Hej,
No to czeka Cię mała wywrotka w życiu - ale chwilami naprawdę bardzo przyjemna… To duża zdrówka mamusi życzę!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
No to czeka Cię mała wywrotka w życiu - ale chwilami naprawdę bardzo przyjemna… To duża zdrówka mamusi życzę!
Pozdrawiam,
Dimatheus
@desert13 ja równiez zrozumiałam, że to o przyszłego Maluszka chodzi A co do odległości, to zawsze się to da jakoś “przeskoczyć”
+1 :mrgreen:
To już za chwilę Gratuluję ;)
O życiu wiem aż za dużo. Po prostu nie pozwalam sobie wchodzić kobietom na głowę
Wow dawno nie byłem aktywny (z powodu wielu rzeczy) a tu widzę że się jakaś grubsza impreza szykuje niż HotZlot, czy się mylę @desert13 (wiesz że chcę być wujkiem :P) ???
A co do racji, to ja wiem jedno kobieta ma zawsze rację i nie wypada się z nią kłócić. :)
Pozdrawiam Serdecznie,
Jarek
Jest takie stare hiszpańskie przysłowie.
“Życzenie kobiety jest wolą Boga”
…
I pewnie dlatego mamy tylu ateistów
Pangrys +1
Hej,
Dziwne, że i Draculla, i Desert milczą w kwestii Maleństwa.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Chcą nas zaskoczyć. :?
Redakcja w tym roku trzyma nas w napięciu do ostatniej chwili, do rozpoczęcia HotZlotu 2015 pozostał równo miesiąc, a o rejestracji cisza jak makiem zasiał …
No dobrze, należy przyznać Ci rację, chociaż informacje miałeś pewnie z pewnego źródła z Lipna? Czyż nie? :P
Tak więc w tym roku, abyśmy pojawili się na zlocie potrzebowalibyśmy 3 zaproszeń.
@Pangrys - jak zwykle trafnie
Nie no, bez przesady.
Jak na razie mamy zaledwie dwa tygodnie różnicy w porównaniu z zeszłym rokiem
Ja żadnych plotek nie rozsiewam co za insynuacje Dracullo
Po prostu można było tu to i owo wyczytać
Wiosenne pozdrowienia dla wszystkich
No proszę. Gratuluję przyszłym rodzicom.
Szansa że młody poskacze na DRM’ach jest
Od razu młody…a może młoda,co?
P.S dziękujemy za gratulacje.
Nie ważna płeć, niech się już pojawi - rodzice będą szczęśliwi … a później wychować w duchu DP
Oj nie wiem, ale i tak mam 50% szans że zgadłem