Kurtka tylko w wersji szykownej czerwonej. Miodzio. Choć te wewnętrzne kieszenie to jakiś koszmarek. Przydały by się jeszcze jakieś czapki i spodenki i komplecik gotowy xD
To ja poproszę bokserki jak już taki koncert życzeń uruchamiamy
Kurtki są świetne, aż chciałoby się mieć drugą taką samą tylko w innym kolorze… Albo polarek
Koncert życzeń? Poproszę Astona Martina DB9, oczywiście może byc pomarańczowy, z logo dp na masce
A ja Sokoła Millenium :P
Przyznaję, nie ćwiczyłam Ale spoko, może kiedyś się uda
Zgadzam się. Mimo, że byłam tylko raz to koszulek troszkę nazbierałam Nie wiem z którego to Zlotu były, ale te z rebusem z prosiaczkiem na środku były genialne, zarówno męski jak i damski krój
Tia … Shaki nawet założył po długiej walce, efekt był komiczny więc na wszelki wypadek moją kurtkę używa ma żona
A no, ale przynajmniej z ciasnej kurtki, Shaki zrobił mi rozciągnięty rozmiar L
Się przyczepiliście do kurteczek , fajne są zwłaszcza niebieskie w sam raz na rower. Śmigałem jesienią i wiosną też śmigam,
Hehe, jak ten Policjant ze “Złotopolskich”
Właśnie, Ronin będzie paradował w tym mundurku co ma na nowym avku, a wy wybrzydzacie
Fakt, kurtka jest świetna Biegałem w niej całą zimę i sprawdza się doskonale, bo chroni przed zimnym wiatrem i opadami, ale nie jest gruba, więc nie grozi “zagotowanie”
Nowsze koszulki są trochę cieńsze bo dużo osób narzekało, że wcześniejsze koszulki są… zbyt grube i za mocno zabudowane pod szyją (co zwiększało skłonności do pocenia się w lecie). Natomiast jeżeli chodzi o nadruk to w ub.r. trenowaliśmy nową technologię nadruku - ma ona szereg plusów, ale nie jest tak trwała, m.in. dlatego rozdawaliśmy tylko po jednej koszulce. W tym roku nadruk będzie ponownie w starej technice.
Generalnie koszulki w ub.r. roku były wykonywane pod dużo większym rygorem czasowym (późno je zamawialiśmy, pierwotnie w ogóle nie miało ich być) bo mieliśmy rozdawać kurtki, których koszt produkcji wielokrotnie przewyższa koszt zrobienia koszulek (a wszystko musimy przecież zmieścić w jakimś budżecie). Ostatecznie doszliśmy jednak do wniosku, że choćby jedna koszulka musi być
Jeśli mam być szczery to w koszulkach z 2012 roku podobało mi się to że… a) były większe niż te z ubiegłego roku, b) były bardziej rozciągliwe niż te z ubiegłego roku w moim wypadku to bardzo ważne
A mi znowu najbardziej się podobały te sprzed roku i bodajże sprzed 2 lat - zielone z napisem Dobreprogramy (były też niebieskie i chyba pomarańczowe), a w napis był wtopiony Wasz “płytożerca” Co do trwałości druku, to ja nie mam zastrzeżeń - może chłopaki wystarczy nie chodzić codziennie w jednej i tej samej koszulce?
Przyznaj się że od zlotu swojej nie prałeś
2 tygodnie temu znalazłem nieużywaną koszulkę od GG z HZ w Dolinie Charlotty - Więc tak, nie była prana
Mówię o zeszłorocznej
Gowain nie wiem jak ty, ale ja czasami piorę koszulki. Może dlatego u Ciebie się napisy nie zdzierają w nowszych koszulkach
Ja koszulki z dobrychprogramów traktuje szczególnie. Zawsze są prane ręcznie, teraz jak jest ciepło to chodzę w nich codziennie do szkoły o nadruki się trzymają. Oczywiście codziennie w innej, bo wystarcza mi ich na cały tydzień. Będzie w tym roku nowy wzór?