300 postów to wbrew pozorom całkiem sporo…
I nie piszcie proszę o piwach bo ja jestem na zwolnieniu z alkoholi przez najbliższy miesiąc…
300 postów to wbrew pozorom całkiem sporo…
I nie piszcie proszę o piwach bo ja jestem na zwolnieniu z alkoholi przez najbliższy miesiąc…
Oficjalny termin i miejsce właśnie zostały podane do wiadomości w filmiku z Anią w roli głównej
To musicie podkręcić tempo, póki nie ma wątku o nowym zlocie
Ania była, werbelki były, teraz tylko czekać lipca i kierunek Zamek na Skale
Dobrze urlop zaklepałem :>
Nie wiem czy się dostanę, ale też już mam zaklepany urlop i termin na wypożyczenie karcianek z mojej byłej pracy I jakby ktoś jechał z kujawsko - pomorskiego to będę miał jedno miejsce w samochodzie wolne jeszcze
Hej,
To się nazywają mieszane uczucia - niby tak blisko, a tak daleko…
Pozdrawiam,
Dimatheus
No to kto zakłada nowy wątek? ;>
Hej,
Wypada chyba zaczekać na oficjalny news na DP.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja 4 lipca mam obronę, a 5go absolutorium, więc proszę tam moje zdrowie wypić
Hej,
Ja 4 lipca jestem na weselu u młodszego brata… Więc w tym roku niestety też wypadam z Hot Zlotu… Zastanawiam się, kto będzie prowadził relację na żywo.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Właśnie o to miałem spytać, jak przeczytałem pierwszą cześć posta
No to termin nieoficjalny potwierdził się ;)
Nawet w tym roku o urlop martwić bym się nie musiał, ale… czy dostanę zaproszenie? o to martwić się trzeba jak co roku
No i kłopot nr dwa - czy mnie żona puści
Zasada jest prosta, HZ to świętość i nie ma innej opcji. Musisz jechać. Jak żona tego nie rozumie, to ją trzeba zmienić
To samo tyczy się młodszego brata
Jak to nieoficjalny już kilka miesięcy temu Krogulec na Facebooku podał termin w formie szyfru
Nie no nie piszemy dalej ;0
Jest to opcja do rozważenia, ale lepiej niech desert tego nie czyta
Jak to młodszy brat to tym bardziej.
A pamiętacie … chyba zapomniałem
Hej,
Ale mimo wszystko żonę łatwiej zmienić niż brata. Brat to więzy krwi, a żona to w sumie obca kobieta jest…
Pozdrawiam,
Dimatheus