Skąd ta obawa?
Jakby nie patrzeć oficjalna zapowiedź już była i to całkiem niedawno.
Skąd ta obawa?
Jakby nie patrzeć oficjalna zapowiedź już była i to całkiem niedawno.
I to nawet z werblami!
I to są dwa najpoważniejsze, jak co roku, pytania…
Widzę, że to dość ogólny problem, nie czuję się wobec tego osamotniony. :x
Ogólnie dziwne to jest, HotZlot przecież już za mniej niż 4 tygodnie (26dni) i ani zapro, ani info oficjalnego na stronie DP. Ani nic na stronie HotZlot.pl.
Nie chcę snuć teorii spiskowych, ale brak info wcześniejszego może wiązać się wyłącznie z problemami organizacyjnymi (sponsorzy), no bo z czym innym? Trzymanie nas w napięciu nie jest w mojej ocenie na rękę redakcji. W końcu ludzie też muszą mieć czas zorganizować wszystko. Obyś się mylił Pangrys. Ale ten brak info mnie wciąż martwi, mimo krótkiego przerywnika w Snapshocie. Zbyt nieśmiałe info, takie trochę asekuracyjne, jakby nie wypaliło jednak.
Wydaje mi się (czyli mogę się mylić), że w poprzednich latach też można było.
Tylko spokój…
Podejrzewam, że jutro (znaczy się dzisiaj) będzie info. Tak moja szklana kula mówi
Obyś się nie mylił
Jeśli byłaby to prawda to oznaczałoby że kawa zrobiona przed chwilką smakowałaby jak nigdy dotąd … jak na razie to lura …
@gowain - smocza kula ?
przeczyść ją dobrze
Hej,
Calm down, guys. Będzie dobrze. A jak nie będzie dobrze, to będzie źle. Wszystko okaże się już wkrótce.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Też mam coś złe przeczucia z HZ pomimo zapewnień. Ale bądźmy dobrej myśli - pewnie Redakcja chcę w mistrzowskim stylu poinformować nas o HZ
Co ciekawe na tej stronie podają, że zostało “tylko” 5 pokojów, ale podają podobnie przy innych hotelach, więc może to być jedynie “hłyt marketingowy”, gdyż na innej stronie, w tym terminie, bez problemu mogę zarezerwować dużo więcej pokojów…
Ale póki co i tak trzeba poczekać na oficjalne info, no i przecież przede wszystkim na zaproszenie.
@DjLeo: spokojnie Z tego co widzę, to zostało im na ten weekend 7 wolnych pokoi
Edit: a na Stronie samego Zamku, w tym terminie nie można zarezerwować miejsca dla więcej niż 4 dorosłych i 3 dzieci Więc pozostaje tylko czekać
Tylko wtedy część osób zaproszonych może mieć problem z dostaniem urlopu z tak krótkim wyprzedzeniem (ale o tym chyba już pisałem). No cóż - pożyjemy, zobaczymy.
A to niestety druga, smutniejsza strona medalu…
Tym samym artykuł 167 KP możemy śmiało nazwać artykułem prohotzlotowym
dobrze mieć prawnika w rodzinie
Hej,
Dlatego dobrze mieć małe dziecko i dzień bądź dwa (jeśli nie dzielisz się nim z małżonkiem) dni opieki. Wzięciu takiego dnia wolnego pracodawca w żaden sposób nie może się sprzeciwić.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Myślę, ze jak powie się pracodawcy - “jadę na ważną konferencję IT, która zwiększy moje kompetencje” to taki urlop przejdzie
Myślę, że pasuje tu jak ulał:
“Zadziwiające jak banalna, nikomu niepotrzebna jest twoja praca gdy chcesz podwyżkę, a jak niezbędny jesteś dla zakładu gdy chcesz urlop”…