HotZlot 2014 - wątek ogólny

Ja mam swoją jeszcze z 2008 i tylko lekko wzorek popękał :slight_smile:

A tak z innej beczki - zaproszenia rozesłane i oficjalnie ogłaszam, że sezon opier***lania się na blogach został rozpoczęty :wink:

Grabisz sobie :stuck_out_tongue:

Mnie najbardziej do gustu przypadła pomarańczowa koszulka, a co do wytrzymałości mimo, że ciągle używam ich (i piorę :slight_smile: ) to jakoś żadna nie traci nadruku.

Co do kurtek kolorek nieźle oko przyciąga, a za nim logo DP więc człowiek taki dumny się czuje, do tego plecaczek więc możę w ty roku jakieś trampki będą czy czapka?

W każdym razie urlop mam zaklepany od 23.06 do 10.07 :slight_smile:

Co do loga, jesli dobrze kojarzę to do dziś rana był termin na zmianę?

Ot moje luźne spostrzeżenie.

W jakim czasie od otrzymania zaproszenia trzeba potwierdzić obecność? :slight_smile:

Jest w zaproszeniu:

“Uwaga! Z priorytetowej rejestracji będzie można skorzystać tylko do soboty, 31 maja, do godz. 23:59.”

Dzięki bardzo WODZU :slight_smile:

Ja bym prosił o opcję w ustawieniach profilu - “W razie otrzymania zaproszenia, dożywotnio potwierdzam uczestnictwo w każdym przyszłym HotZlocie”. 

:smiley:

W zeszłym roku proporcje bardzo mi się podobały  :wink:

:slight_smile:

Już od Wrocławia miałam super obstawę :smiley:

Pozdro chłopaki :smiley:

Uważałbym na określenia “skala ilości” jeśli w pobliżu jest zbyd duża liczba zero-jedynkowych geeków :stuck_out_tongue_winking_eye:

o Paaanie, produkcja wre cały rok! Chociaż z przykrością stwierdzam, że osiadłem na mieliźnie ostatnio - kolega, z którym zdarza mi się warzyć wygrał II miejsce w konkursie piwowarów domowych na ostatnim festiwalu dobrego piwa. Ale z drugiej strony to motywacja do dalszych działań pod szyldem Smoked Stout:

stout.jpg

:wink:

A jak z hostessami bo ktoś już pytał, a odpowiedzi nie było, a wiadomo jest to też ważna część imprezy, aby szło z nimi pogadać, potańczyć itd., a nie żeby tylko stały i wyglądały.

Axles teraz to się już musisz przyznać, że ty na HZ jeździsz tylko po to by robić zdjęcia rozwodowe z hostessami :stuck_out_tongue:

@klisza

Dokładnie zmotywujesz się i twoje wyroby będą jeszcze lepsze :slight_smile:

Zakładam że żona nie czyta tego forum? :smiley:

Ja pytałem i uzyskałem odpowiedź czytaj dokładnie :wink:

Axles, muszę Ciebie zmartwić :wink: otóż Kodeks Profesjonalnej Hostessy (i/lub Hostmana) zabrania spoufalać się z gośćmi :stuck_out_tongue_winking_eye: vide: http://impevent.pl/blog/hostessy/

@freyah - no chyba że redakcja da więcej zaproszeń kobietom :wink:

Ale właśnie takie jest zadanie hostess - mają stać i wyglądać… Nie przebywałeś ostatnio za długo z Overem? :stuck_out_tongue:

Heh Axles nie przebywał za długo (dopiero zacznie), natomiast wynika to z tego że jeżeli hosstessy dają sobie robić fotki z innymi oznacza to iż są nieprofesjonalne? Wnioskując po linku od Januszka