Ja mam swoją jeszcze z 2008 i tylko lekko wzorek popękał
A tak z innej beczki - zaproszenia rozesłane i oficjalnie ogłaszam, że sezon opier***lania się na blogach został rozpoczęty
Grabisz sobie
Mnie najbardziej do gustu przypadła pomarańczowa koszulka, a co do wytrzymałości mimo, że ciągle używam ich (i piorę ) to jakoś żadna nie traci nadruku.
Co do kurtek kolorek nieźle oko przyciąga, a za nim logo DP więc człowiek taki dumny się czuje, do tego plecaczek więc możę w ty roku jakieś trampki będą czy czapka?
W każdym razie urlop mam zaklepany od 23.06 do 10.07
Co do loga, jesli dobrze kojarzę to do dziś rana był termin na zmianę?
Ot moje luźne spostrzeżenie.
W jakim czasie od otrzymania zaproszenia trzeba potwierdzić obecność?
Jest w zaproszeniu:
“Uwaga! Z priorytetowej rejestracji będzie można skorzystać tylko do soboty, 31 maja, do godz. 23:59.”
Dzięki bardzo WODZU
Ja bym prosił o opcję w ustawieniach profilu - “W razie otrzymania zaproszenia, dożywotnio potwierdzam uczestnictwo w każdym przyszłym HotZlocie”.
W zeszłym roku proporcje bardzo mi się podobały
Już od Wrocławia miałam super obstawę
Pozdro chłopaki
Uważałbym na określenia “skala ilości” jeśli w pobliżu jest zbyd duża liczba zero-jedynkowych geeków
o Paaanie, produkcja wre cały rok! Chociaż z przykrością stwierdzam, że osiadłem na mieliźnie ostatnio - kolega, z którym zdarza mi się warzyć wygrał II miejsce w konkursie piwowarów domowych na ostatnim festiwalu dobrego piwa. Ale z drugiej strony to motywacja do dalszych działań pod szyldem Smoked Stout:
A jak z hostessami bo ktoś już pytał, a odpowiedzi nie było, a wiadomo jest to też ważna część imprezy, aby szło z nimi pogadać, potańczyć itd., a nie żeby tylko stały i wyglądały.
Axles teraz to się już musisz przyznać, że ty na HZ jeździsz tylko po to by robić zdjęcia rozwodowe z hostessami
Dokładnie zmotywujesz się i twoje wyroby będą jeszcze lepsze
Zakładam że żona nie czyta tego forum?
Ja pytałem i uzyskałem odpowiedź czytaj dokładnie
Axles, muszę Ciebie zmartwić otóż Kodeks Profesjonalnej Hostessy (i/lub Hostmana) zabrania spoufalać się z gośćmi vide: http://impevent.pl/blog/hostessy/
Ale właśnie takie jest zadanie hostess - mają stać i wyglądać… Nie przebywałeś ostatnio za długo z Overem?
Heh Axles nie przebywał za długo (dopiero zacznie), natomiast wynika to z tego że jeżeli hosstessy dają sobie robić fotki z innymi oznacza to iż są nieprofesjonalne? Wnioskując po linku od Januszka