze na portalu, by nieco ochłonąć; co oczywiście nie było tożsame z banem na forum.
Pozdrawiam,
Dimatheus
To ten wątek jeszcze żyje i jest otwarty? No, no, no…
Ciekawe do ilu postów dobrnie.
miejmy nadzieję, że 4000 osiągniemy do kolejnego HZ
Nie macie tak wiele czasu
W kwietniu zapewne pojawi się na forum wątek o HZ 2015 i ten nie będzie miał sensu istnienia :)
hehe miałem napisać do powstania wątku o HZ2015
Spoko, do kwietnia jeszcze 4 miesiące - damy radę
Hej,
Nie byłbym do końca pewien. Brakuje już niewiele, ale zapał pisania w wątku już dawno zmniejszył się kilkukrotnie - tak jak i liczba piszących.
Pozdrawiam,
Dimatheus