No bo ile można pisać o niczym, na siłę, żeby tylko ponabijać posty w temacie?
Hej,
No właśnie wychodzi, że zdecydowanie mniej niż 4 tysiące postów.
Pozdrawiam,
Dimatheus
No co jest Panie i Panowie ? Już się nie chce pisać by dobić do tych 3999 postów ? To już większe wzięcie ma dział “dawno, dawno temu …”.
Jeśli chodzi o wspominki to bardzo ciepło wspominam nasze “latanie” z noktowizorem po całym terenie zameczku i ogrodach w zupełnej ciemności i rozkminianie zagadek geo-lokalizacyjnych. A i bilard przy piwku w świetnym towarzystwie …
Przy bilardzie fakt - naśmiałem się jak nigdy wcześniej
Drogie koleżanki i koledzy
Chciałbym życzyć wam zdrowych, spokojnych, ciepłych i wypełnionych miłością świąt Bożego Narodzenia, samych dobrych chwil spędzonych w gronie najbliższych wam osób i samej pomyślności w Nowym Roku!!
A… no i spotkania na HotZlocie 2015!
Tu życzenia trafią do małej ilości osób, ale w sumie co tam powtórzę w kilku miejscach
Zdrowych i Wesołych Świąt dla świetnych ludzi, których mam okazję poznać przez ten portal, bez Was (i oczywiście HotZlotu) życie nie byłoby takie same. Także wszystkiego co najlepsze w zbliżającym się nowym roku, dużo zdrowia, miłości i kasiory
O! i takich humorów jak graliśmy w Doodle - te miny jak ktoś nie zdążył wziąć karty
Hej,
No tak, szczególnie po tych chaszczach, w których ukryta była 2 skrzynia…
Albo jak wziął, gdy nie miał. Bo o Totemie to już nie wspomnę.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Jak się uda, to w przyszłym roku zagramy znów
Hej,
No mam nadzieję, że się uda z terminem. Brat się chajta, więc może wypaść nieciekawie…
Pozdrawiam,
Dimatheus
A też od siebie dodam życzenia, a co mi tam. :)
Życzę Wszystkim Zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia, aby były spędzane w gronie rodzinnym, wszystkie smutki ukryły się w kącie, a same radości niech świecą cały rok do kolejnych świąt. No i oczywiście abyśmy spotkali się ponownie na kolejnym HotZlocie. Nie umiem tak ładnie rymować słów, ale starałem się.
Witajcie moi drodzy zlotowicze
Wspaniałego, wyjątkowego, rodzinnego, świątecznego czasu. A Nowy Rok niech przyniesie cale pozytywy… w tym nasze kolejne spotkanie
Wiosenka
PS. Dzięki Neo.
Malutki duo pendrive z kingstona właśnie zakończył żywot z przegrzania Komuś jeszcze się to przytrafiło?
Mój co prawda działa ale nie da się go zmusić aby był bootowalny, kiedyś straciłem ponad 2h na przygotowanie go i lipa, użycie każdego innego pena ze Zlotu działa bez problemu
Ja swój oddałem. Za dużo mi się tych wszystkich pamięci nazbierało.
w unetbootin to robiłeś?
Ja mam dwa takie kingstony duo i obydwa śmigają dobrze jako bootowalne pendrajwy
Mi ten program napsuł sporo krwi. Od jakiegoś czasu do tego celu używam tylko i wyłącznie dd.
Hmm… nie zaprzeczam, że dd jest wspaniały - ale osobiście z unetbootin’em nie miałem żadnych jazd
właśnie, semtex , spróbuj właśnie przez dd stworzyć z Twojego kingstona bootowalnego pendrajwa. Zweryfikujesz dzięki temu czy faktycznie jest lipny, czy nie
Ostatnio miałem sporo roboty z instalacją systemów (głównie linuksowych) na maszynach bez napędów. Próbowałem robić bootowalne pamięci za pomocą Unetbootin i jeszcze jakiegoś innego programu, już nie pamiętam jakiego, bo efekt był podobny, czyli brak możliwości bootowania z tak przygotowanego pena. Po użyciu do tego celu dd - wszystko działa bez najmniejszego problemu (jedynie Windows później źle takiego pena rozpoznaje i nie potrafi go sformatować, ale jak ma się poza Windowsem jakiś normalny system operacyjny, to problemu nie ma :D)